Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evil Genius


BlackRose

Öne çıkan mesajlar

yalnız şöyle bişe var
ikinci adada o super agentları sonsuza kadar öldürebilmenin yolu olması lazım :D

fazla spoiler olmasın diye yazmadım ama böyle bir imkan var yani, birinci adada öldüremiyosunuz ama siz onlara bulaşmadıkça onlar pek base'in içine girmiyorlar, arada bir dışardaki işçileri dürtüklüyolar o kadar, en azından ben bulaşmadım böyle oldu, ama bir save'imde hata edip gelir gelmez karateci agenta dalmıştım adam 60 işçimi öldürene kadar anca bayıltabilmiştim (birinci adada öldürülmüyorlar)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

weakening yapın baya işi yarıyor ama ikinci adada cidden işler çığrından çıkıyor..

bir de siz farkettiniz mi bilmiyorum ama oyunda bir açık buldum.. the simsdekine benziyor; ilk başladığınızda gelen 4 ajan öldürmezseniz dünya üzerinde yaptığınız stealinglere plottinglere karşı çıkan özel ajanlar olmuyor, böylece 100 tane worker yapıp stealing e abanıp paranın ümüğüne çökebilirsiniz..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet onu bi çok forumda da söylemişler zaten, bazıları buna cheating olarak bakıyor, bazıları da oyunun bi eksikliğini kullanıp köşeyi dönmek olarak :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama bi yerden sonra sonsuz paran olması çok da anlam ifade etmiyor :)
yani sorun para değil kalifiye eleman sorununa dönüşüyor, çünkü paran da olsa çatur çutur kesilen mercenary, guardların yerine yenisini hemen koyamıyosun, bence o açıdan dengeli aslında para bazlı bir oyun olsaydı bu olay gerçekten de oyunu katlederdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yaklaşık bi 10 gündür oynuyorum bu oyunu :) çok güzel kesinlikle. hala ilk adadayım, 2. adayı satın alma questi çıktı gerçi,
ama ben tüm researchleri ve questleri yapmaya adamış bulunmaktayım kendimi :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda endişe etme ikinci adaya geçtiğinde de o questler yerinde duruyor olacak, zaten belli bir notority'e sahip olduktan sonra iki super agent birden gelebiliyor ki çok fena bişe bu gerekli önlemleri almadıysan :D

bu arada ikinci adada Marianna Mamba'ya (ilk çıkan super agent) neler yaptığımızı bilseniz kopardınız :D meraklandırayım o aşamaya gelmemiş olanları, oyuna devam etme isteği verebilir :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SPOILER CALISMADI KUSURA BAKMAYIN...




quest'lerde, eger kacirmaniz gereken kadini kacirmazsaniz dusmanlar gelmeye baslamiyor. bu sirada tum worker'lari east-west amerikaya yigin. gidin bi kahve icin. geldiginizde deli gibi paraniz oluyo. bi taraftan worker sayisini artirin, daha da fazla para kazanmaya baslayin.
ama sonra devam ederken bu adamlari geri cekin, ilk baskinda 2/3 u oluyo :( ehehehe
[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 07 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet birkaç mesaj önce bunu söylemişti zaten bi arkadaş :D
benim cheat olarak algılandığını söylediğim olay bu işte, o kadını kaçırmadan önce adamlar 10 milyon altın yapıp çıkmışlar işin içinden :)

bu arada ikinci adaya geçerken 2 milyon dolarım vardı, geçer geçmez 800k oldu para, uleayn diyodum tam, biraz oynamaya devam ettim ve üssü kurunca ve parayı üssün içindeki strong room'a taşıyınca paranın kalanı da geldi, o yüzden bu olayla karşılaşan olursa endişe etmesin paranız yerinde duruyor yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Hatırlayan varsa, 2. questtin(hani şu crime bossları toplarlamaya çalıştığımız yer) son şıkkında diyor ki işte mass halldaki mikserde döv adamı yada mecazi bir anlamı var çözemedim.Bunu nasıl yapıyoruz?Ben adamı dövmeye kalktım kırmızı oldu,bayıltıp adanın bi yerine koydular,sonra tekrar mor oldu hala dolanıyor adada basede filan.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh buldun ama nası o olay?
ben kopmuştum adam acılar içinde bağırırken :D
zaten bu tip şirinliklerle kendine bağlıyor oyun, yoksa monotonlaşıyor bi zaman sonra[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 16 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...