Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk albümümüzün tanıtım filmi


Mechanixx

Öne çıkan mesajlar

Selam sevgili arkadaşlar,

Rock platformu içerisinde Opera ve Türkülerimizi kendi bestelerimizle birlikte buluşturmaya çalıştığımız albümümüz nisan ayı içerisinde Ada Müzik etiketi ve Radyo Odtü medya sponsorluğunda piyasaya sürülecektir. Bende forumdaki arkadaşlarıma tarafımdan duyurmak istedim, Deniz.



Detaylı bilgi almak için aşağıdaki adreslere ulaşabilirsiniz

http://www.sirmali.net
http://www.facebook.com/sirmalirock
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederiz arkadaşlar,

parçaları düzenlerken hiçbir zaman tutar mı tutmaz mı diye düşünerek hareket etmedik sadece hoşumuza giden şeyleri yaptık ve rock müziğin nasıl olması gerektiğine inanıyorsak o şekilde hareket etmeye çalıştık. Bundan sonraki albümlerimizde ve konserlerimizde de bu düşünceyi benimseyeceğiz

sevgiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlar için teşekkür ederim,

Bijen albümün müzik danışmanlığı ve kayıtlarını yaptı, gitarların hepsini ben çaldım ve beğenmenize sevindim :)

Vokal konusuda şöyle, grubumuzun olayı zaten opera solistinin rock gitaristiyle ortak projesi olması. Albümde teaserda yer almayan ve her dinlediğimde vay arkadaş bir insandan bu ses nasıl çıkıyor dediğim vokal numaları var. Bende başta bu tarz vokale birkaç kere dinledikten sonra alıştım çünkü genelde ses tekniğine gerçekten hakim, sesi düzgün pozisyonda şarkıcı oranı çok az olduğundan ve bunların hiçbirinin işi de opera sanatçılığı olmadığından kulaklarımız buna alışık değil. Bana göre işin orjinal olmasına sebep olan ilk adım zaten bir opera solistinin rock söylemesi, çünkü hiç söylenmedi. Tabii ki yine zevk meselesi.

Mesela aşağıdaki parçayı albümde coverladık farklı kadanslar ve geçişlerle ama bir fikir vermesi açısından Oğuz'un performansını dinlemenizi isterim :

[video]http://youtu.be/PSv1cwxVsSk?t=3m11s?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...