Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5.3 - Resillience kalkıyor


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Merlin'den alıntıdır;

Genel hatlarıyla 5.3'ün portresi şu şekilde:

Yeni battleground: Gold Rush. MoP ilk açıklandığında duyurulan BG'lerden biri Gold Rush oyuna biraz geç katılıyor. Alliance ve Horde üyeleri kaynak savaşına girecekler, mesele burada tabii ki altın madenleri.

Yeni arena: Shado-Pan: Kun-Lai dağlarında kaplan heykellerini ve tellerle çevrili platformları kullanmaları gereken bir arena. Shado-Pan organizasyonunun eğitim merkezi.

Yeni senaryolar: Battle on the High Seas, Blood in the Snow, dark Heart of Pandaria. Mists'in hikayesi ilerlemeye devam ediyor. Küçük bir not, Blood in the Snow Dun Morogh'da geçecek!
Heroic senaryolar: Evet artık scenario'larımızın da Heroic'leri var. Bu zorluk seviyesinde Valor puanı artacak ve Raid Finder kalitesinde itemlar düşürebileceğiz.

Bunların dışında sınıflara da pek çok değişiklik var tabii. Genel olarak tüm buffların mana costları düşürülecek, raid finder'da üst üste loot alamamışların şansı bir sonraki zarda yükselecek ve Resilience tüm karakterlerde %65 olacak ve gear'dan kaldırılacak. Aynı zamanda BG, RBG ve Arena'ların ilvl sınırı olacak.

Haberin kendisi

Resillience olay tam drama..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvE gear ile PvP yapılamıyordu artık hiçbir şekilde, onu düzeltmeye çalışıyorlar. PvP gearda hem PvP power he resilance olunca abartı oluyordu biraz. Şimdi PvP geardan sadece power gelecek ve PvP gearlı adam daha fazla vuracak o kadar.

Mevcut sistemde PvP itemli birinin PvE itemli birine kaybetmesi mümkün değildi, hem az hasar al, hem fazla vur derken 3e bir bile kazanıyordu PvP itemli adam. Onu elden geçirmişler işte.

Edit: Tabi bir de PvP gear ile PvE yapma sorunu vardı, PvP itemleri güçsüzleştirseler bu seferde insanlar PvP için bile PvE kullanmaya başlıyordu. Şimdi sorun nispeten çözümüş gibi, PvP itemlerin item levelı PvE'lerden ciddi farkla düşük olacak (496 level PvP cap oluyor) ancak PvE itemle PvP yapma şansınız olmayacak PvP powerdan dolayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lel hiç alakası yok.
Aksine PvE Heroic gearla girip oyunun içine sıçıyordu heroic raiding yapabilenler. Sadece Wotlk arena oynamıştım ama orada bile gördüklerim yetti yani. Shadowmournelar, yüksek level trinketlar, tier bonusları vs.

Artık PvEcilerin 30-35 ilvl yüksek olan gearları arena ya da bg'ye girdiğinde pvp gear leveline çekilecek. Haliyle de aynı oranda statlara sahip olup, pvp powerdan da yoksun olacak.

Resillience da tümden kalkmadı. Mücevherat lootlarında (küpe, yüzük, kolye) hala resillience olacak ve buradan gelecek damage reduction %10-15 arası olacak.

Kısaca, çok yanlış gelmişsin Freemoon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merlinin kazanini okumadim da, orda da basliktaki gibi yaziyosa sacmalamislar

said:
A blog with additional information and explanation for the reasoning behind PvP changes will be available very soon.
All characters now have a base Resilience of 65%.
Resilience has been removed from most PvP gear.
Season 13 Tyrannical gear had their item levels increased to ilevel 496, up from ilevel 493.
Season 13 Tyrannical Elite gear had their item levels decreased to ilevel 496, down from ilevel 512.
Battlegrounds, Rated Battlegrounds, and Arenas now have an ilevel cap. All gear will be scaled down to ilevel 496.


resilience kalkmiyo. herkesde 40 dan 65e cikiyo. resilience bazi itemlardan kalkicak. ayrica pvp power hala var. resilience gemler falan da var.

adamlar pve yi pvp den tamamen ayiriyolar. tam tersini yapmiyolar.

yeni gelen pve itemlarin statlari o kadar iyiydi ki, ozellikle necklacelar falan, millet sovmeye baslamisti bile forumlarda, bunlar pvp geardan iyi olucak diye.
onu da bglere arenalara ilvl cap koyarak engellemisler. cok iyi olmus. raid yapip itemlari alan akmasin ortamlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

Sadece Wotlk arena oynamıştım ama orada bile gördüklerim yetti yani.


Wyand said:

Kısaca, çok yanlış gelmişsin Freemoon.


Şu ikisini aynı mesajda kullanman çok acı olmuş senin için. 4 yıl önceki bilginle bugün ahkem kesmen süper saçma olmuş. Şuan PvP power olmadan, HC raid gearla karşındaki full PvP adamı ancak gıdıklıyorsun, sen adama 10k 15k vururken adam sana 100k vuruyor alıyorsun boyunun ölçüsünü.

20 yıl önceki teknoloji bilgisiyle bugünkü bilgisayarlar hakkında atıp tutan dedeler gibi olmuş yaptığın yorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi kıvırma şimdi Freemoon.
Olayı tam tersinden analiz edip rezil olmuşken konuyu değiştirmen seni kurtarmaz.

Dediğin hususa gelince, oyunda her daim belli 3-4 heroic raid dropları ile pvp itemları kombine edenlerin bariz üstünlük kurduğunu biliyoruz yani. Oyunun konsepti belli. Muhtemelen 2 yeni bg ve 1 yeni arena gelmiştir oyuna ve her patchle değişen takım setupları ve class dengeleri olmuştur benim oynamadıgım sürede. Tutup da First person shooter ya da turn based strategy yapmadılar heralde wow pvp'sini. konsept belli yani.

>op setupu kur
>o sezon pveden gideri varsa 2 tier bonus al
>her sezon muhakkak op bir trinket vardir. heroici makbuldur.
>1 mucevherat ve 1 de bot/back/waist al heroic bol soketli ve saglam offensive stat boostlayan
>happy farming


Pvp'de de pve gear giymece hala devam ediyormuş işte, hatta daha da boku çıkmış benim dediğim olayın;

541 necklace
pvp necklace
compare

pve giyen;

+294agi
+561sta
+177mastery
+651hit
+1sarısoket

alacaktı 0.71% resilience ve pvp power bırakıp.

Sakın bu dediklerini başka yerde anlatma ayrıca, gülerler vallahi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son yeni gelen soketli necklace tarzi itemlar disinda(onlar da soket sayesinde. sokete bastin mi eksik olan pvp power/resilience i gg)yok aslinda pvp icin yararli bisey. pvp power ve resilience her sekilde ezici fark yaratiyo cunku. ama tabi yeni patchle yeni raid tierlar geldikce pve itemlar daha faydali olmaya basliycakti. engellemisler iste. guzel olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...