Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heart of the Swarm'da ani takılmalar?


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Düne kadar Wings of Liberty oynarken hiç bir sorun yoktu fakat Heart of the Swarm'a geçiş yaptıktan sonra ani takılmalar başladı.

Bu olay lag anlamında değil normal oynarken bir anda takılıyor, 5-10 saniye sonra kendine geliyor oyun. Bir maç içerisinde en az 5-6 kez oluyor bu durum.

Performansla ilgili olduğunu da sanmıyorum, ne olur ne olmaz diye grafikleri en düşüğe indirdim yine aynı sorun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Oyun bütün grafik ve animasyonları yükleme ekranında yüklemiyor, bazılarını oyunu oynarken yüklüyor. O yüzden ara sıra küçük takılmalar yaşanabiliyor. Her SC2'yi açtığında şu haritayı çalıştırırsan düzelecektir:
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=359043

Çalıştırınca "the link below cant be viewed in your current region" diyor.

edit: arcade'de preloader olarak aratmak lazımmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 Patchinden beri varmış bu problemler ağzını kırdığımın koticki Blizzardın son kalesi SC ında içine etmiş, dosyaların bir kısmını oynarken download etme zorunluluğyla korsanı 0'a indirmeyi planlamıştır. Böyle mallık olmaz ya. Böylece blizzardın son olayı: Smooth bir şekilde oyun oynamada bittiğine göre GG Kotickizzard. Adam infest etti tamamen sonunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

downlading steaming fln görüyorum arada, herneyse artık downloadmı unpacking mi, sonuçta rahat WoL daki gibi bir smooth oynanış yok aynı makinede oynarken. Ayrıca multiplayer ve match vs ai oynarken eskisine göre bir delay seziyorum ben böyle sanki 200ms le oyun oynar gibi. Stalkerlarla vur kaç yaparken falan bariz belli oluyor. Birimler eskisi kadar ani tepki vermiyor. Bu konuda da şikayet edenler olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iğrinti oluyorum zaten oynamayı beceremiyorum birde takılmalar olunca daha da berbat bir hal alıyor kontroller ataklar micro falan yerlerde sürünüyor.

blizzarda bir çift lafım var şu serverin intel network management programına ayar yapmayı bilen networkçu alın yeteeeeeeeeeeer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga linuxta oynuyom valla kasmıyo windos tada kasmıyor
herşeyi lowda oynican zaten erkek adam öyle oynar sonra variablesten simplified textures,shaders,shadows u falna 1 den 0 a getircen windowed fullscreen olacak mis gibi play sound in background ap pause olur oyun falan bulursa mal gibi duymayip kaybetme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...