Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurochallange Final Four 2013


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Geçen yılın ardından bir takımımız daha Final Four'a kalmayı başardı. Pınar Karşıyaka ...

Çok güzel maçtı, bayağı eğlendim izlerken. Çok kötü başlangıcın üstüne 21-1'lik seri yakalayıp resmen maçı baştan kopardılar. Çok güzeldi.

Sean May'de Fener'de böyle oynasa gönderilmezdi kesin asdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duyarlı spor seyircisi ayıplayacak beni ama Süper Lig'e şu kadroya rağmen çıkmaya bu kadar yaklaşan fakat yine parasını alamayan ve artık tak edip idmana çıkmayan futbolcular varken gerçekten çöldeki bir kum tanesi kadar gelir getirecek olan yuroçelınç için ödenen paralar inanılmaz.

ha bir karşıyakalı olarak maçtaydım, gurur duydum orası ayrı. altyapısında yetiştiğim yelken şubesinin teknelerini malbuş parasına satmasalardı bi de ha o da davar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen bilirsin bu kadronun toplam maliyeti ne acaba?

geçen yıl 2 milyona toplamışlardı sanırım, şuan eldeki kadro ondan kat be kat daha iyi bana kalırsa ve doğal olarak masraflar artmıştır. Pek birşey bulamadım nette de,

eurochallenge'ın maddi getirisinden çok manevi getirisi daha fazla bu arada ya, öyle ya da böyle Avrupa'da kupa geliyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şu şekilde, Karşıyaka-Yaşar Holding ilişkisi 80'lerden beri mevcut. Her dönemde onursal başkandır Selçuk Yaşar ve oğulları. Hani Eskişehir'de Sarar neyse Karşıyaka'da da Yaşar o.

Basketbol husumeti eski aslında. Tuborg'un Türkiye hakları Yaşar Holding'teyken basketbol takımı kuruluyor ve 86'da şampiyonluk yaşamış azıcık destekle dynasty olabilecek Karşıyaka'dan destek çekiliyor, sadece futbol ve yelkende devam ediyor. Tuborg devredilince bu herif yine bulaşıyor, para aklıyor, üyelik ücretlerini kafasına göre belirliyor zorla Pınar'ı sponsor yapıyor 10 senelik bir kontratla. 10 senelik isim anlaşması mı olur kardeşim? Ve bu sponsorluğun şartları hiç gündeme getirilmiyor isim hakkı demek takımı başlı başına finanse etmek demek neredeyse, 2 milyon dolar bile yoktur şu an ben sana söyleyeyim.

İşin daha komik tarafı bu başkanı kulis yaparak yollatmaya çalışıyorlar, kendi kafalarından biri gelsin diye. Çünkü Karşıyaka tek başına devam edecek yola başkan kalırsa Pınar ismini falan atıp. Ha başkan değişirse 2 yıl sonra Çamlı Yem Karşıyaka olacak rezillik

Sponsorumuz bir Banvit hatta Banvit'i geçtim Royal Halı kadar para versin bu takım gerçekten uçar. Hep söylerim, dalga geçen olur ama arkasındayım lafımın Türkiye'nin basketbol kültürünü temsil eden iki ekip vardır Karşıyaka ve Galatasaray. Başarılar, şampiyonluklar değil mesele.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Dün maçı izleyen oldu mu bilmiyorum ama 15 sayı filan fark vardı bir ara ve her şey çok iyiydi. Sorna bir anda tersine döndü işler.

Son 12 saniyeye de bir sayı geride girdi rakip. Daha kötü bir son hucüm yapılamazdı. Taktik yok, bir şey yok haldur huldur gittiler ve dengesiz bir atış geldi. Seyirci takım düşerken sustu. Çok yazık oldu gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...