Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doktorların sitesinde fişleme deşifre ediliyor


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

  • 6 yıl sonra ...
On 09.03.2013 at 23:01, KuddusiMavra dedi ki:

Başka bir şey ararken şu linkte ilginç bilgiler buldum. Anlaşılan o ki GENÇ KLİNİSYENLER KLÜBÜ diye osuruktan bir öğrenci klübü varmış tıp fakültesinde ve bunlar Tıp Fakültesi öğrencilerini tek tek fişliyorlarmış. Zamanı olan linkte sunulan belgeleri incelesin. Ben hala bakıyorum. Memleketin bu günlere nasıl geldiğinin ibretlik hikayesi. Bundan 20-25 sene önce fakültelerde sessiz sessiz en izbe yerlerde toplanan, yeraltında buluşan badem bıyıklı, türbanlı <<öğrenci arkadaşlarımıza>> sahip çıkan, sempati duyan arkadaşlarımın kulakları çınlasın. Aha işte onlar fişledi bütün ülkeyi tek tek. Mutlu olsun sözüm ona <>, <>...

http://www.stetuskop.com/showthread.php?t=4964

sitedekiler gerçekten ürkütücü

Tıp Öğrencileri TUSDATA TUS DERSANESİ tarafından Nasıl Fişleniyor? 

]HANGİ BİLGİLERİ KAYIT ALTINA ALIYORLAR?[/B]
[I]Tıp Fakültesi Bulunan her ilde Milli Eğitim Müdürlüğüne kayıtlı resmi adı farklı olan, adresleri aşağıda yer alan[/I]tıpta uzmanlık sınavı hazırlık (TUS) dersaneler gurubu TUS-DATA (bkz. www.tus.com) bağlı bulunduğu Milli Eğitim Özel Eğitim Kurumları mevzuatına ve yasalara aykırı olarak öğrencilerin TC kimlik no , mail, telefon, ev adresi’nin yanına üyesi olduğu kulüp ve dernekler, din, mezhep, siyasi görüş, sosyal gurup, gittiği kurslar, mazeretleri, sınıfta sevilme durumu, kimle kavgalı ve küs olduğu, gelir durumu, babasının iş durumu, gelir durumu ve mesleği, sağlık durumu, akrabalarının sağlık durumu, sevgilisi, eski sevgilisi,  yabancı, yerli, güler yüzlülük durumu, açık, kapalı durumu, sempatiklik durumu, tatlı dil durumu, antipati durumu, sosyal görüşü ve kaldığı yurdu yasalara aykırı şekilde kayıt altına almaktadır.

  Her şube Tus-data AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK’in oluşturduğu GENÇ KLİNİSYENLER UYGULAMA PROSEDÜRLERİ (“Şube Sorumlularına Özel Yönerge”) adı altında (Ek-1 dedir) Sosyal gurup liderlerini alırsak aynı sosyal guruptan tüm öğrencileri bize çekeriz mantığıyla öğrenciler  araştırılıp bilgileri toplanmaktadır. Dersane Şube Sorumluları Tusdata AŞ Ankara Merkez’in talimatıyla öğrencilerin kominist, Atatüekçü Düşünce Derneği, Hocaefendi Cemaati, Sosyal Demokrat, Alevi, Kaldığı yurt, Sempatiklik, girişkenlik derecesi, tatlı dillilik ve işlerine yarama durumu,  sağlık durumu, hangi dernek ve kulüplere üye olduğu gibi onlarca parametre GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ (GKK) vasıtası ile derlenmekte, toplanmakta, yasalara aykırı şekilde kayıt altına alınmakta, hem GKK üyeleri hakkında bilgi toplanmakta, hem de kullanılabilir özellikteki GKK üyeleri diğer öğrenciler hakkında bilgi toplayıp birkaç kitap hediyesi veya küçük  indirimler karşılığında dersane şube sorumlusu ile düzenli toplantılar şeklinde yasa dışı bilgi paylaşımına varan durumlar yaşanmaktadır. Bu veriler “Dersane Şube Sorumluları” tarafından “Tusdata Dersaneler Genel Sorumlusu” Nilüfer ÇELİK’e ve Kurucu Sekreteri Aygül GÜLSEVER tarafından Tusdata AŞ Genel Müdürü Sami SELÇUKBİRİCİK’e ulaştırılmaktadır.  Bu tür verilerin Milli Eğitimin izin verdiği faaliyetleri ile hiçbir ilgisi olamayacağı açıktır. 
  Bu yönergenin nasıl uygulanacağına dair Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK (Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay ANKARA)  ve Feyzeddin ALPKIRAY (Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay ANKARA) tarafından tüm il dersane şube sorumlularına eğitim verilmiştir. Ekteki videolarda görüldüğü gibi tüm şube sorumluları nasıl ve kimlerin bulunup merkeze bildirileceği konusunda eğitime alınmış  Feyzeddin Alpkıray’ın her bir sosyal guruptan, her türlü yaşam tarzından, fraksiyondan  kişilerin şeçilmesi için verdiği eğitim, “Genç Klinisyenler Kulübü”nün emirlerinin Uz.Dr. Sami Selçukbiricik tarafından verildiği ve gurup liderlerinin alınmasının yakından takip edildiğine dair kanıt, Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK sunumunda sınıfta kimlerin araştırılıp bulunacağına dair kanıt, Feyzeddin ALPKIRAY’ın . İlim yayma, Atatürkçü Düşünce Derneği, sağcılar, solcular, milli görüş, nur cemaati, Satanistlerin başkanlarının alınmasıyla ilgili yorumu, Feyzeddin ALPKIRAY tarafından HER BİR SOSYAL GRUPTAN DENGELİ SEÇİM talebini içeren ve Şube Sorumlusunun Satanistleri de alalım mı esprisi de dahil kendi çektikleri videolara ait adresler Ek-2’te sunulmuştur.
   
   Tusdata İzmir  Şube Sorumlusu Dilek EVİREN’in de içinde olduğu tüm videolarda öğrencilerin nasıl ikna edildiği ve kullanıldığı açıkça şube sorumlularına “Eğitim şeklinde sunu yapılarak öğretilmektedir.” Tusdata İzmir  Şube Sorumlusu Dilek EVİREN  bu toplantıların hem katılımcısı hem eğitimcisidir (Ek-3). Sami SELÇUKBİRİCİK, Feyzeddin ALPKIRAY, Tusdata Dersaneler Koordinatörü Nilüfer ÇELİK ÇİNİ, Abdullah Uğur UYSAL, Malatya Şb. Sorumlusu, Dilek EVİREN İzmir Şb. Sorumlusu, Rıdvan OKTAR Eskişehir Şb. Sorumlusu, Semra BİÇER Edirne Şb. Sorumlusu, Mustafa KARAASLAN Kadıköy Şb. Sorumlusu, Neşe YAVUZ Haseki Şb. Sorumlusu, , Rüstem BALOĞLUGaziantep Şb. Sorumlusu, Şaban ARKAN Kocaeli Şb. Sorumlusu, Hatice ÖZDEM Ankara Şube Sorumlusu, Nesibe ILGIT Adana- Hatay Şube Sorumlusu, Salih ÖZTOKLU Konya Şube Sorumlusu  ve diğerleri bu eğitimlerde yer almaktadır (Ek-4). Bu videolar daha önce sunulan videolar eğitim videoları idi, Ek-4’teki videolar ise bu eğitimler sonucu elde edilen verilerle ilgili tecrübe paylaşımı ve nasıl daha verimli VERİ KAYDI YAPABİLECEK’lerinin eğitimidir. Bu videolardaki Konuşmacılar ve Katılımcılar Tusdata AŞ Yönetim Kurulu üyeleri, Tusdata Ankara Merkez Üst Düzey Yetkilileri ve Her ilin Tusdata İl Şube Sorumlularıdır. 
   
  Bu toplantıların Ege, Dokuz Eylül, Celal Bayar, Adnan Menderes Tıp Fak. 2 ve 3. sınıf  öğrencileri ile de toplantı yapıldığına dair kanıtlardan biri Tusdata İzmir Şube Sorumlusu DİLEK EVİREN’in de olduğu fotoğraflar ve yazışmalar Ek-5’te sunulmuştur. 
   
  Tusdata Genç Klinisyenler Kulübü (GKK) adı altında yapılan uygulama İstanbul Haseki (Kürkçübaşı Mah. Cerrahpaşa Cad. No:53 Haseki – Fatih), Malatya Şubesi (Cevherizade Mah. M. Egemenlik Cad. (Emeksiz Cad.) Aşıklar Sok. No:15/1), Erzurum Şubesi (Yukarı Mumcu Mah. Dabakhane Sok. Atatürk Evi Çaprazı Enfüz İş Merkezi Kat:5), Eskişehir Şubesi (Büyükdere Mah. Akasma Sok. No: 1-B (ESOGÜ Tıp Fakültesi Tranvay son durağı), Antalya Şubesi (Arapsuyu Mah. Atatürk Bulvarı Altınay İşmerkezi Kat: 3-4-5 Konyaaltı) ve İzmir Şubesinde (Cumhuriyet Bulvarı No:99/7 Kat:4 M.Rıza İş Merkezi (Anadolubank üstü) Pasaport), Tusdata Edirne Şube'de  en abartılı olmak üzere genel olarak her şubede yapılan bir uygulamadır. Örneğin İstanbul Şube Sorumlusu tarafından Ek-6’da görüleceği gibi Arzu T… isimli bir bayana (Sevilen çok tatlı dilli, Ayşegül K…… isimli bir bayana Aktif- tatlı dilli) diye yazılması ve Fakültede bize katkısını kayıt altına alındığı durumda bir bayan öğrencinin çok tatlı dilli olması bilgisinin Milli Eğitim’e bağlı bir özel eğitim kurumunda nasıl kullanılabileceği merak konusudur. 
   
  Örneğin Ek- 7’ de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencileri fişleme kayıtlarında görüleceği gibi öğrencilerin adresleri ve bilgileri alınmış, 10.10.2009 tarihli Dilek Eviren’in konuşmacı olduğu toplantıda GKK’ne kayıtları alınmıştır,  23.12.2009 tarihli belgede Dilek Eviren-Pelin Pınar Özdündar-Serdar Başar’ın konuşmacı olduğu toplantıda İzmir Şube Sorumlusu Dilek  EVİREN’in Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Öğrencisi Helin Y……’ı Kominist olarak kaydettiği ve fotoğrafların çekildiğinin belirtildiği görülmektedir. Ek- 7’deki diğer bir belgede görüleceği gibi İkram olarak kuru pasta ve soğuk içecek ikram ettik demektedir ki, Ek-5’teki fotoğraflara bakınca Dilek Eviren’in olduğu toplantıda ortada kuru pasta bile görülmektedir. 
  Ek-8’de şube toplantı sonuçlarında görüleceği gibi “gurup arkadaşları hakkında bilgiler verdiler ve her birisi ile arkadaşlarına nasıl yaklaşım sergileyecekleri konusunda konuşuldu.” notunun olması da GKK üyelerinin arkadaşları hakkında TUSDATA şube sorumlusuna bilgi getirdiğini göstermektedir. Kişilerin getirdikleri ve şube sorumlusuna kayıt altına aldırdıkları bilgi de kimin kullanılabilir, Alevi, Sağcı Solcu, muhafazakar olduğu bilgisidir. Şube sorumlularının öğrencileri, örneğin Burak A….’ı Alevi grupları temsilen seçilmiştir, Pınar K…’yi Sosyal Demokrat görüşlü, İlyas G….’ü Erkek muhafazakar ve Cemaat gurubunu temsilen seçilmiştir, Şerife K…’ı muhafazakar kız grubunda etkili, Rabia P…./ Kız cemaat grubunu temsilen seçilmiştir ifadeleri,  yanı sıra Ek-9  malatya şube sorumlusu Abdullah Uğur UYSAL’ın bu gizli fişleme eğitimini diğer şube sorumlularına nasıl öğrettiğine dair video belge adresi ve Burak A…, Pınar K…, İlyas G…, Şerife K…ve Rabia P…’in bilgileri Ek-9’dadır.
   
 Yine Cevherizade Mah. M. Egemenlik Cad. (Emeksiz Cad.) Aşıklar Sok. No:15/1 Malatya Tusdata Şbesinde TUĞÇE K. G.. (Bilimsel Araştırma Topluluğu Başkanı ve solcu gruptan) , TUĞBA Y.. (Kız grubu sözcülerinden) GÖKHAN Ç..’in (cemaat gurubu başkanlarından), Gülşah A… (Alevi grubundan), Serdar K.. (cemaat gurubu başkanlarından) ve Aysun Ö.. (Sağcı grup temsilcilerinden) notları düşülmesi görülmektedir. TUĞÇE K.. G. ,TUĞBA Y… ,Gökhan Ç…, Serdar K… ve Aysun Ö…’in adresleri ve diğer yasadışı kayıt belgeleri Ek-9’dadır.

Örneğin Merve M…’in (cemaatte sözü geçen etkin) Sümeyre S… E…’in (başarılı- babası cerrah- sosyal) Şafak M….’nun (pek sevilmez) olduğu görülmektedir. Belgesi ve bu isimlerin adresleri Ek-10’dadır.

Emrah K…’ın ( sol kesim içinde sözü geçen) Harun B… (hocaefendi cemaati başkanı) , Ahmet Y…. (Erzurum gurubu önderi) notları vardır. Belgesi ve adresleri Ek-11’dedir

Çağrı K.’a Domuz Gribi, Veli K. Ç…’a grip notu düşülmesi belgesi ve adresi Ek-12’dedir. 
Ve daha binlercesi istendiğinde sunulacaktır.
Ek- 13 te ise Büyükdere Mah. Akasma Sok. No: 1-B (ESOGÜ Tıp Fakültesi Tranvay son durağı) adresindeki bazı Eskişehir veri kayıtları ve ilgililerin adresleri vardır. Ek-13’de görüleceği gibi Bilge K… isimli öğrenci bilgilerinin yanında bir açıklama yokken 10 mart ve 6 nisan tarihli toplantı kayıtlarında KAPALI notu düşülmüştür. Tuğçe A…’ın sağlık durumu, Erdem T….’ın babasının trafik kazası geçirdiği, BURCU K…’nın güleç yüzlü çalışkan ve aktif olduğu, Olcay E…’in kibar olduğu, Bilge K…’ın kapalı giysi giydiği, Tuğçe A…’ın sıcak kanlı olduğu’na ve acile gittiği ‘ne varıncaya kadar araştırılıp öğrenilerek kayıt altına alınmıştır. 

Ek: 14’ te görüleceği gibi İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni ŞABAN ARKAN’ın yasalara aykırı şekilde şube sorumlusu olduğu Kocaeli Şubede Esat K.. isimli öğrenci araştırılmış ve karşısına Dini cemaat (F.G.) notu düşülmüştür.
  Ek-15 te görüleceği gibi Üniversite Mah. Yunus Emre Bulvarı No:2/A (Yeni Araştırma Hastanesi Karşısı) adresindeki Tusdata Elazığ Şube Sorumlusu tarafından Fırat üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Zeynep K’ya Hasta, Kızlar arasında etkin, Hakan K’ya Tüm Sınıfı yönlendirebiliyor, Ömer A. P..’a Dayısı hasta, Cemaat gurubunda etkin, Semahattin S..S…’e her türlü organizasyon notu kayıt altına alınmıştır.
  Ek-16 da Abdülaziz Mahallesi Atatürk Cad. No: 9 Kat:2 (Sincap Market üstü) Zafer Meydanındaki Tusdata Konya Şube Sorumluların Ali D…a   yurtta kalıyor kardelenlerde üye başarılı, kulübün oluşmasında çok katkısı oldu, Bayram G’a hasta, Mustafa B’a lokman hekim yurdunda kalıyor, Özge G’ye Misafiri varmış ve konuşmacı hoca okhan akın geldi notları Ek:2 videoda Feyzeddin Alpkıray’ın seçilecek guruplar arasında anlattığı Yurtta kalanları seçin talimatının gerçeklemesi olduğu görülmektedir.
  Ek-17’de Mimar Sinan Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:152 Atakum SAMSUN adresindeki Tusdata Samsun Şubesi Sorumlusunun Nadire E’na çok uyumlu,sempatik,güler yüzlü, Gülşah D’ye çok uyumlu,sempatik,güler yüzlü, Mehmet A..Y..’e fakültedeki haberlerde çok etkili olduğu.. talimatta belitirldiği gibi öğrencileri etkilemek için hocalarla görüştürün talimatı doğrultusunda Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İdris Şahin’in katıldığı toplantıda öğrencilerin Prof.Dr. İdris şahin’den çok etkilendiğinin kayıt altına alındığı toplantıda Gizem D’ye Güler yüzlü,uyumlu biri arkadaş çevresini yönlendirebilir, Nadire E’na sessiz ama güleryüzlü sempatik biri.dereceli olduğu için etkili olacak. Sema K’ya güler yüzlü,konuşkan çevresini etkileyebilecek, yönlendirebilecek biri, Elif T’ye arkadaş çevresiyle bağları çok iyi, kaydını aldığı talimat gereği üstlerine ulaştırdığı görülmektedir. Aynı şekilde MERVE B…’a Ek:2 videoda Feyzeddin Alpkıray ve Sami Selçukbiricik’in seçilecek guruplar arasında anlattığı (NOTLARI FOTOKOPİ ÇEKİLİYOR) notu, Pınar A..’ya güler yüzlü sempatik, melek A..’ya güler yüzlü, Atakan A’ya samimi ve etkin, Mete G’ye sınıfta ve okulda etkin,girişken notu düşülmüştür.. Ek-18’ de Bu kadar samimi ve güler yüzlü kavramını kullanan kişinin Samsun Şube Sorumlusu Funda Bahar Kurt olduğu görülmektedir.
  Öğrencilerin özelliklerinin araştırılması ile Genç Klinisyenler Kulübü Uygulama Prosedürleri ilgili maddelerine tam olarak uyulduğu, 22. Maddede belirtildiği gibi sınıfların ayrı ayrı davet edildiği, ayrıca  prosedürün 23. Maddesinde geçen hocalarla buluşturma işinin de rutin olarak uygulandığı görülmektedir.
Ek-4 deki videolarda da bunun eğitimi Sami SELÇUKBİRİCİK, Feyzeddin ALPKIRAY, Nilüfer ÇELİK ÇİNİ, Neşe YAVUZ ve Fatih GÜNGÖR Haseki Şube Sorumlusu, Tusdata Eskişehir Şube Sorumlusu Rıdvan OKTAR, Tusdata Ankara Şube Sorumlusu Hatice ÖZDEM, İzmir Şube Sorumlusu Dilek EVİREN, Kayseri Şube Sorumlusu Mustafa Karaarslan, Tusdata Malatya Şube Sorumlusu Abdullah UĞUR UYSAL , Tusdata Edirne Şube Sorumlusu Semra BİÇER ve diğerleri tarafından verilmektedir. (Ek: 4)

Ek: 2 de ilkinden farklı bir toplantıda Tusdata AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK tüm şube sorumlularından bu uygulamanın aksamayacağı ve kimlerin bulunacağı hakkında bir kez daha eğitim vermektedir. Bu videoda geçen özel gurupların uygulamadaki karşılığı, üstte anlatılan alevi, sağcı, solcu, kominist, cemaat üyesi vd. dir.

   
  Ekteki örnekler öğrencilerin taranıp araştırılıp bu bilgilere ulaşıldığını göstermektedir. Bu verilerin Milli Eğitime bağlı legal bir özel eğitim kurumunun iştigal alanında olamayacağı çok açıktır.
   
  Bu kayıtları alan, aldıran, eğitim verdiren sistematiğin bir kısmının isim ve adres bilgileri şöyledir: 
   
  Sami SELÇUKBİRİCİK’in yanı sıra Ticaret kanununa göre Anonim şirketlerde tüm yönetim kurulu üyeleri şirketi ayrı ayrı temsil yeteneğine sahip olduğu için diğer yönetim kurulu üyeleri Dr.Sema SELÇUKBİRİCİK, Prof.Dr.İdris Şahin, Eftal ORHAN, Uz.Dr.Fatih SELÇUKBİRİCİK bu yapının başıdır. Zaten kayıtlar incelendiğinde Prof.Dr.İdris Şahin, Eftal ORHAN, Uz.Dr.Fatih SELÇUKBİRİCİK’in ayrıca GKK toplantılarına katılıp öğrencileri etkileme rolü vardır.
   
  Sami SELÇUKBİRİCİK Tusdata AŞ Yönetim Kurulu Başkanı adres: Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay -ANKARA  
  Prof.Dr.İdris ŞAHİN Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji AD Öğretim Üyesi- DÜZCE
  Eftal ORHAN- NLP Master Practitioner Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay -ANKARA  
  Uz.Dr.Fatih SELÇUKBİRİCİK Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay -ANKARA  
  Dr.Sema SELÇUKBİRİCİK Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay -ANKARA  
  Sami SELÇUKBİRİCİKin yönetici asistanı Aygül GÜLSEVEN (Atatürk Bulvarı No:131 Kızılay- ANKARA), 18 Ocak 2010 saat:15:57’de tüm şube sorumlularından GKK ile ilgili bilgileri istemiştir. Ek: 15’te görüleceği gibi 18 Ocak 2010 saat:15:57’de tüm şube sorumlularından GKK ile ilgili bilgileri istemiştir. Hatice TUNCER Antalya Şb. Sorumlusu, Abdullah Uğur UYSAL Malatya Şb. Sorumlusu, Ayşegül KUZPINAR Konya Şb. Sorumlusu, Dilek EVİREN İzmir Şb. Sorumlusu, Rıdvan OKTAR Eskişehir Şb. Sorumlusu, Semra BİÇER Edirne Şb. Sorumlusu, Mustafa KARAASLAN Kadıköy Şb. Sorumlusu, Aysun ÇAKIR Denizli Şb. Sorumlusu, İbrahim YILDIZ Sivas Şb. Sorumlusu, Neşe YAVUZ Haseki Şb. Sorumlusu, Funda Bahar KURT Samsun Şb. Sorumlusu, Rezzan BOZDANA Gaziantep Şb. Sorumlusu, Şaban ARKAN Kocaeli Şb. Sorumlusu  Genç Klinisyenler ile ilgili toplantı yaptıklarına dair yöneticileri Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK’e iletilmek üzere AYGÜL GÜLSEVEN’e geri dönüş yapmışlardır. Buna ait beş sayfalık 06-07 Mart GKK toplantı sonuçları adlı yazışma belgeleri ek-15’te yer almaktadır.  
  Video belgelerde görüldüğü gibi illegal veri kaydını isteyen ve eğitimini verenler, eğitime katılıp aktif olarak alanda bilgi toplayanlar Ek 2-3 ve 4‘te  görülmektedir. 
  Ekteki videoda ayrıca Uz.Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK’in bilgi ve belgeler ele geçirilirse nasıl bilgi kiriliği oluşturulacağına dair itirafı da yer almaktadır.
   
  Ekteki örnekler öğrencilerin taranıp araştırılıp bu bilgilere ulaşıldığını göstermektedir. Bu verilerin Milli Eğitime bağlı legal bir özel eğitim kurumunun iştigal alanında olamayacağı çok açıktır. İlgili tüm sorumluların videolar ve diğer belgelerden tespiti, Milli Eğitim mevzuatına göre kurumun kalıcı olarak kapatılması yanı sıra yasadışı veri kaydı ve diğer suçlar açısından da değerlendirilmesi gerekmektedir.
 
------TUSDATA Dershanesi “ÖSYM ilişkileri kirli bir ilişki tarzıdır. TUSDATA sahibi Sami SELÇUKBİRİCİK’in ÖSYM tarafından denetimli serbestlik cezası verdirilen biri olduğu” iddiası ile ilgili bilgi ve belge:

Sami Selçukbiricik’in denetimli serbestlik kararı ile ilgili mahkeme kararına ait tüm bilgiler (ÖSYM’nin Ankara 1. Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesinde açtığı 2008-607 sayılı dava ile  hakkında Manevi veya Mali Haklara Tecavüz [Karar: Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması ve Denetimli Serbestlik kararı verilen Sami SELÇUKBİRİCİK)  ile ayrıca ÖSYM’nin mahkemeye Ek-7
Cumhuriyet Savcılığına Ek-7
ve Emniyet Genel Müdürlüğüne yazdığı diğer yazı örnekleri Ek- 7. dedir
Görüldüğü gibi çok sayıda şikayet edilmiş ve hepsinde ÖSYM haklı çıkmıştır. Ek-7’de ayrıca TUSDATA’nın sponsoru olduğu site (d  r  t   u   s. com) elemanları tarafından “maddi gücü nedeni ile ÖSYM’de  bilgi alınabilecek merciler ile iletişime geçtiğine dair ve ÖSYM’ye baskı yaptığına dair” çok sayıda belge vardır. Soru şudur: ÖSYM’nin bu kadar suç duyurusu yaptığı bir kurum ve yöneticileri (Eftal ORHAN ve Sami SELÇUKBİRİCİK) ÖSYM başkanı ile soruları kim hazırlıyor? Nerede hazırlanıyor ve soruların güvenliği nasıl sağlanıyor diye ÖSYM başkanının makam odasına bile girip ropörtaj adı altında bilgi almaktadır. Devletin bir geleneği vardır. Mahkemeye verip cezalandırdığı kişiler kuruma yaklaşamaz bile, burada  dr tus . Com sitesinde belirtildiği gibi maddi güç nedeni ile kuruma defalarca girmişlerdir. 
Belgelerin bir kısmı Ek-7’dedir. Bu kişiler kimdir ve hala ÖSYM’de çalışıyor ve maddi güç karşılığı bilgi vermeye devam ediyorlar mı?

Ayrıca ÖSYM’nin başkanı değişip güvenlik tedbirleri arttıkça ÖSYM karşıtı yıpratma kampanyaları organize şekilde bu kişiler tarafından yapılmıştır. Belgelerin bir kısmı ek-2 sunulmuştur. Organize kampanyanın küçük bir kısmına örnek:   Sınava girmeyen dersane çalışanları Ek-8 de görüldüğü gibi ÖSYM Mağduruyuz diye gazete ilanları vermiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=E4fRDAVNw54
https://www.youtube.com/watch?v=jrhyvLMgrEA
https://www.youtube.com/watch?v=-bG0XsWFtFA
https://www.youtube.com/watch?v=k-UO_WJ7Czg
https://www.youtube.com/watch?v=zWtE6bhQw-M
https://www.youtube.com/watch?v=ayH5p6zjZmQ
https://www.youtube.com/watch?v=gGtlMOB9WgU
https://www.youtube.com/watch?v=heKts2RTRiY
https://www.youtube.com/watch?v=fqvb2dXUMJY
https://www.youtube.com/watch?v=EWbznoMcq6Q
https://www.youtube.com/watch?v=UBYCM0UzLEw
https://www.youtube.com/watch?v=UgwtLQBtg6Y
https://www.youtube.com/watch?v=y0y9nrTRsow
https://www.youtube.com/watch?v=Awzaz7zNcJQ
https://www.youtube.com/watch?v=Nsalf36xe-A
https://www.youtube.com/watch?v=zajVcAdScgc
https://www.youtube.com/watch?v=Nc5XevTv5wI
https://www.youtube.com/watch?v=J2ab3OxvE5s
https://www.youtube.com/watch?v=PNr7fDNEL1E
https://www.youtube.com/watch?v=FjROgKe6KVA
https://www.youtube.com/watch?v=eWQRUrKyj_c
https://www.youtube.com/watch?v=kmpuTk5-_w0
https://www.youtube.com/watch?v=UA4jV39kjG8
https://www.youtube.com/watch?v=Y1NdKN0v4Cs
https://www.youtube.com/watch?v=lBUpO7Gogmg
https://www.youtube.com/watch?v=8SUkuGT60Rw
https://www.youtube.com/watch?v=9IyV4BJT68E
[/QUOTE]
RAPORLAMAYI KİM İSTİYOR? Uz.Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK Tusdata TUS Dersanesi AŞ Genel Müdürü
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1147&d=1301248797[/IMG]
 
FİŞLEMEYİ KİMLER YAPIYOR? GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ ÜYELERİNİN BİR KISMI , tus dersanesi şube sorumluları ve Bazı hocalar
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=771&d=1300208098[/IMG]
 
KİM FİŞLİYOR? NERELERİ FİŞLİYOR?
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=736&d=1299996826[/IMG]
 
TUSDATA AŞ
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=727&d=1299996558[/IMG]
 
Tusdata izmir şubesi sorumlusu DİLEK Eviren ablamız tüm Ege bölgesinde çok aktif... eylemleri ege bölgesinde yoğunlaşıyor Ege dokuz eylül, celal bayar, adnan menderes
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=735&d=1299996798[/IMG]
 
tusdata haseki şubesinden neşe ablamız
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=734&d=1299996784[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=737&d=1299996839[/IMG]
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=728&d=1299996572[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=721&d=1299996249[/IMG]
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=723&d=1299996280[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1149&d=1301251931[/IMG]
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1132&d=1301176949[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1071&d=1301140110[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1168&d=1301296008[/IMG]
 
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1080&d=1301140709[/IMG]
 
http://www.youtube.com/user/yaahoooful#p/u/0/EUh-gwuIysY
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1072&d=1301140174[/IMG]
 
 
http://www.youtube.com/user/yaahoooful#p/u/3/XRqULEHsJQ8
 
 
 
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1075&d=1301140584[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1076&d=1301140596[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1167&d=1301295995[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=724&d=1299996418[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=804&d=1300776123[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=720&d=1299996225[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=748&d=1300023257[/IMG]
 
[SIZE=3]http[/SIZE]
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=800&d=1300726033[/IMG] 
 
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=722&d=1299996263[/IMG]
 
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=765&d=1300046850[/IMG]
 
[SIZE=3]1[/SIZE]
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=749&d=1300023306[/IMG]
 
 
 
gkk ruh hali analizleri
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1247&d=1301425969[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1248&d=1301425984[/IMG]
 
DİLEK EVİREN
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1070&d=1301140059[/IMG]
 
 

GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ UYGULAMA PROSEDÜRLERİ (Şube Sorumlularına Özeldir)



 

A- GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ PROJESİNİN AMACI;
1- Fakültelerdeki etkin, sosyal açıdan aktif, başarılı ve lider pozisyonundaki kişilere sosyal sorumluluk projelerimiz gereği tıp ve TUS eğitimi açısından katkıda bulunmak, onları kendi çevremizde tutmak, gerek kitaplarımızın tanıtımı, gerekse dershanemizin tanıtımında bunların doğal katkılarını almak
2- Sosyal sorumluluk gereği başarılı ve etkin öğrencileri desteklemek

B- GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ ÜYELERİNİ NASIL SEÇECEĞİZ ?
3- Mevcut fakülte sınıf temsilcilerini toplayın, yoksa iyice ve dikkatlice araştırıp en aktif olan birini sınıf temsilcisi yapın. Toplantıda onlara “GENÇ KLİNİSYENLERKULÜBÜ PROJESİ VE PROSEDÜRLERİ okutturulacaktır.. Burada belirtilen özelliklerde kişileri tesbit etmelerini ve özelliklerine göre size detaylı bilgi vermelerini isteyin. Bazen bu kişiler kendilerine yakın kişilerin bu imkanlardan yararlanmasını istedikleri için doğru isimler önermeyebiliyorler, dikkatli olun. PROSEDÜR VEYA SÖZLEŞMEYİ KESİNLİKLE KİMSEYE VERMEYİNİZ.
4- Burada tespitleri yaparken ve üyeleri belirlerken temel kriterimiz Fakülte dereceleridir. Fakültenin sınıf başına öğrenci sayısına göre üye seçilmelidir:
· Sınıf mevcudu 60 kişiye kadar olan fakültelerde ilk 3 kişi
· Sınıf mevcudu 61 - 100 arası olan fakültelerde ilk 5 kişi
· Sınıf mevcudu 101 – 125 arası olan fakültelerde ilk 7 kişi
· Sınıf mevcudu 125 ve üzeri ilk 10 kişi seçilmelidir.
Size Genç Klinisyenler Kulübü sorulduğunda da söylemeniz gereken şey, bu kulübün seçilmiş bazı derecelerden oluştuğu ve tüm Türkiye’de aynı çalışmanın yapıldığıdır, o kadar.
5- Bunun dışında adını Genç Klinisyenler Kulübü Üyesi olarak nitelendirmeyeceğimiz. Ama bir anlamda “ÖZEL TEMSİLCİ” sayılabilecek aşağıdaki kişileri mutlaka aramızda tutmalıyız, bunlara verilecek hediyeler Genç Klinisyenler Kulübü Üyeleri ile aynı olmalıdır :
a. Amfi başkanı, gecen yılın amfi başkanı yıllık komitesi içerisinde yer alanlar,
b. Sınıftaki çeşitli kulüp ve dernek (bilim, dans, kültür,…vs) başkanları veya etkin temsilcileri
c. Sınıftaki TURKMSIC temsilcisi
d. Sınıfta kitap satın alımlarına öncülük eden kişiler,
e. Notları düzenli şekilde fotokopi çekilen fotokopi çekilmek üzere not tutan veya not fotokopilerini organize eden kişiler,
f. Her bir sosyal gruptan etkin ve diğerlerinin örnek alabileceği kişi
g. Birlikte hareket eden küçük gruplar içinden lider vasfı olan veya tercihine güvenilebilecek kişi,
http://video.mynet.com/drink2012/Tip-Fakultesi-ogrenci-temsilcileri-1/643530/
http://video.mynet.com/drink2012/Tip-Fakultesi-ogrenci-temsilcisi-2/643529/

6- Bu seçilen kişileri ayrıca aşağıdaki durumlara uygun olmasına da dikkat edilmelidir:
ü Kız ve erkek dengeli bir dağılım olmasına,
ü Her türlü yaşam tarzından dengeli bir dağılım olmasına
Hocaefendi Cemaati-Sol Kesim içinde sözü geçen fişlemeleri
Genç Klinisyenlere katılmadı sebebi: KOMİNİST
ü Alt sınıflarda seçerken numaralarına dikkat etmek suretiyle ileride staj guruplarına ayrıldıklarında farklı staj gruplarında yer almasına imkan sağlayacak bir dağılımda olmasına dikkat edilecek.
http://www.dailymotion.com/video/xkentk_tip-fakultesi-staj-hikayeleri_tech#.UcZ-1NjcMkQ
  http://www.dailymotion.com/video/xtdzec_eskisehir-t-ocagi_tech#.UcZ-RNjcMkQ
 
7- İsimler tesbit edilirken ne acele edin, ne de yavaştan alın. Sonucun en faydalı olması önemlidir. Olması gerektiğine inandığınız kişileri mutlaka ikna edin. Onun faydasına olan yönleri iyi açıklayın. “hocam, bu kulübe yoldan geçeni almıyoruz ki… sizin gibiler bu kulüpte olmazsa zaten kulüp amacına ulaşmaz, Tüm türkiyedeki iyiler burada olacak, biz tüm bu aktiviteleri sizin için düzenliyoruz, hem zaten bir müddet sonra bakarsınız istemezseniz zaten ayrılabilirsiniz.” deyin.
8- İsimler tesbit edilirken çok yönlü inceleyin, pek çok veriyi değerlendirin ve doru seçim yaptığınıza emin olun. sınıf temsilcilerine güveniyorsanız yeterince açık olun. Çünkü böyle bir şeyin duyulması ve kantinlerde fısıltısının dolaşması bile bizi olumsuz etkileyebilir ve “TUSDATA ayrımcılık yapıyor, bizim paramızla başkalarına imkan sağlıyor” dedikodusuna yol açar. Bu gerçekten çok elit bir çalışma bizim için.
9- Tesbit edilen bu üyelerle hemence sınıf sınıf toplantılar düzenleyip aşağıda belirtilen kitaplardan öncelikle birini hediye edin, diğerlerini gösterin, gerçekten ihtiyaç sahiplerinin kendisiyle özel olarak irtibat kurmalarını –ve bunun gizli kalacağını- söyleyin.
Genç Klinisyenlere Verilen Gizli ve Çok Gizli Görevler
10- Aynı toplantıda herkesin “GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ PROJESİ VE PROSEDÜRLERİ”ni okuyup altına el yazıları ile adlarını yazıp imzalamasını sağlayın. Bunun “kendi faydaları için ve tamamen gönüllü bir şey” olduğunu söyleyin. “Biz özel bir kurumuz, siz de özel insanlarsınız, sizi desteklemek, motive etmek ve katkıda bulunmak istiyoruz” deyin.

11- Seçtiğiniz üyelerin üyelik formlarını doldurmalarını sağlayıp liste halinde merkeze gönderin..

C- GENÇ KLİNİSYENLER KULÜBÜ ÜYELERİNE NE VERECEĞİZ ?

12- Kulüp üyelerine ücretsiz verilecek kaynaklar diğer prosedürlerde yazmaktadır. Orada yazılanları söyleyebilirsiniz.

13- Kulüp üyeleri ileride dersaneye gelirlerse onlara özel imkanlar sunacağımızı söyleyin ancak bu imkanların şimdi belli olmadığını zaman içerisinde belirlenip duyurulacağını ve “onlara TUS’u kazandırmak için her şeyi cömertçe yapacağımızı” söyleyin.

http://www.dailymotion.com/video/xkdgf1_tus-dersaneleri_tech

D- GENÇ KİLİNİSYENLER KULÜBÜ ÜYELERİNDEN NE BEKLEYECEĞİZ ?

14- Genç Klinisyenler kulübü üyeleri sınıf temsilcilerimizden farklı olarak kimse tarafından bilinmeyecekler ve kendileri de kimseye ben Tusdata’nın kulübü üyesiyim demeyeceklerdir. Bunu deklare etmenin onlar için “beklemedikleri ve rahatsız edici anlamsız tepkilere yol açabileceğini” vurgulayabilirsiniz. “Kimseyi ürkütmenin anlamı yok” diyebilirsiniz.

15- Bu üyelerden ön planda neler isteyecegimiz de onlar için hazırlanan prosedürlerde yazmaktadır. Daha açık bir dille “bizden ne istiyorsunuz? Diye sorarlarsa “Burada ne yazıyorsa sizden onu yapmanızı isteyeceğiz, kitap okumanızı isteyeceğiz, TUS konusunda bilinçli olmanızı isteyeceğiz, internette mail gruplarını takip etmenizi ve paylaşımlardan yaralanmanızı isteyeceğiz, sizin için seçtiğimiz derse girmenizi isteyeceğiz ve burada birbirimizi gönüllü denetleyip seviyemizi daha yukarıya taşımaya çalışacağız. Her büyük kurum sosyal bazı sorumluluklar taşır ve her şeyi devletten beklememek gerekir, bizim gibi kurumların da ülkenin seviyesini yükseltmek için yapabilecekleri şeyler var.” diyebilirsiniz. [I]“Sizin kazancınız ne olacak?”[/I] diye sorarlarsa “hem dost kazanacağız, hem de vicdanen iyilere katkıda bulunmuş olmanın keyfini yaşayacağız. Para nasıl olsa kazanılır, nasipse zaten geliyor.” Gibi cümleleri muhatabınızın durumuna göre söyleyebilirsiniz. Lütfen bu konuda yeterince samimi olunuz.

16- Genç Klinisyenler Kulübü üyeleri Tusdatanın kitaplarını tavsiye edecekler, önerecekler ve kendileri de kullanacaklardır. Her biri ile özel diyaloglar kurmak için çaba sarfedin, yakından tanışın, gelip gittiklerinde özel ilgi gösterin, dostça çay kahve söyleyin, arkadaşlarını getirirlerse arkadaşlarının yanında onore edin, başarısını ya da sosyal aktivitelerini dostça övün. İyi bir ilişki kurduktan sonra zaten uygun lisan ile her şeyi dostça söyleyebilirsiniz. Zaman içinde bu kişileri kitap almak için veya mesleki diğer konular için kendi istekleri ile TUSDATA’ya doğal yolla gelip gittikleri, ilgili ve sürekli kişiler oldukları için sizin de özel ilgi gösterdiğiniz için bu yolla doğal bir arkadaşlığın gelişmesi sağlanmalıdır.
17- Genç Klinisyenler Kulübü üyeleri dersaneye gitmek isteyenleri Tusdataya yönlendirecekler. Elbette zaman içinde ve doğal yolla…

http://www.dailymotion.com/video/xkenj5_tus-a-hazyrlyk-seti_tech#rel-page-13
18- Genç Klinisyenler Kulübü üyelerinden –gerektiğinde- fakültede Tusdata aleyhine bilinçli olarak oluşturulmak istenen olumsuz kamuoyu’na karşı doğru bildiklerini söylemesi istenerek katkı beklenebilir.

E- GENÇ KLİNİSYENLER KLÜBÜ TOPLANTILARI
19- Toplantılar öğrencilerin durumları da gözetilerek yapılacak, sınav zamanlarına, yoğun zamanlara denk gelmeyecek şekilde ama en geç ayda bir kez olacaktır.
20- İlk toplantılarda aşağıdaki sorulara cevap aranarak katılımları sağlanabilir:
a. Tıbbi kitap (verdiğimiz kitapları ve diğer ders kitaplarını) okuyorlar mı?
b. Mail grup aktivitelerine katılıyorlar mı?
c. Çağırdığımız derslere geliyorlar mı?
d. Dinledikleri ya da okudukları dersin TUS sorularına bakıyorlar mı?
e. Sınıflarında kitap alma eğilimleri nasıl ve nerden alıyorlar? Kitap alımlarına kim öncülük ediyor?
f. Kantinde, sınıflarda, gruplarda ve stajlarda TUS ve kurumlar ile ilgili, özel olarak bizimle ilgili neler konuşuluyor?
Vır Vır Vır En Geveze GKK Fişlemecisi...
21- Daha sonra her hafta bir sınıfın üyeleri ile cumartesi öğleden sonra bir araya gelinirse dengeli bir zamanlama yapılmış olur. Dönemine göre daha sık bir araya gelmek gerektiğinde daha erken çağrılar da yapılabilir.
22- Klüp üyelerini sınıf sınıf ayrı şekilde davet etmek gerekir.
23- Aktivite olarak; onları hocalarla görüştürmek, gerektiğinde o haftaki hocanın kitabını kendisinin imzalayıp hediye etmesini sağlamak, onları Asistan danışmanlar ile ya da varsa ilinizdeki derece yapmış eski kursiyerlerimizle görüştürmek, varsa fakültede çok sevilen kendi hocaları ile bizim mekanlarımızda buluşturup TUS konulu konuşmalar yapılmasını sağlamak… seçeneklerden bazıları olarak değerlendirilebilir.
  [SIZE=3][SIZE=2]https://www.youtube.com/watch?v=0_Swv0otMsg[/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2]24- Yapılacak toplantıların tümü öğrencilerin ders ve sınav tarihleri gözetilerek ve gerek şubat tatillerinde gerekse yaz tatillerinde olmayacak şekilde düzenlenecektir.[/SIZE]
[SIZE=2]Bu prosedür 3 sayfa ve 24 maddeden oluşmuştur. 21 Mart 2009 [/SIZE]
 
 
GENÇ KLİNİSYENLERİN BELGELERİ OKUYUP ANLAYIP ELYAZILARI İLE İMZALAMA SAHNESİ
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=751&d=1300032782[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=750&d=1300032767[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=752&d=1300032796[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=753&d=1300032806[/IMG]
 
 
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1066&d=1301138967[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=760&d=1300045589[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1170&d=1301296066[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1173&d=1301297160[/IMG]
 
3. topalntıda özge nin kitap kurdu ve hırslı olduğu anlaşıldı.
çağrı domuz gribi idi. şimdi yatay geçişle gelmiş
 
 
bir vilayet ilk toplantı ile ikinci toplantı arasındaki fark
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=764&d=1300046839[/IMG]
 
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=765&d=1300046850[/IMG]
 

Tüm BUNLARIN KARŞILIĞI
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=1192&d=1301317365[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=975&d=1301034660[/IMG]
 
[IMG]http://www.stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=971&d=1301034594[/IMG]
 
[IMG]http://stetuskop.com/attachment.php?attachmentid=954&d=1300997829[/IMG]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...