Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vikings (2013) - History


BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
spin-off show'da ana karakter harald olsun. ama komedi dizisi olsun. harald'i karl pilkington oynar.

michael hirst tarihi siktir edeli epey oldu. tarihi degil kendi dinamikleriyle degerlendirmek lazim.

ingiltere'de secilmis athelstan'in oglu alfred banko kupon.

norse kesiminde ivar'i allahsizlik yaptigi icin tanrilarin eliyle paketlerler. kim nerede paketleyecek, ivar yaninda kimleri goturecek soru isareti.

sonra klasik time jump. son sezonda da spin-off hazirligi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spin-off dogu avrupa. iskandinavya'dan kiev otobusu.

said:
Russian actor Danila Valerevich Kozlovsky was recently confirmed for the sixth season of Vikings which is slated to start filming later this year in Ireland.

Kozlovsky will play Oleg of Novgorod also known as Oleg the Prophet in season six suggesting the story of Rus Vikings will definitely be explored.

Oleg conquered Kiev and founded the state of Kievan Rus, a loose federation of East Slavic and Finnic tribes in Europe in the 10th century.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne salak bir dizidir bu artik ya. Ivar gercekten bu kadar salak ve cani bir adam mi? Burada yaziyordunuz ooo ivar geldi fln... Ben de ozellikle spoiler yememek icin tarihe bakmadim. O paytak agziyla Kattakat demiyor mu bir tane Tokat patlatasim geliyor. Floki'den hic bahsetmiyim. Dizinin en gereksiz karakteri ve galiba hic bir seye baglanmiyacak . Oyle laf olsun torba dolsun diye konmus. 19. Bolumde koptum zaten magarada zaaa

Bitse kurtulsam su diziden artik. Oh be rahatladim...



Eş değiştirmeyi biraktilar, din değiştirme basladi şimdi. Buddha'yı gorunce puhaha diye guldum zaten. Sauna'ci Kral'a da benziyor zaten adf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Vikings: Valhalla diye sequel yapiyormus Netflix,

Valhalla will follow the exploits of one of the most well-known names in Viking lore: Leif Erikson. Taking place a century after the storyline of its predecessor, the spinoff also features historical figures such as Freydis, Harald Harada, and William the Conqueror. Like Vikings, this show will be filmed in Ireland, largely with the same crew, including executive producer Morgan O'Sullivan. Hirst has tapped Jeb Stuart to be the showrunner.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...