Masticore § 24 Şub 2021, 06:22 10 saat önce, sardalya dedi ki: veliahtlari var "Parcels" bee gees e benziyor, daft punk'a benzetemedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Fistan § 24 Şub 2021, 06:38 fotograflarına mı baktın 😀 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Deathblade § 24 Şub 2021, 10:05 Parcels zaten Daft Punk destegi alıyor. Her tinisindan belli oluyor. Daha gençler, umarım bu performansla devam ederler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mal § 24 Şub 2021, 12:30 19 saat önce, Fistan dedi ki: saçmalama @Mal bu uyarın düşündürdü beni fistan saçmalamak yada saçmalamamak, işte bütün mesele bu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Bone § 24 Şub 2021, 17:39 "saçmalama, mal" diyince küfür etmiş sayılıyor muyuz? derin düşüncelere daldım. Bone tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mal § 25 Şub 2021, 07:02 Bone sen iyi niyeti kabak gibi ortada olan adamlardansın ne desen küfür gibi olmaz daft punk a dönecek olursak daft punk benim için hep groovy dancing girl'ün dans ettiği müziği yapan grup oldu. o yüzden groovy dancing girl>daft punk Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
reampage § 25 Şub 2021, 07:11 pandemiden daha kotu bisi daft punkin daha muzik yapmayacak olmasi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Bone § 25 Şub 2021, 07:18 15 dakika önce, Mal dedi ki: Bone sen iyi niyeti kabak gibi ortada olan adamlardansın ne desen küfür gibi olmaz teşekkürler ❤️ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş