Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5


fenn

Öne çıkan mesajlar

hayir garanti etseler ki bundan sonra her ceza mantikli cikacak versinler o10-24 arasi ceza mi neyse. acik acik cikip desiner biz su ana kadar sictik sivadik, bundan sonra soz duzeltecegiz, duzeltmek icin de sunlari sunlari yapacagiz o zaman tamam derim. ama oyle birsey olmayacagi icin verebilecekleri ceza maks 4-5 olur gerisi sikar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 maç ceza ne lan. Daha ligin ikinci yarısı yeni başladı sayılır, ceza seneye Kasım gibi bitecek ahahah

Böyle durumlarda takımlar daha da kenetleniyor Bknz: 3 Temmuz süreci. Galatasaray farkı daha da açarak şampiyon bitirir ama seneye için kötü olur. İdrak edemedim hala 24 maç istemini olması halinde ne olur yorumu yapıyorum te allahım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o degil de salke macina kadar ebouenin acil eski havasini kazanmasi gerekiyor.. solda amrabat baslamasi gerekiyor.. adamin nolursa olsun ceza sahasina kestigi 5 ortadan 4u 15sn icinde gol oluyor. hem rieraya da yardim vs.. orta 4 sneijder selcuk hamitle tamamlanir.. ilerleyen dklarda skora gore hamit umut degisikligi.. gogo sonra.

keske umut sag kanat oynayabilse sdfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray parayı verse, Onur'u alabilir mi?
Alır ama kırgınlık konusu daha büyüyerek bomba haline gelir. Paraları çok zaten yakın bir zaman da bizim takımı da alabilirler. Galatasaray, Dubai Şeyhi değil galiba. Belki böyle bir imaj yaratmak istiyor. Biz her şeyi alıp satabiliriz diye. Biz zaten Anadolu takımıyız ezilmeye mahkumuz.

sadri gene ağlamış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...