Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Guild Mission'ları


yazuach

Öne çıkan mesajlar

Yeni Guild Mission'ları


Oyunları sever misiniz? Arkadaşlarınızla aranız iyi mi? Peki ya arkadaşlarınızla oyun oynamak?

Bu sorulardan herhangi birine evet dediyseniz, çekin bir sandalye geçin karşıma, anlatacağım şeyler hoşunuza gidecek. Ben Leah Rivera, Guild İçeriği ekibini temsilen buradayım. Ekibim ve ben, Guild Wars 2’nin önemli parçalarından birine daha iyi destek olmak için bir sistem üzerine çalışıyoruz; guildler! Şimdi arkanıza yaslanın ve Şubat ayında sizler için hazırladığımız şeylere bir göz atın.

Takımımızın asıl amacı PvE’deki guild oyununa destek olacak sağlam bir kaynak yaratmaktı. Guild üyelerinin birlikte eğlenceli aktiviteler yapmalarını sağlayacak şeyler oluşturmak ve gelecekte yeni içeriklerle geliştirilebilecek bir özellik yaratmak istedik. Bunu yapmak için de üç ana özelliğe sahip bir sistem geliştirdik: guild görevleri, guild merit’leri ve unlock edilebilen ilave içerikler.

Guild Görevleri yeni, guildinizdeki teknoloji ağacı boyunca ilerlendiğinde açtırılabilen bir oyun türüdür. Bu görevler grupça yapılması önerilen, koordineli oynamanızın gerektiği ve yalnız başınıza yapmanızın pek akıllıca olmadığı tarzda görevlerdir.

“Ama benim guild’im o kadar küçük ki, yani o kadar olur” mu diyorsunuz? Merak etmeyin, bu görevler sürekli devam eden, etraftaki diğer insanları yanınıza katmanızı sağlayabilecek tarzdadır ve belki de belli mi olur, bu süreçte yeni arkadaşlar bile edinebilirsiniz.



Şubat’taki içerik yaması şu görev tiplerini içerecek:

Guild Bounty: Guild’iniz Order’lar tarafından çeşitli hedefleri ve insanları takip edip ele geçirmek üzere görevlendirilecek. Bu insanların hepsi çeşitli nedenler yüzünden aranmaktalar ve yakalanmamak için ellerinden geleni de arkalarına koymayacaklar.

Guild Trek: Tyria’yı avucunuzun içi gibi bildiğinizi mi iddia ediyorsunuz? Madem öyle, Tyrian Explorer’s Society size meydan okuyor! Zaman dolmadan önce size verilen bütün mekanlara gidin.

Guild Rush: Tuzaklarla, gizli tehlikelerle ve başka türlü zorluklarla dolu yollarda ne kadar hızlı olduğunuzu test edin. Ama unutmayın, birlikten kuvvet doğar!
Guild Challange: Bu zorlu görevler şu anki mevcut event sistemini kullanıyor fakat başarılı olmak için birden fazla grupla birlikte, işbirliği ile yapılması gerekmekte. O yüzden guild’inizi toparlayın!

Guild Puzzle: Hem puzzle, hem meydan okuma; ikisi bir arada! Bu görev tipi yolun sonundaki hazine sandığına ulaşmanız için hem birden fazla grubun işbirliği içinde çalışmasını, hem de kendi bireysel zıplama becerilerinizi konuşturmanızı gerektiriyor.

“Bunların hepsi gayet şahane şeyler, iyi de sonunda ne kazanıyoruz” dediğinizi duyar gibiyim. Bireysel olarak kazanacağınız ödüllerin yanı sıra bu görevleri tamamladığınızda Guild Merit’leri kazanacaksınız. Bu Merit’ler guild panelindeki başarılarınız olarak görünecek yeni guild geliştirmelerini açtırmak için kullanılacak. Bu gelişmiş unlock sisteminin içinde combo banner’lar, gold find bonus, daha ucuza waypoint kullanımı ve tabii ki ekstra başka görevler olacak.

Şubat update’i geldiğinde sizinle birlikte bounty’leri avlamak ve bulmacaları çözmek için sabırsızlanıyorum. Oyunda olursanız görüşürüz.



Kaynak : Guild Wars 2 Tr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...