Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder


Exodous

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

aslında tanklara devam edip modern tankları denemeyi düşündüm birkaç kere ama o grind'ları gözümde büyüdü hep. bir de son 10BR tanklarda hep önde weakpointler var normalde günlük hayatta 2km+ öteden vurması zor ama aynı ww2 tanklarına göre yapılan haritalarda angajman mesafeleri çok düşük olduğu için kolay hedef alınıyordur sanıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaç yıldır oynuyorum jet fight işini sevmedigim için hiç bi ülkeyle modern eraya geçmedim

ama tier 5ten sonra aglıyor millet gerçekten zor grind, yılbaşını indirimlerini fln takip edip %50 indirimle bişeyler alman lazım, yada en rahat ettigin sevdigin bi tanka %50 indirimli talisman takıcaksın.

gecen yıl mustang pack aşırı ucuzdu 25-30tlmi ne steamde, cok cok kötü ucak ama 2 günde bütün american ucaklarını t5e kadar açtım (hem prem ucak hem 15gün premium acc üstüne 1500 gold vermişti galiba) zaten hedefim t5 f4u4 eziyet çekmeden alabilmekti

rb için konustuklarım, ab de birsürü tank dizmen gerekiyor heralde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte bir de aracı açmak kafi değil malum, addonları alınmamış hali çöp genelde araçların. yoksa aracın kendisini açmayı dert etmiyorum düzgün bir aletle kendi BR'ımda oynarken ama yeni alet ve yeni BR'a geçince o modları tek tek açana kadar. aimi bozuk, cephanesi dandik vs. yüksek BR araçların modlar için gereken xp'ler çok acayip, hani parasını da geçtim farzedelim. tier4'te bile yüzlerce maç oynamak ve iyi sonuç almak gerekiyordu, tier5'te kimbilir nasıldır. bir de işte o helikoper, uçak çıkarma olayını koyduklarında çok soğudum ben. eskisi gibi salt tank savaşı olsaydı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Oynim dedim de pirpirli ile ucuyorum karsida spitfireimsi bir seyler var hep. Boyle nasil kazanicaz da research edicez hic fikrim yok. Pirpirli da bi sey degil de su zoomlu durbun zor nisan almak.

 

Not: surekli sim ve kokpit oynuyorum, biraz benim kasinmam. Third person oynamam ben ucak arac araba uzay oyunu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.3 2.7 olanları acmaya calıscan artık, 5-10 maç bile sürmez 

almanda h100 amerikaysa p36g yada f2a açmaya yönel 

ruslarda i-16 ve ilk yak iyi zaten

pirpirlilar oyundaki en iyi turnrate e sahip onu kullanırsan kalırsın ayakta

 

sim modu dışında kokpit oynuyorsan tutunamazsın

 

 

video buldum hatta 

 

Daesu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Alıntı

New local content for hundreds of thousands of Turkish War Thunder players! A new short movie honors the courage of Turkish military personnel and highlights the contributions of Turkish engineers to the world of military aviation. In addition, Turkish T129 ATAK helicopters have been made temporarily available at the game store, while premium versions of Leopard 2A4 tanks and F-5 fighter jets got Turkish army camouflages.

enteresan, iyi yapmışlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...