Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder


Exodous

Öne çıkan mesajlar

resmen karma bu işte. brit tanklarıyla başladım, br3 valentine açtım, üstüne 4 maç daha oynadım ve tek bir maç kaybetmedim. 10 maçtan sonra saymayı bıraktım, sanırım 15-20 arası bir yerde lol.
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/multimedia/archive/00068/chruchill-580_68674a.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
adamlar atgm'li tank koymayacaklarını söylemişlerdi, geçen gün koydular lol. ah bu ruslar yok mu. oyunun ucu açık yani abrams, merkava filan herşey gelebilir artık herhalde.

bu arada keşke jagdtiger'e daha önce başlasaymışım, almanlıktan keyif onunla alınabiliyormuş ancak. belki bilardo.. ama yok jagdtiger daha güzel.

hem güdümlü, hem 500mm zırh deliyor ki öyle bir zırh yok oyunda, maus'un önden açılandırılmış halini bile delip içeriyi yokediyor topkek. uzun mesafeyi gitmesi zaman alıyor gerçi ama yakından iwin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
dün arcane hatırlatınca baktım deniz savaşları modu ne alemde diye, boşuna beklemişim yıllarca.

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/326775-large-ship-naval-battles-some-clarification/&page=1

kısacası bütün deniz modu patrol boat'lardan ibaret, önüne taramalı takılmış motorlu sandal sürmekle de zerre alakam yok. gerçek anlamda deniz savaşı yaşamak isteyenler için world of warships'den başka seçenek yok yani. bunu önceden söyleselerdi de yıllarca beklemeseydik. benim için yılın oyun hayalkırıklığı oldu net.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
epik yama gelmis sanirim. bir de resmi olarak oyun cikmis? ahah. reddit'de patron mesaj atmis onu koymaya geldim:

said:
As some people may remember, when we entered OBT, Open Beta Test, we simultaneously released roadmap. Roadmap included things we were going to finish before Release, and some of things after Release.
Today, we have finally implemented our Release plans. It took 4 years. Now all nations got Ground Forces vehicles, planes have cockpits or cockpit full size models. We have finalized meta (in early OBT there were purely not enough vehicles, so OBT started with placeholder meta).
Initial plan was to finish all it in 2.5 years, but we hadn't able to do that - partially because the game was under operation, partially because we got user feedback that changed priorities and added new features.
Even this upate added like 50 vehicles (which is about the amount of initial OBT!), and totally we now have like 500 planes and 300 ground vehicles.
Still, such timeline is not something unusual (as well as 2 years delays) in game development, even for much smaller games.
We are small studio. When we launched OBT, we had money for just one month salary for our employees, so we couldn't wait any longer.
Luckily launch was successful enough to finish our plans, thanks for our players support.
During development, we have fixed and closed 48000+ bugs (of course, most of them were not there at the launch). Even thoroughly read all those can take one man year easily.
Of course, it is not the end of development.
As initially (4years ago) were planned, we are going to add more cool things, like Naval Forces and WW mode.
Naval forces are in pre-cbt stage, and going to be cbt very soon. World War mode details are going to be revealed as well.
And it is not all:) more to come.


gaijin bazi kekoluklarina ragmen cok iyi dev. hll team.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Yazın ortasından beri yüzüne bakmadım, 13 GB patch'ledi ama aman aman bir değişiklik yok sanki ya resmen.

Her ulusa eklenen iki-üç spesifik araç var hem havada hem karada, onun haricinde Japonlara kara kuvvetleri eklenmiş ama yarısı Amerikan model, bunun dışında oyuna eklenen birkaç harita dışında bir yenilik yok ben mi yanlış görüyorum? Cidden ömrümde böyle dandik eklenti görmedim.

Ek: grafik motoru iyileşmiş bayağı yalnız, ace adamı squadron'dan da atmışlar. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
oyuna 1 nisan için t-90a ve leopard 2a5 koymuşlar, oynanabiliyor şu anda. atak helikopterleri bile var lol. 3 gün sürecek sanırım. kesin deneyin. :)

ha bir de el bab gibi bir harita koymuşlar lol.

ahah çok iyi, adamlar resmen "istesek yaparız" demişler. tankların modülleri, silahları filan tam war thunder tarzı yapılmış. obsidian'ın hp'li oyununda alınamayan keyif var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...