Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder


Exodous

Öne çıkan mesajlar

IL-2 Sturmovik'in yapımcılarından muhteşem bir Online uçak, tank ve gemi savaş simulasyonu.

Oyundan bir kaç gün önce haberim oldu. Şu an open betada.

Oyunda şu an sadece uçak savaşları bölümü açık. Gemi ve tank bölümleri ise geliştiriliyor ve bitince hepsi bir arada oynanacak. "Bunun World of Warplane'den ne farkı var" diye soracak olursanız, tam olarak yanıt veremem. Keza o oyunu oynamadım ama oynayan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla çok da başarılı değilmiş. Ben War thunder'dan sözedeyim, siz kendiniz kıyaslayın.

Şu an oyunda İngiltere, Rusya, Japonya, Amerika ve Almanya'nın uçakları açık. Bütün ülkelerin uçaklarıyla istediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz. Ama savaşa sadece tek bir ülkenin uçaklarıyla girebiliyorsunuz. dilerseniz bir sonraki savaşa başka ülkeyle de girebilirsiniz.

Oyun size standart olarak hangarınızda 3 uçak slotu veriyor ama oyun içinde topladığınız puanlarla bu slotları artırabiliyorsunuz. Savaşa girince, hangarınızdaki bütün uçaklarla, uçaklarınız vurulana ya da oyun bitene kadar uçabilirsiniz. Bir uçağınızla savaşırken düştünüz diyelim. Hemen öteki uçağınıza geçip savaşa devam edebiliyorsunuz. Eğer bütün uçaklarınız vurulursa, savaştan çıkıp hemen başka bir savaşa girebilirsiniz. Yani, bir önceki savaşın bitmesini beklemeniz gerekmiyor.

Oyunca 3 zorluk derecesi var. En kolayı arcade. Zaten online sayısının büyük bölümü de bu bölümde. Simulasyon bölümü ise gerçekten zor ve gerçekçi.

Oyunda pek çok harita var. hepsi birbirinden keyifli. Kiminde base vapture ederken, kiminde düşmanın yer hedeflerini yok etmeniz gerekiyor. Bu arada düşmanın pilotlarıyla da pvp yapıyorsunuz.

Uçakların HP'si yok. Uçağınızın, kanat, motor, kuyruk gibi bölümleri hasar alırsa veya motorunuz yanarsa düşüyorsunuz veya uçağınızın idaresi zorlaşıyor. Uçağınızı kendi havaalanınıza indirebilirseniz, 1 dakika içinde tamir oluyor ve tekrar savaşa dönebiliyorsunuz. tabii havaalanında tamir olurken düşman tarafından vurulmazsanız.

Özellikle bir kaç mürettabatlı bomber uçaklarında mürettabatınızı kazandığınız xp ile geliştirebiliyorsunuz. Tabii kendinizi de...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Oyun 6.7 gb indiriyor.

Aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. sorularınızı da yanıtlamaya çalışırım.

Bu da oyunun linki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

il-2'yi yapan firmayla aynı firma bu oyunun yapımcıları.

Bu arada, oyun nehüz open beta, bunu hatırlatayım. Yakında çok büyük bir patch geliyor. 2.5 gb kadar. Pek çok optimizasyon sorunu halledilecek falan. O yüzden oyunu bitmiş gibi değerlendirmeyin. kıytırık wot bile kaç yıldır piyasada hala saçma hala saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...