Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Game of Thrones kitapları.


Magnum

Öne çıkan mesajlar

Aryacığımı merak ettiğim için okuyacağım, çok fena spoilerlar yedim ve meraktan ölüyorum. Normalde dizisini izler (öyle hastası değildim) beklerdim ama Arya ayrı. Bu sebeple kitaplarını alıp okumak istiyorum, sıfırlarına da o kadar çok para vermek istemiyorum açıkcası. (gerçi dnrda şu an indirim ile 20tl ye alabiliyoruz ilk kitabı ama)

Neyse, tüm seriyi almaya param yeteceğini sanmıyorum şu an için. (tabi çok iyi bi fiyat vermezseniz eheh)

Taht oyunları olan ilk kitap yeterlidir, kitabı bitirince ve param olunca uplar diğer kitapların arayışına girebilirim. (Epsilon'un olan kitaplar tercihimdir)

tenks.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya korsan olayını ben de düşündüm ama saman kağıdına küçüklükten kalma bi antipatim var. (eskiden ailem, daktilo ile çalışılan dönemlerde, getirirlerdi eve ve onu kullanmamı isterlerdi hep müsvedde olarak. ne yazı yazabilirdim ne resim çizebilirdim, hep de yırtılır delinirdi. o yüzden önyargılıyım hala saman kağıdına ehuhe)

Arya'yı seviyoruz dediysek dühûl edicez demedik yahu, ne sübyancılığı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

korsan olayına karşı değilim, saman kağıdı olmayan bulursam onu da alırım lakin ilk mesajda belirttiğim gibi çok hastası olduğum bi seri değil, o yüzden sıfırına o kadar para vermek istemiyorum. Ve ben Samsun gibi bi yerde ikamet ediyorum. Sahaf, ikinci el kitapçı falan pek yok. Olanlara da sordum ama cevap olumsuz. (oralar bile sıfırını satmaya zorluyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...