Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirCon'13


Angrboda

Öne çıkan mesajlar

Ulgio said:

abi sen nereye gidicen işin gücün nerede nereye yakın olman lazım o tip detayları bir belirtirsen?


Etkinliği düzenleyenlerden biriyim ve kalacak yer bulma sıkıntısı yaşıyoruz. Öğretmenevleri dolu, orta bütçeli düzgün otel ve pansiyonlar Mermer Fuarı nedeniyle iki ay öncesinden tutulmuş durumda. Kaldı ki öğrenci milleti otuz, kırk liradan fazla vermem abi zihniyetinde. Onların belirlediği fiyat sınırı ve dolu olmayan yerler baz alındığında ortada Basmane kalıyor. Güvenlik konusunda bize ulaştıklarında uyarıyoruz ama adam beş kuruşun derdinde. "Otuz lira mı, güvenlik sorunu? Ya otuz liraysa tamam ya, bir gece bir şey olmaz, hem barda sabahlarım bile belki." diyor. Parası olanlar kendi otelini de tutuyor, odasını da ayarlıyor zaten.


Evini gelenlere açacak insan arıyoruz ama birkaç kişi var sadece. Hani önerebileceğiniz uygun fiyatlı, öğrenci işi, güvenli bir yer varsa çok sevinirim. Tepekule Kongre Merkezi Salhane durağında İzban'ın. Tepekule'ye uzak kaçmayacak bir yer biliyorsanız süper olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Conu düzenleyen adamlar büyüdü evli barklı oldular. Benim gibi öğrenci tayfası da var ama mesela ben babamla yaşıyorum ve ne idüğü belirsiz tipleri eve yatılı getirmeme müsade edeceğini sanmıyorum. Geri kalanlar için de durum aşağı yukarı böyle.

Evi olanlar var ama dışardan gelen kendi tanıdıkları çoktan konuşup kendileri için ayarlamışlar. Kaldı ki kimse hevesli değil tanıadığı insanları evine almaya. Biz gene de hala sağa sola soruyoruz. Ben de METUCON için kalacak yer durumundan muzdaribim hala. Yer bulamadılar diye biletimi bile almıyorum. Ki üstelik ben bir otele para ödemeye bile hazırım ama hala ayarlanmadı.

Basmane benim içime sinmiyor. Yer soranlar bizimle irtibat kurduğunda en ucuz Bssmane'de kalınabileceğini ama güvenlik kaygısı taşıdığımızı söyledik. Ama adam iki kuruş daha ödememek için kendi güvenliğini hiçe sayıp ısrarla benden liste istiyorsa yapabileceğim hiçbir şey yok. O pansiyonlarla irtibata geçmek de benim için nahoş bir deneyimdi. Kötünün iyisini seçmeye çalıştım.

Karşıyaka'da ucuz yer yok. Bornova Öğretmenevi dolu. Ege Üniversitesi misafirhanesi almıyor. Yurtlara misafir mantığıyla bir geceliğine sokalım dedik o da olmadı. Dediğim gibi daha önce, daha yüksek fiyatlı otellerin hepsi fuar yüzünden dolu. Bu yerlerin hepsiyle üç ay öncesinden bizzat bağlantıya geçtim con tarihleri rezervasyon almak için.

Biz bunları denedik. Bana henüz denemediğimiz değişik bir çözüm sunan kimse yok. Görsem öyle bir çözüm yolu derhal uygulamaya geçeceğim. Bunu da ne kadar vurgularsam az.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
BulletRide said:

Foça'da pansiyonda kalsınlar otobüs+metro ile gelirler 1 saatte ahdahsd. Hem sezon değil 50 liraya falan vardır pansiyon. O fiyat aralığında çünkü ya Basmane var, ya Öğretmenevi ya da civar sezon dışı tatil muhitleri
etkinlik bitti galiba ama iyi fikirmiş sfds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...