Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirCon'13


Angrboda

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
çankaya tarafında bi ton nezih ucuz otel var kaya prestige, karaca, key hotel, myhotel, kordon hotel, anemon vs. olmadı öğretmenevleri falan dışardan konuk kabul ediyor olması lazım konakta ve ikiçeşmeliğin üstünde var fuara yakın olarak. basmane otellerinde kalmayın derim değişik fantezileriniz yoksa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Abi akıncılarda, basmanede kalmalarını önermek hiç akıl karı değil. Öğretmen evleri gecelik 37 tl. Bornova öğretmen evinde kalsınlar işte.

Uyku tulumu getirsinler, egenin çimlerinde yatsınlar çok daha mantıklı.



https://www.facebook.com/events/397304537017882/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O otelleri kim ayarlamis bilmiyorum. Ama con faaliyetleri zaten suursuz faaliyetler. Coluk cocuk gidiyor ya bobregi kaptirir ya da travestilere meze olur. Hapcisi var, sarhosu var. Gidecekseniz kalmayin oralarda. Kibris sehitlerinde gunluk kiralik evler var 2 oda 3 oda onlardan tutun geceligi 100 120 tl arasi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basmane otelleri güvenli değil. Daha düzgün olanların hepsi o tarihlerde Mermer Fuarı yüzünden dolu. Kaldı ki biz yer ayırtsak da öğrenci tayfası istenilen paraya mızmızlanıp gitmediler. Çalışan tayfa da otelini kendi ayarlıyor.

Öğretmen Evi dolu. Günlük oda kiralamayı öneriyoruz. Evini yabancılara açmak isteyen yok ama herkes bizden bunu istiyor. Evini açacak birini bulun, gelip para vermeden kalalım deniyor.

Bu hazırlanması oldukça meşakatli olan ve kar amacı gütmeyen bir convention.

Yukarıda önerilen alternatif yerlerden henüz bakmadıklarımızı araştıracağım. Hakarete varmadan öneride bulunanlara teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

Angrboda said:

Basmane otelleri güvenli değil. Daha düzgün olanların hepsi o tarihlerde Mermer Fuarı yüzünden dolu.


lol tarihe hiç bakmamıştım bizim fuarla aynı zamanmış, bi uğrarım ben de zaman olursa


Bayağı sorun çıkardı bize. Etkinlik sonrası parti var istersen. Mekan daha duyurulmadı ama duyurulunca yazarım buraya. Büyük ihtimalle cumartesi akşamı olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trolü kenara atıp gerçek etkinlik duyurusu ile devam ediyorum:

Bu sene bilgisayar oyunları konusunda kendimizi oldukça aştık. Microsoft Kinect oyunları ve Redbull'un sağlayacağı oyunlara ek olarak bir de Oyuncular Kulübü con bünyesinde yer alacak. Tüm ekipmanlarını kendileri getirecek ve bir turnuva düzenleyecekler. Oyunları henüz seçip duyurmadılar ama getirdikleri ekipman sayısına bakarak oldukça çeşitli olacağını tahmin ediyorum.

Con sonrası parti kostümlü ama zorunda değilsiniz. Bu sene ferah bir mekan arıyoruz ve bir yerle anlaşmayı kapatıık neredeyse. Kesinleşince duyuracağım burada da.

Con'da frp ve Larp'lara katılım ücretli ama yan etkinliklerden ve girişten para almıyoruz. GM kayıtları yüzde doksan haftaya açılacak.

Bir soru/öneri/şikayetiniz olursa buradan iletebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tarih açısından çok talihsiz olmuş gerçekten ona dikkat etmemişim

dendiği gibi mermer fuarı yüzünden bütün eli yüzü düzgün oteller overbooked halde çok çok uzun zaman önceden, her sene o tarihler iptal oluyor zaten oteller maalesef. şehir dışından gelenler için problem olacaktır büyük ihtimal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ev ayarlamaya çalışıyoruz. Buradan gelmek isteyen ve ev arayışında olan varsa bulmaya çalışayım.

Bu arada orada verilen pansiyonlar, Basmane'nin kötü şöhretine rağmen, gece yastığınızın altında silahla uyumanızı gerektirecek yerler değil. Geceliği on beşe, yirmiye veya yazdığım yerlerle aynı fiyatlarda başka pansiyonlar da vardı ama güvenlik nedeniyle onları listeye katmadım bile. Mermer Fuarı da etkileyince hepi topu üç, dört yer kaldı elimizde kalınabilecek.

Ha ama nedir, paraya kıyın daha düzgün yerde kalın derim elbette. O liste talebe bakılarak oluşturuldu. Talep de ucuz ve nispeten düzgün olsun yönündeydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirCon'da GM olarak oyun açmak için lütfen aşağıdaki bilgileri:

Oyun Adı

İsminizi ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını

Oyunun Geçtiği Dünya ve Kullanmayı Planladığınız Sistem

Kaç Oyunculuk Bir Oyun Olduğu

Oyunculardan Beklediğiniz Tecrübe Seviyesini

Hangi Gün ve Günler Oyun Açmak ;stediğinizi (23 Mart Cumartesi veya 24 Mart Pazar)

Kısa Bir Oyun Tanıtımınızı

[email protected]‘a gönderirseniz çok seviniriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.booking.com/hotel/tr/aaylan-otel.tr.html?aid=318670%3Blabel%3Daaylan-otel-7gNnIhpuySYMXKNirGWTaQS21374574007%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Bws%3D&gclid=CJvTgNP5gLYCFUkd3godoA4Ang

Şurada böbrek, tinerci ve travestiden kaynaklı sebeplerden can verme ihtimalimiz çok mu yüksek?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...