Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ASCOM] Astral Command


AstralCommand

Öne çıkan mesajlar

Savaş Raporu

megetege said:
Dün deploymentın en kanlı gününe şahit olduk sanırım.

Aynı zamanda savaş stratejisinin dibine vurduk :) 5 gün önce aynı sistem için yaptığımız savaşta NC. ve Nulli olarak aynı gate den düşman capital+loki fletinin üzerine atlamış, Soların pro bomberları yüzünden ağır kayıp vermiştik. Bu seferde sonucun aynı olmaması için planlar kuruldu. Ve Nulli olarak Rokh Fleetimizde yeni bir şey denedik. Large Micro Jump Drive (MJD). Bilmeyenler için şahane bir şey :)

Neyse saldıracağımız sistemin 2 adet girişi var. 2side bubblelı ve düşman geleceğimiz kapıya warplamak için hazır bekliyor. Ve Fcimiz Jump komutunu verdi, Rokh fleetimiz ile düşmanın üzerine atladık. Carrierlar Dreadler lokiler ne isterseniz var. Tam bu esnada NC. da diğer kapıdan sisteme girdi. Derhal diğer gate e align olduk, BS altı gemilerin bubbledan çıkmasını bekledik, onlar çıkıncada FC "Hit it" diye bağırdı. 150+ Rokhun MJDyi çalıstırmasıyla şahane bir efekt ortaya çıktı ve bir anda 100km ötede bubbleların dısında bulduk kendimizi :) Hemen lokilerin olduğu gate e warpladık ve NC. fleetiyle bir araya gelebildik (Aşağıya linkleyeceğim video NC. tarafından olduğundan burdan başlıyor).

Bu arada atlamayın komutuna rağmen atlama kararı alan RA abaddon fleeti ilk geldiğimiz kapıda Soların Dreadleri ve Lokiler tarafından katliama uğruyordu. Derhal NC ile birlikte Soların üzerine warpladık ve kanlı savaş başladı.

Sistem Cyno jammerlı olduğundan bizim capital supportumuz yok, ve solarda bunu bildiğinden Dread ve carrierlarını bize karşı kullanıyordu. Bilmedikleri şey ise bir gece önce o sistemde 10 kadar NC. super carrierının log off olduguydu. Savaş başladığı anda SC ler login oldu ve soların ruhu duymadan Cyno Jammerı indirdiler. Derhal Midpoint cynolara ayarlandı ve bizim capitallerde sisteme girmeye başladı. Bundan sonrası solar için tam bir katliam oldu.

Evekill hala sorunlu olduğundan direk bizim KBdan kayda değer gemileri rakam olarak veriyorum. 77 T3, 28 Carrier, 13 Dread sizlere ömür.




ASCOM ve N3 Koalisyonu gururla sunar;

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PC yokken telefon ile Naruto izliyordum çok pis inanırım Eve'in Hokagesi olacağım ulen. Neyse yazılanları bir şekilde aynı sıra ile taşıdım. Alıntıladım... :) Birazdan bunlarıda temizlerim konu huzura kavuşmuş olur. Corp ayırıyor dedirtmem kendime herkese aynı mesafedeyim bu topikte temizlendi böylece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Para mevzularına girmicem zaten her alliance öyle yada böyle üyelerine farm imkanı sağlıyor, op ta patlayan gemilirini karşılıyor vesaire.

O yüzden şimdilik sadece PvP yönümüzden bahsedeyim. Corpu tekrardan aktif ettiğimiz dönemden beri, yani bu ay dahil olmak üzere ( en azından şimdilik :) ) son 5 aydır en çok kill alan türk corpuyuz ve bunu sağlayan üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz.

PvPye meraklı arkadaşlara duyurulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Yok dün gece atılan pinglerden beri haberim var. Test Raiden ve Tribe birbiriyle mavi hala diye biliyorum. HBC dediğin geriye kim kaldı ki zaten? veya HBCyi yönetebilecek kapasitede kim var artık?

Her ne kadar Test HBCden çıkıyor gibi gözüksede aslında HBC fuzuli mavileri koalisyondan atıyor gibi bir şey suan ki durum. Bide isim değiştiriyorlar o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...