Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolia - Azjol Nerub (Alliance)


sektedar

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır ara verdiğimiz oyuna, 5.1 Patch'i ile dönüş yapmış bulunmaktayız ve birlikte (kişi sayısına göre) 10man veya 25man raid yapabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.

-Kimiz Biz?
Biz daha önce yabancı guildlerde çoğu contenti temizlemiş, kiminin Vanilla zamanına, kiminin BC zamanına tanıklık etme şansı bulduğu 7 kişilik arkadaş grubuyuz. Fakat oyuna tekrar başladığımız şu günlerde kendi guildimizi oluşturma yoluna gitmiş bulunuyoruz.

-Guildin Amacı Nedir?
Guildimiz semi-hardcore olarak yapılandırılan bir Türk PvE guildidir. Guildce asıl amacımız yeni çıkan bir contenti nerflenmeden temizleyebilmektir.


Guildimize katılmak isteyen bütün arkadaşlara kapımız açıktır, oyunu bırakmış ve tekrar başlamayı düşünen arkadaşlar varsa Scroll of Ressurcetion yollayabiliriz.

Başvuru Formu

Başvurunuzu bekliyoruz, Zaman ayırdığınız için teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

Daha önce aynı guild ismiyle hangi serverlarda bulundunuz? hafızam yanıltmıyosa vanilla zamanında elinden tutup ZG , MC yaptırdığım bi anatolia vardı... :)


sen bahsedince bir bakayım dedim, baya bi Anatolia varmış. :) ama malesef bahsettiğin biz değiliz, bundan önce hep ecnebi guildlerinde takılmıştık, yeni kurduk yani guildi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...