Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus güncesi.


Ekmek

Öne çıkan mesajlar

girdim oyuna
takımımda 4 tane rus. sanırım arkadaşlar. hepsi mid dedi. 4 tane mide gittiler bende kaldım üst lane'de tek başıma. karşı tarafta ortada mirana vardı. sonra 4 kişi olduklarını farkettikleri için keeper of the light ortaya geçti. alt lane free farm bu arada. üst lane'de ben mirana ve ağaç'a yaklaşamıyorum bile. bizim 4 kişinin taktiği, aralarından birinden anladığım kadarı ile ortadan 2 kuleyi alıp, sonra diğer kulelere geçmekti. bizim bu rus arkadaşlar keeper of the light a karşı sadece 1 kuleyi alabilirlerken, karşı taraf üst ve alt lane'den 2 şet kuleyi de aldılar. dakika 14te ise üst kuleden hep beraber baseimize girerek barakaları aldılar. sonra aşağıya geçtiler. bizimkiler bu sırada ortayı zorluyorlar. 2. kuleyi aldılar. geri dönmeyi düşünmüyorlar bile. alt barakaları alırlarken ağaç ve mirana base'e tp çekti. ağaç bizim 4 salağın arasına atladı. ultiyle tuttu. o sırada keepr of the light'ın 1. skilli level hala level 4 5 olan bizim aptallar da hp bırakmadı. mirana gökten yıldız yağdırdı derken 4 salak ta geberdi. alttan girdiler ve sonra oyun 17. dakika 28. saniyede bitti.
çok güzel taktik yaptılar ve sadece 2 kule aldılar. salakların heroları dazzle, necrolyte, ayı ve furion.
hayatımdan 17 dakikayı yediler resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ruslar ırkçılık kelimesini öğrenmiş.
her ingilizce oyunda rus konuşanları görünce reportluyorum. sonra beni ırkçılık ile suçluyorlar.
sadece kendi takımımdakiler değil karşı takımdaki ruslar birlik ve beraberlik olup herkesi ırkçılıkla suçluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi rusları inatla iyi yad akotu oynasınlar reportluyorum
rusca konusur yada yazarlarsa
direk ırkcılık yapıyorum
umrumda değil


http://dotabuff.com/matches/120207156

ben silencer
mighty luna

mirana ve enigma bütün oyun rusca konusup bize noob dediler
mirana 2/9 bitirdi
enigma bi tane düzgün black hole atamadı

phantomun saçma offlane pushları olmas avericektik oynu

oyun sonunda efsane bi anda attıgım ulti ile juggernautu kestik öle aldık maçı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırf ruslara karşı götlük yapmak için alt acc aldım. rus serverinde oyunda sıraya giriyorum. alt tab yapıyorum işlerimi hallediyorum. sıra gelince basmıyorum. tekrar giriyorum tekrar basmıyorum. pudge alıp kendi adamımı çekiyorum. naga alıp kazanacakları combatta ulti açıyorum. cronos alıp bizimkilerin kafasına ulti açıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Vingthor said:

ursa aldı. jangıla girdi. hiç çıkmadı. hiç konuşmadı. hiçbişi yapmadı. bütün raxlar falan gitti adam hiç bize cevap vermedi. sadece jangılda creep kesti arada gidip kong aldı. bu kadar başka hiçbirşey yapmadı. öldü bikaç kere genklediler ama yılmadı. buarada düzgün item falanda yaptı. ama ancienta vuruyolardı en son hala adam cangılda farmlıyodu. hiçbir fightta görmedik adamı. teşekkürler


dusmanı ona cekıcektınız.

tower neden combata gelmıyo dıyomusun?


ahaha bizde bunun aynısını yapmıştık :D

baktık herif wood çıkmıyor full kasıyor ve en ufak iletişime geçmiyor,rusça bile yazmıyordu herif,bizde 4 kişi anlaşıp adamla takıldık,karşı takım bize saldırınca 50.dk'da ilk kez 5v5 fight yapıp kazandık,yarıp bitirdik oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dk 35

rakip 4 kişi pushlayıp 2 tane tower aldılar,mid rax tower yarı hp'ye geldi,tek başıma skill spamlayarak son tower yarı hp'deyken püskürtebildim,regen olmaya gittiler ama geri gelmeleri çok uzun sürmeyecek,ruslar hala farmlıyor,ward yok,courier upg edilmedi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...