Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoKartta kafası koptu


goldbären

Öne çıkan mesajlar

Ren said:

örneğin bu kafa kopma haberi bizler için vahşet. ama ben o kızın kanserden ölmesindense kafasının kopmasını tercih ederim şahsen. biri acısız, diğeri acılı.


abi izninle şu postun sansürlü halini yayınlıyorum:

Ren said:

adanayı urfaya tercih ederim şahsen. biri acısız, diğeri acılı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

psikopatım tanışmak istersen öm


Ahahaha , 1 tasla 2 kus olmus s dfdsa.
Bu arada haberturkun allah belasini versin,denize atlarken kafasini boydan boya yaran elemanin hastanedeki videosunu da bunlar sansursuz vermisti galiba zamaninda.
Su solcu turk hacker team kisa surede bunlari hackler de rezil olurlar umarim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. bu haber sitelerinde bir s.k.m akıl yok arkadaş. şimdi o kızın ailesi, yakınları, arkadaşları onu en son gördükleri haliyle değil de şu fotoğraflardaki başı gövdesinden ayrık biçimde hatırlayacaklar ve her hatırladıklarında acıları iki katına çıkacak. yazık..




bu arada bende youtube'den mobese kaza görüntülerine bakıyorum. özellikle ülkemizde ki kazalar tam bir komedi. bende de var mı psikopatlık?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma gelmişken, geçenlerde bir makale okumuştum. internetin ve medyanın bu denli gelişmesi, en olmayacak, en uç senaryoların, görüntülerin, videoların bile çok geniş kitlelerin ulaşabileceği yerlerde bulunması yüzünden bilmem kaç milyonluk insan tarihinde insanlık ilk defa bu denli duyarsız ve 'şaşırmaz' hale geldi yazıyordu. zaten her şeyi biliyoruz artık, kafası kopandan, ikiye bölünene, 4-5 kişinin tecavüzünden bilmemnesine kadar tüm senaryolar kafamızda. gerçek hayatta görsek 'şaşırmayacağız' yani. ve bu aslında inanılmaz yapay bir şey. prozac nation kafası.

insanlığımızı koruyalım bence. her şeye hazır olmak robot işi, ben o kadar da hazır olmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıldı mı okumadım ama böyle habercilik anlaşının ta içine edeyim ben. Şerefsizlik yaptıkları gitmişler kafayı bile blurlayıp koymuşlar. Tek amaçları reyting şu haberin veriliş şekline bak sinirlenmemek elde değil.

Neyse kıza üzüldüm valla pisi pisine gitmiş. Yazık. Üniversite öğrencisiymiş bir de akşam akşam moralim bozuldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...