Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flame and Frost: The Gathering Storm (Part 2)


yazuach

Öne çıkan mesajlar



Flame and Frost - The Gathering Storm

26 Şubat 2013

Durum Wayfarer Foothils ve Diessa Plateau sakinleri için kötüleşiyor. Gönüllüler yükü hafifletse de, daha fazla mülteci Shiverpeaks tarafından zorluklarla gelmeye devam ediyor. Fırtına momentum kazanmasına rağmen, iyinin kuvvetleri harekete geçmeye başlıyor. Toprakları ve insanlarını korumak için kahramanlarını yolluyorlar. Birileri toplanan fırtınayı geride tutmak zorunda!

Dört bölümlük serinin ikinci bölümü Flame and Frost: The Gathering Storm’da Shiverpeak bayırlarında, bahisler yükseldi ve savaş öfkelendi.

Yeni Özellikler

Yepyeni PvP Haritası – Spirit Watch

Spirits of the Wild’ın uçurum kenarındaki tapınakları arasına yerleşmiş bu barış dolu yeşil vadi, savaş sesleri ile yankılanmak üzere. Spirit Watch’da oyuncular Orb of Ascension’u ele geçirip üç tapınaktan birine götürerek bonus puanlar kazanacak.



Guild Görevleri İçin Takımını Topla

Guild arkadaşlarına yeni tarzda içerik için katıl. Organize takım oyunu için yapılmış bu görevler, ödüllerden grup bulmacalarına ve ülkeler arası mücadelere kadar herşeyi içinde barındırıyor. Yeni upgradeler ve ödüller kazandıran Guild Meritleri elde edebilmenizi sağlayan bu görevleri tamamlayabilmeniz için birlikte çalışmanız gerekecek.



PvP’de İki Takımlı Rated Oyunlar

Yeteneklerinizi göstermenin zamanı! Bu yeni competitive PvP türünde, ratingleri birbirine yakın iki takım, çabuk ve çarpıcı maçta birbirleri ile karşılaşacaklar. İki takımında her oyuncusunun ratingleri maç bitiminde ayrı ayrı ayarlanacak.



Günlük Achievementlarını Kendin Seç

Yeni seçilebilir achievement sistemimizle birlikte, günlük mücadelelerinizi kendiniz seçebilecek ve hangi tür içeriği yapmak istediğinizi ayarlayabileceksiniz.



KAYNAK : http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=3252
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...