Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix Hakkında Bir Hikaye


StRencher

Öne çıkan mesajlar

güzel yazmış yanlız ajanlar çok extreme bir durum olmadıkça öyle kendilerini halka göstermiyorlar. Yani bi anda herkesin gözü önünde hakemden transform olmazlar. O koşucu hikayesinde bile bi an zamanı durduruyorlar matrixdeki ve aslında kimse görmüyor koşuculardan dönüşen ajanları. O tür birşey olur gene öyle bir durumdada, yada öldürcek olsalar evinde o gece öldürürler.

Ama animatrixdeki koşucuda, sanki kasları bir daha koşamamak üzere kopmuş gibi bir hava yaratıyorlar, böylece bütün dünya inaniyor, kimse hiçbirşey diyemiyor. Hatta koşucu bile biraz şüphe etsede hiçbirşeyi açıklayamadığı için kendi bile inanıyor kaslarının koptuğuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas benim ozenti hikayemi bulmus ve mutlu etmis beni...
ben üzerinde fazla dusunmeden sadece esinlendiğim için yazdığım bir hikaye idi. ama beğenmeniz sevindirdi. matrix hakkında daha fazla hikaye yazdım bunlar teker teker gelicek emin olun[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
matrix e yorum yapabileyim diye uye oldum. muthis matrix yorumlari var burada ama bir turlu su hikayeyi okuyamadim. acayip derecede de merak ediyorum :)

okuyamayacaksam, ne bileyim durumum yeterli degisle, biri benim mail adresime gondersin lutfen :) ozel mesajdan mail adresimi verebilirim gonderecek olan arkadasa.

tesekkurler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikayenin yazarı benim ve edebiyat bolumu resetlendiğinden dolayı okuyamıyorsun. şu anda tatilde olduğum için cafeden bağlanıyorum, yani hikayeyi sana gonderemem, şansına küs :(

ama StRencher a bi ulaş o her şeyi kaydeder, onda vardır kesin. yorumlara katılmanı şiddetle tavsiye ederim. Matrix 'i anlayanlar Kurulu ismindeki topic i baştan sona oku, seninde konu hakkında bilgin varsa lütfen yaz.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 08 Temmuz 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Nebuch tarafından 08 Temmuz 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...