Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flame and Frost: Prelude - Ocak Ayı Güncellemesi - (Tüm Detaylar)


yazuach

Öne çıkan mesajlar


Flame and Frost - Başlangıç

28 Ocak

Kuzeydeki topraklarda yer sarsılıyor, gök deliniyor! Charr ve Norn sığınmacıları Wayfarer Foothills ve Diessa Plateau’daki evlerinin yıkıntıları arasında çırpınıyor ve güneyde kendilerine bir sığınak bulmakta zorlanıyorlar. Gökyüzünün ve toprağın düşmanın ta kendisi olduğu bu günde ihtiyaç halindekilere yardım etmek için tüm gönüllülere gönderilen bir çağrıdır bu.

Flame and Frost: Prelude, Guild Wars 2’ye sonraki aylarda gelecek değişiklikleri tanıtan, birden fazla aşamalı hikayeler için bir başlangıçtır.

Yeni Özellikler

Temple of the Silent Storm haftası

28 Ocak’tan 4 Şubat’a kadar 8 takımın katıldığı 3 turlu ödemeli turnuvalar Temple of the Silent Storm haritası için 2 takımın katıldığı tek turlu turnuvalarla değiştirilecek. Hafta bitiminde Temple of Silent Storm haritası tekrar ücretsiz ve ödemeli turnuva harita döngüsüne eklenecek.

Gelişmiş Achievement Sistemi

Açık dünyayı daha fazla keşfetmenizi cesaretlendirmek ve daha fazla çeşitlilik eklemek adına yeni günlük achievement rotasyonlarını oyuna ekliyoruz. Haftanın her günü için farklı achievement’ler ile karşılaşacaksınız ve arayüzdeki yeni achievement takip sistemi ile ilerleyişinizi daha kolay takip edebileceksiniz.

Yeni özellik: Laurel (Şan)


Günlük ve aylık achievement’lerinizi tamamlamanıza ödül olarak bu yeni laurel’leri kazanmaya başlayacaksınız.

Bu laurel’leri yeni Ascended item’leri ve Infusion’ları almak için kullanabilirsiniz.

Guesting (Misafirlik)

Yeni guesting sistemi ile kendi ana dünyanızdan ayrılmadan diğer dünyalardaki arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz (Kuzey Amerika ve Avrupa kendi içinde). Guesting olayı ücretsizdir, ama ilerde kendi ana dünyanızı değiştirmek için gem karşılığında bir ücret ödemeniz gerekecek, bu yüzden 28 Ocak’a kadar oyunu tamamen oynamak istediğiniz ana dünyanızı seçtiğinizden emin olun.

Yeni Özellikli Infusion’lar ve Ascended Amulet’ler

Laurel’ler ile alınabilecek çok çeşitli yeni item’leri oyuna ekliyoruz. 5 yeni infusion ve 30 amulet ile her tarzdan oyuncuya hitap edebilecek bir şeyler olacak.

Geliştirmeler ve Düzeltmeler

Bu ay oyunun çeşitli noktalarında tonla geliştirme yapıyoruz; bunların arasında WvW performansında düzenlemeler, dinamik seviye ayarlama sisteminde ayarlamalar ve arayüzde çeşitli geliştirmeler var. Tüm bunları ayrıntılı olarak patch notlarını yayınladığımızda görebileceksiniz.

Gem Store’a yeni eşyalar

Yeni yıl demek Gem Store’a da yeni ve tasarımı değişmiş eşyaların gelmesi demek. Bebek Quaggan Sırt Çantalarından Çalı Süpürgelerine kadar çok şey Box o’ Fun’a gelecek, ve hepsini de Gem Store’da bulabileceksiniz.



Alıntıdır : http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=3150
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gayet arttı WvW performansı.Ben bugün girdim dolu dolu WvW yaptım.Adamlar sonunda culling sorunun çözmüş.Görünmez düşmanla karşılaşmadım 4 saat oynadım ben.Çoğu kişide memnun oyunda chatte yazılanlar çok olumlu.Ki 2 ay daha performans iyileştirmeleri olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 30-40 fps kötü bi şey mi -_- Yani ben eski bilgisayarımda 10-20 fps arasında oynuyodum. Slideshow variydi ama gene de oynanıyordu yani. 30-40 arası bi fps öyle abartılacak kötülükte bir şey değil.

Bi de ne bileyim WvWvW'de gereksiz olan grafik nanelerini kapatıp(yansıma, gölge vs.) geri kalanı gene full'de oynasan 30 küsürlerde bi fps'yle devam edersin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Anelor

Abi gözünü seveyim çok saçmalamışsın son dediğinde.WvWvW'de fps düşmesini sadece kalabalık olunca yaşarsın.Ki kalabalıkta ne refleksi allah aşkına düz zergden ibaret.Solo takıldığında ise gayette seri ve fps sorunu olmadan oynayabiliyorsun zaten oyunu o zaman konuştur istediğin kadar "reflekslerini"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte öyle değil yok kasma falan.50 kişi kapışıyor nereye 60 fps alıyorsun yok öyle bir bilgisayar.Fps kalabalık savaşlarda düşse bile en ufak bir kasma bile olmuyor bende.Eski bilgisayarla 8 fps alıyordum o zaman sıkıntı oluyordu sdfs ama 25 fps rahat kurtarıyor ki 20 25 fps dediğim kalabalık savaşlarda oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına ne kadar ağlamışsınız.Hangi oyunda böyle kalabalık savaş gördünüz fpsnin düşmediği.İmkansızı istiyorsunuz bazen.Bu oyun Warhammer gibi eski bir oyun değil.O grafiklerde anca bu kadar.O kalabalık ortamda 25 fps neyinize yetmiyor?Ki kasmıyor yani 25 fps gayet stabil öyle bir ortam için.O kalabalıkta yapacağınız tek şeyde kimse komut veren onun komutlarına göre stratejinizi belirleyip ona göre hareket etmek topluca.Tpvp filan değil ki bu fps kilit olsun yeteneğimi konuşturacam diye kafa yoralım.Ki hani küçük bir grupla hareket ediyorsanız veya solo takılıyorsanız gang mantığında gayet stabil oynarsınız.Yağ gibi akıyor oyun.Hayatta düşmez fps.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...