Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar


Bone

Öne çıkan mesajlar

new star soccer oynayan var mı?

oynayanlar bilir, bi miktar eşya aldıktan sonra kızlar bakmaya başlıyor, kız arkadaşın oluyor vs.

bi gün dur iki küçük sürpriz yapıyım dedim, seviye barlarının listelendiği yere girdim. antrenör, takım, taraftar, sponsorlar diye giriyor, en altta ne göriyim "erkek arkadaş"..

oynayan varsa dikkatli olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
xaty said:

Last Day on Earth: Survival
İzometrik multiplayer survival oyunu. Odun, ot, taş vb toplayarak bir taraftan yaşam için bir şeyler yaparken bir taraftan da zombilerle falan uğraşıyorsunuz. Multiplayer aslında ama oyuncu sayısı az olduğundan biraz kendi kendime oynuyor havası var, nadiren birileriyle karşılaşıyorum.

Tiny Archers
Kuleden ok atıp gelenleri vurmaca. Kontrolleri ters ama sevdim ben.

Build a Bridge!
Bu da başka alışılmış oyunlardan, köprü yapıp araç geçiriyorsunuz. Görüntüler, oynanabilirlik güzel olmuş.

CATS: Crash Arena Turbo Starts
Savaşmak için robotunuzu oluşturup diğer oyuncularla kapıştırıyorsunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
plague inc in yapımcılarının yeni oyunu çıkmış

https://www.ndemiccreations.com/en/news/148-new-game-announced-rebel-inc

plague'i dana gibi oynamış bir insan olarak ilk başta aynısı gibi geldi ama epey farklı. teknolojileri sırasıyla açmak bir işe yaramıyor çogunun götürüsü var gerçekten düşünmek gerekli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

* tavsiye edebileceklerim:

- Art Inc: şimdilik çok uzun süredir oynamıyorum ama ara sıra açayım, biraz aktivite yapayım sonra kapayım idle takılsın diyorsanız zevkli gelebilir

- Empires & Puzzles: oyun bir yerden sonra çok yavaş ilerliyor, competitive alanda takılacaksanız para ödemeyince güzel kartlara erişiminiz olmuyor, ama bejeweled tarzı savaşlar eğlenceli, sırf o yüzden oynanası bir oyun. 2 saniye açıp 10 reklam izleyip kapadığınız idle oyunlar gibi değil.

- Gems of War: hem PC'de hem mobilde oynanabiliyor. eğer bir gruba girerseniz, her hafta bir sürü beleş kaynak geliyor, ilerlemesi çok hızlı oluyor, para ödemenize gerek kalmıyor. ayrıca her hafta belirli eventler oluyor, onları tamamlarsanız ek özel şeyler veriyor. bejeweled tarzı savaşları da zevkli.

- Idle Miner: 2x özelliğini ve reklam kaldırmayı satın alırsanız başka para ödemenize gerek kalmıyor. bir sürü farklı özellik var, oyunu her açtığınızda bunlarla ilgileniyorsunuz. satın almasanız da reklamlarla sizi boğmuyor, sadece siz isterseniz reklamları izliyorsunuz.

- Kelimelik: arkadaşlarla kapışmak ve kafa çalıştırmak için eğlenceli bir uygulama. Kelimelik Solo diye singleplayer versiyonu var, ama normal Kelimelik daha iyi bana göre.

- Strike Force: oyunda deli gibi özellik eklemişler, çeşitlilik çok fazla. animasyonlara ve farklı durumlarda özel giren animasyonlara bayıldığımı söylemeliyim. para ödemeden de ilerleyip gelişebiliyorsunuz. reklamlarla sizi boğmuyor. Marvel fanıysanız keyifli gelebilir. idle oyunu değil, ama kaynakların geri dolması için zaman geçmesi gereken oyunlardan.

 

* tavsiye etmeyeceklerim:

- Almighty: çok uzun süredir oynuyorum ama hala ne işe yaradığını çözemedim. reklamlarla sizi boğmuyor, ama aşırı yavaş bir ilerlemesi var. çok boş.

- Almost A Hero: çok zevkli bir oyuna benziyor, ama Almighty'den de yavaş ilerleniyor oyunda. bir sürü ek özellik koymuşlar ama interaktivite açısından doyurmuyor beni

- Bacterial Takeover: çok uzun süredir oynuyorum ama boş bir idle oyunu olduğunu düşünüyorum. bir yerden sonra iş tekrara biniyor, gezegenler birbirini tekrar ediyor. özel bir kaynak türünü elde edebilmek için gezegenlere baştan başlamak (kara delik) gerekiyor.

- Hotel Empyre Tycoon: grafikleri ve fikir çok güzel geldi bana. ama gameplay'i çok zayıf yapmışlar. ayrıca para kazanabilmek için sürekli reklama tıklamanız gerekiyor, hotel içinde para kazanma sistemini kasten baltalamışlar. 

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...