Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara


Wolas

Öne çıkan mesajlar

Şöyle de bir likit karıştırıcı paylaşmışlar esigara da. Burda da dursun.

Dövme mürekkebi karıştırıcı esasen ama ev yapımı likit karıştırmak için İdeal gibi.

http://www.aliexpress.com/cp/tattoo-ink-mixer-online-shopping.html

3$ birşey, parası değil de beklemesi işkence, kargo 2 ayda geliyor. ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız herhangi bir VG veya PG kullanmayacaksınız.

VG CAS Code : 56-81-5
PG CAS Code : 57-55-6

Bunlar olacak. USP onaylı olacak.

Marka olarak sıralama şu şekilde

Merck > BASF > Kimetsan > Balmumcu

Benim kullanıldığını duyduğum 4 marka bu, başka birşey almayın gerek de yok.

Merck Nbase satan buharevi var, bir de keyf.us var sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Buradan iJust 2 ve yedek Coil
içinde tank pil ve usb şarj kablosu var likiti koyup direk yardırabilirsiniz yani.

Geldiğinde 0.3 ohm coille gelir o çok sıcak duman verir direk yedek 0.5 olanlardan bitane takın içindeki de yedek olarak kenarda durur.
Ilk doldurduğunda ateşleme bi süre beklesin 10dk emsin likiti coil yeterince ıslanmadan ateşlenirse yanabilir içindeki organik pamuk (Sadece ilk defa yeni coil takıldığında böyle beklemek gerekiyor)

Likit bunlar olabilir;

Camel
Ice Mint
Bubble Gum
Saf Tütün

dipnot: Sepetten Enter coupon codeye tıklayıp XMAS yazın % indirim gelir.
Muhtemelen otomatik registred mail(7-20 days) seçili olur 20$ üstüyse yinede kontrol edip takipli olduğundan emin olur çünki flat shipment hem uzun sürer hemde postanın alametini bilemezsiniz önemlidir.

Paketleri 75$ altı yapın gümrükde takılıp vergiye tabii tutulmasın (zarf boyutu olanlar idealdir 1kilo altı)
Alta bide not düşün
said:
Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs.
You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products.


abi direkt uyguladım bunu. çok sagol regalya sigarayı bırakmamda katkın olursa rakı balıgın benden

e-likid olarak hindistan cevizi ve bubble gum aldım 6ml, yeterli olur umarım nikotini, sivilde rothman slender içiyorum 6-7 mg nikotini sanırım

şu not girme olayını yazacak yer bulamadım ticket açıp oraya yazdım inş uygularlar

haftaya gelecek bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de aynısını yaptım yemedi hacı. paket yola çıktı halledemedik paketleme servisinde vakit kalmadı diye yazmışlar. bi dahakine siparişini hold'a alın öyle ticket atın cevaba göre devam ettirin demişler. geçmiş olsun.

hayır bi de regalya not kısmına diyor, not kısmı diye bişey yok ki. ticket attım ben de siparişten sonra 5 dakiika falan geçti aradan. bi de haftasonu sipariş verdim, beyefendiler haftabaşı paketleyip yollamışlar benim ticket'e hesaba katmadan dalga geçer gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyeyim,

Sigara ile kıyaslarsak, sigara'da bağımlılık yapan nikotin. Elektronik sigara da zaten nikotin'i kendiniz istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz kaç mg istiyorsanız. Yani esigara > sigara

Nargile ile kıyaslarsam da, çok yerde çok iyi nargileler içtim Elektronik sigaradan aldığınız keyif, nargilenin 50-100 misli falan. Direk bitiriyor nargileyi.

Fiyat olarak kıyaslarsak hepsinden çok çok daha ucuza geliyor.
10TL'lik likit ne kadar beğendiğime bağlı olarak bana 10-15 gün arası gidiyor.
Kendiniz yaparsanız likit'i zaten günde ne kadar içerseniz için 1-2TL'yi geçemezsiniz maliyet olarak.

Ama tabi ki sigara alışkanlığınız yoksa başlamayın, hiç gerek yok. Ben ne güzel 2 ay olmuştu bırakalı sigarayı, dayanamadım buna başladım. Pişmanlıkla dolu bir aşk yaşıyorum şuan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

valla ben de aynısını yaptım yemedi hacı. paket yola çıktı halledemedik paketleme servisinde vakit kalmadı diye yazmışlar. bi dahakine siparişini hold'a alın öyle ticket atın cevaba göre devam ettirin demişler. geçmiş olsun.

hayır bi de regalya not kısmına diyor, not kısmı diye bişey yok ki. ticket attım ben de siparişten sonra 5 dakiika falan geçti aradan. bi de haftasonu sipariş verdim, beyefendiler haftabaşı paketleyip yollamışlar benim ticket'e hesaba katmadan dalga geçer gibi.


aldım holda sagol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun fiyatı değil şişenin 2.5L olması.

Bütün gün elinde içe içe gezsen 5ml flm içersin belki. ( ben içemiyorum o kdr ) öyle bile olsa 1.5 sene gider ki bu sadece VG, buna PG ve Nbase katacaksın.
Yani 2 sene rahat gider ki bozuladabilir o kadar sürede.

O yüzden insanlar ortaklaşa alıyor, 500ml bölüşüyorlar 5 kişi veya 250ml x 10 kişi.

Günlük maliyete vurunca 1 TL'nin altında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yazıda şöyle dursun...


1. Saf Nikotin : Saf nikotini evyap likitlerde kullanmamaya özen göstermeliyiz. 1 ml içerisinde 999,66 oranında nikotin vardır. Deri ve bunun yanında solunum ile temaslarda zehirlenme riskiniz ve bunun yanında ise kalp krizi geçirme olasılığınız vardır.

2. Nikotinli nBase : Genel olarak Türkiye’de en fazla 24 mg olarak bulabileceğiniz PG ( Propilen Glikol ) ve VG ( Vegetable Griserin ) karışımlı Baselerdir. Hakkında yazmış olduğumuz Nikotin değerli nBase boğaz vurumunda ve sigara doyumuna etkilidir. Nikotin Akciğerinize buhar yoluyla girerek solunum yolu ile de tekrardan geri atılır.

3. PG ( Propilen Glikol ) : Propilen Glikol Türkiye’de kolay şartlarda bulabileceğiniz bir kimyasal içeriktir. Bir çok kişinin bu bileşene karşı alerjisi vardır. Amerikada ve diğer Ülkelerde miktar olarak %50 üzerinde kullanılıyor. Fakat ülkemizde bu miktar bizim için %20 yada en fazla %30 oluyor. Propilen glikol alerjisi boğaz kuruluğuna, İshale vb. gibi yan etkilere sahiptir. Bu nedenle Ülkemizde fazla kullanılmadığını dikkatinizi çekerim. Fakat likitlerin boğaz vurumunu arttırır ve sigara içimini yapay bir şekilde yaşatır.

4. VG ( Veretable Gliserin ) : Veretable Gliserin tamamen doğaldır ve herhangibir kimyasal madde içermemektedir. Ülkemizde evyap likitlerde genellikle %100 kullanılır. Doğal olduğu için herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. VG kullanımı buharı arttırır ve likitin akışkanlığını zayıflatır.

5. Saf Su : Bu isteğe bağlıdır. Pg kullanmak istemeyen kullanıcılar. Saf su ile likitin akışkanlığını arttırabilirler.

6. Aroma : Evyap likitlerde olmazsa olmaz bir bileşimdir. Genellikle Türkiye’de suda çözünür aromalar bulunur. Suda çözülmesi demek PG içerisinde çözülmesi de demektir. Ne kadar kullanacağınız tamamen size bağlıdır. Eğer damak tadınıza ulaşabilirseniz aroma % sinide öğrenmişsiniz demektir.

7. Etil Maltol : Genellikle VG tabanlı likitlerde kullanılır. Bunun amacı VG akışkanlığı az olduğu için aroma ile VG ‘nin birbirine karışmasını kolaylaştıran maddedir. Bunun yanında aroma %sini %10 şeklinde de arttırdığı için kullanımı gereklidir. Kullanım Ölçüsü 10 ml 1 Damla

8. MTZ Vape Wizard : Likitin Buhar yoğunluğunu daha fazla arttırması için kullanılır. Sıvının ısıya dayanıklılığını azaltır. Kullanım Ölçüsü 20ml 1 damla

9. Bitter Wizard : Genellikle Tütün aromalarında kullanılır ve acımtırak – tatlı arası bir tat kazandırır. Kullanım ölçüsü 20ml 1 damla

10. Swetneer ( Tatlandırıcı ) : Likite şeker tadı verir ve içimi daha güzel bir hale getirir. Kullanım Ölçüsü 20ml 1 Damla

Yukarıda sıraladığımız malzemeleri Türkiye’de bulmanız bu dönemlerde artık çok kolar bazı maddelerin alabileceğiniz site linkleri aşağıdadır.

– Fire Juice nBase Temin edilebilir

– VG ( Veretable Gliserin ) UPS Pharma Koser CASE NO : 56-81-5

– PG (Propilen Glikol ) Mono Propilen Glikol (MPG) – UPS Pharma Koser CASE NO : 57-55-6

Propilen Glikolu ve Vegatable Gliserin Temin edilebilir.

– Saf Su’ yu Eczanelerden bulabilirsiniz, ama benim tercihim damacana suyudur. Aynı işi görür ve sadedir.

Likit yapımına geçersek;

Öncelikle likit yapmak zor görülsede çok kolay olduğunu yaptığınız zaman sizde göreceksiniz :)

İlk başta, aroma aldığınız markanın ne kadar kullanmını öğrenin mesela MT Baker Aromaları %15 kullanılıyor. Fakat bunu hemen anında %15 kullanarak girmeyin bu işe. İlk Başta %7 kullanın eğer aroma az geliyorsa bunu bir adım arttıra arttıra gidin ve ağız tadınızı yakalayın.

İlk olarak burada, linkini verdiğimiz likit hesaplayıcı programı indirin. http://www.ejuice.breaktru.com/ daha sonra programı bilgisayarınıza kurun ve programı açın burada görmüş olduğunuz alanları kendinize göre doldurun. Elinizde bulunan nBase mg seçeneğini programa girin ardından istediğiniz miktarları programa yazın ve hesapla tuşuna basın. Orada neyi ne kadar kullanacağınız yazıyor. Daha sonra likit yapımına geçiyorsunuz. İlk olarak saf PG miktarını ve aromayı karıştırıyorsunuz, 1 yada 2 gün ağzı kapalı bir kapta bekletiyorsunuz. Tabi hergün çarkalıyorsunuz. Daha sonra diğer malzemeleri de içerisine koyarak karıştırıyorsunuz. İsteğe bağlı olarak Manyetik karıştırıcıda da karıştırabilirsiniz. Karıştırma işleminiz bittikten sonra şişe kapağı ağzı açık bir şekilde 1 gün boyunca güneş görmeyen bir dolapta saklıyorsunuz. 1 gün geçtikten sonra ise ağzını kapatıp demlenmesi için serin ve güneş görmeyen dolaba koyuyoruz. Ama hergün çarkalamak zorundasınız.

Demlenme süresi ve demlenmeler evyap likitler için çok önemlidir. Demlenme süreleri aromalara bağlı olarak değişmektedir. Mesela : Meyve aromaları en az 3 gün demlendikten sonra içilebilir. Kek ve kurabiye tarzı likitler ise en az 1 Hafta demlenmesi gerekir. Fakat Tütün aromaları en az 1 ay demlenmesi gerekmektedir. Bu süre öncesinde içebilirmiyiz? Tabiki içersiniz fakat şu şekilde düşünün çay yaptığınız zaman su ile çayı karıştırıp hemen içebilirmisiniz? İçemezsiniz çayın kendini topralaması ve malzemelerin birbirine karışması lazım. Süre ne kadar artarsa likit rengi o kadar koyulaşır. Koyulaşmaya başladığı zaman yavaş yavaş demlendiğini anlayabilirsiniz."">
"Bunun yanında evde kendinizin hazırladığı bir likiti içmek sizede haz vermez mi? Önce evyap likitlerde kullanacağımız malzemeleri sırası ile size anlatmaya çalışacağım.

1. Saf Nikotin : Saf nikotini evyap likitlerde kullanmamaya özen göstermeliyiz. 1 ml içerisinde 999,66 oranında nikotin vardır. Deri ve bunun yanında solunum ile temaslarda zehirlenme riskiniz ve bunun yanında ise kalp krizi geçirme olasılığınız vardır.

2. Nikotinli nBase : Genel olarak Türkiye’de en fazla 24 mg olarak bulabileceğiniz PG ( Propilen Glikol ) ve VG ( Vegetable Griserin ) karışımlı Baselerdir. Hakkında yazmış olduğumuz Nikotin değerli nBase boğaz vurumunda ve sigara doyumuna etkilidir. Nikotin Akciğerinize buhar yoluyla girerek solunum yolu ile de tekrardan geri atılır.

3. PG ( Propilen Glikol ) : Propilen Glikol Türkiye’de kolay şartlarda bulabileceğiniz bir kimyasal içeriktir. Bir çok kişinin bu bileşene karşı alerjisi vardır. Amerikada ve diğer Ülkelerde miktar olarak %50 üzerinde kullanılıyor. Fakat ülkemizde bu miktar bizim için %20 yada en fazla %30 oluyor. Propilen glikol alerjisi boğaz kuruluğuna, İshale vb. gibi yan etkilere sahiptir. Bu nedenle Ülkemizde fazla kullanılmadığını dikkatinizi çekerim. Fakat likitlerin boğaz vurumunu arttırır ve sigara içimini yapay bir şekilde yaşatır.

4. VG ( Veretable Gliserin ) : Veretable Gliserin tamamen doğaldır ve herhangibir kimyasal madde içermemektedir. Ülkemizde evyap likitlerde genellikle %100 kullanılır. Doğal olduğu için herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. VG kullanımı buharı arttırır ve likitin akışkanlığını zayıflatır.

5. Saf Su : Bu isteğe bağlıdır. Pg kullanmak istemeyen kullanıcılar. Saf su ile likitin akışkanlığını arttırabilirler.

6. Aroma : Evyap likitlerde olmazsa olmaz bir bileşimdir. Genellikle Türkiye’de suda çözünür aromalar bulunur. Suda çözülmesi demek PG içerisinde çözülmesi de demektir. Ne kadar kullanacağınız tamamen size bağlıdır. Eğer damak tadınıza ulaşabilirseniz aroma % sinide öğrenmişsiniz demektir.

7. Etil Maltol : Genellikle VG tabanlı likitlerde kullanılır. Bunun amacı VG akışkanlığı az olduğu için aroma ile VG ‘nin birbirine karışmasını kolaylaştıran maddedir. Bunun yanında aroma %sini %10 şeklinde de arttırdığı için kullanımı gereklidir. Kullanım Ölçüsü 10 ml 1 Damla

8. MTZ Vape Wizard : Likitin Buhar yoğunluğunu daha fazla arttırması için kullanılır. Sıvının ısıya dayanıklılığını azaltır. Kullanım Ölçüsü 20ml 1 damla

9. Bitter Wizard : Genellikle Tütün aromalarında kullanılır ve acımtırak – tatlı arası bir tat kazandırır. Kullanım ölçüsü 20ml 1 damla

10. Swetneer ( Tatlandırıcı ) : Likite şeker tadı verir ve içimi daha güzel bir hale getirir. Kullanım Ölçüsü 20ml 1 Damla

Yukarıda sıraladığımız malzemeleri Türkiye’de bulmanız bu dönemlerde artık çok kolar bazı maddelerin alabileceğiniz site linkleri aşağıdadır.

– Fire Juice nBase Temin edilebilir

– VG ( Veretable Gliserin ) UPS Pharma Koser CASE NO : 56-81-5

– PG (Propilen Glikol ) Mono Propilen Glikol (MPG) – UPS Pharma Koser CASE NO : 57-55-6

Propilen Glikolu ve Vegatable Gliserin Temin edilebilir.

– Saf Su’ yu Eczanelerden bulabilirsiniz, ama benim tercihim damacana suyudur. Aynı işi görür ve sadedir.

Likit yapımına geçersek;

Öncelikle likit yapmak zor görülsede çok kolay olduğunu yaptığınız zaman sizde göreceksiniz :)

İlk başta, aroma aldığınız markanın ne kadar kullanmını öğrenin mesela MT Baker Aromaları %15 kullanılıyor. Fakat bunu hemen anında %15 kullanarak girmeyin bu işe. İlk Başta %7 kullanın eğer aroma az geliyorsa bunu bir adım arttıra arttıra gidin ve ağız tadınızı yakalayın.

İlk olarak burada, linkini verdiğimiz likit hesaplayıcı programı indirin. http://www.ejuice.breaktru.com/ daha sonra programı bilgisayarınıza kurun ve programı açın burada görmüş olduğunuz alanları kendinize göre doldurun. Elinizde bulunan nBase mg seçeneğini programa girin ardından istediğiniz miktarları programa yazın ve hesapla tuşuna basın. Orada neyi ne kadar kullanacağınız yazıyor. Daha sonra likit yapımına geçiyorsunuz. İlk olarak saf PG miktarını ve aromayı karıştırıyorsunuz, 1 yada 2 gün ağzı kapalı bir kapta bekletiyorsunuz. Tabi hergün çarkalıyorsunuz. Daha sonra diğer malzemeleri de içerisine koyarak karıştırıyorsunuz. İsteğe bağlı olarak Manyetik karıştırıcıda da karıştırabilirsiniz. Karıştırma işleminiz bittikten sonra şişe kapağı ağzı açık bir şekilde 1 gün boyunca güneş görmeyen bir dolapta saklıyorsunuz. 1 gün geçtikten sonra ise ağzını kapatıp demlenmesi için serin ve güneş görmeyen dolaba koyuyoruz. Ama hergün çarkalamak zorundasınız.

Demlenme süresi ve demlenmeler evyap likitler için çok önemlidir. Demlenme süreleri aromalara bağlı olarak değişmektedir. Mesela : Meyve aromaları en az 3 gün demlendikten sonra içilebilir. Kek ve kurabiye tarzı likitler ise en az 1 Hafta demlenmesi gerekir. Fakat Tütün aromaları en az 1 ay demlenmesi gerekmektedir. Bu süre öncesinde içebilirmiyiz? Tabiki içersiniz fakat şu şekilde düşünün çay yaptığınız zaman su ile çayı karıştırıp hemen içebilirmisiniz? İçemezsiniz çayın kendini topralaması ve malzemelerin birbirine karışması lazım. Süre ne kadar artarsa likit rengi o kadar koyulaşır. Koyulaşmaya başladığı zaman yavaş yavaş demlendiğini anlayabilirsiniz." said:


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oranın fiyatları minimum 5-10 kat daha fazla acil ihtiyaçtan likit alınabilir o kadar bence.
Natura / Hexocell Maxboro
Vapros Vision - Faxing Berlin (Çilek krema ve süt)
Cosmic Foglar güzel ama pahalı onlara okadar vereceğime 180ml The Milk Man - One Hit Wonder alırım mlsi 1 liraya gelir :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...