Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul WoD Oyuncu Araniyor


necromter

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Istanbulda hafta sonu nwod vampire yada mage oyun acmayi dusunuyorum. Bunun icin oyuncu ariyorum. Uzun suredir zaten bir campaign oynatiyordum ancak oyuncularim hayat sartlari ile birer birer oynayamaz hale geldiler. Genel olarak aklimdaki oyun tarzini biraz anlatayim.
Devamli bir campaign yani bir iki shot degil, ayaklari yere basan karakterler(zaten supernatural karakterler oynatiyor olacaz ama yinede kabul edilebilir bir sinirda), sandbox oyun (yani lineer durmadan birilerinin gorev verip oyuncularin bunlari yaptiklari yerine, oyun rayina oturduktan sonra oyuncularin kendi amaclarini kendileri kovalamayi tercih ettikleri bir oyun tarzi).
Genel olarak story teller olarak sevdigim oyun tarzi occult arastirmalar ve/veya imparatorluk/sirket kurmak toprak claim etmek turunden olan oyunlar.
Ornek olarak Vampire'da Invictus, Ordo Dracul, Circle of Crone karakterleri
Mage'de ise Silver Ladder, Mysterium bazende Guardians of the Veil tarzi oyunlar.

Eger ilgilenen oyuncular varsa eski playerlerimla kontaga gecip bir takim kurmaya calisacagim, su ana kadar bir kisi ile baglantiya gectim, dedigim gibi duzenli seviyeli bir oyun olsun istiyorum. Zaten wod kendinden 18+ geliyor bunu herhalde soylemeye gerek yok.

Manasiz combat karakterlerini oyunda pek sevmiyorum, onun yerine zaten butun supernaturallarin oyle yada boyle kendini koruyacak bir gucu var, yani primary olarak baska yetenekleri olan ama kendini mudafa edecek kabiliyetide olan karakterler oyunda zevkle oynuyor.

nWoD vampir cikinca direk almistim, ondan oncede oWoD oynatiyordum, bunun sistemi daha lightweight ve daha az combative geldi ondan begenip devam ettim.

Setting New York, bastan beri hep ayni sehirin degisik iterasyonlarini oynattim ondan bayagi genis bir background'u var.

Ilgilenirseniz mesaj atin konusalim.

Saygilar,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

settingle ilgili bilgiler güzel de lojistik eksik.

istanbul'Un hangi kısmı, oyun mekanınız neresidir, cafe ev işyeri vs... mevcut ekibin yaş aralığı nedir gibi şeyler de yazarsan katılmayı düşünenlerin karar vermesi daha da kolaylaşabilir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...