Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warframe (sci fi - ninja co-op shooter)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

oyun gece kondu gibi insa edildigi icin karisiyor evet. 

bu son eklenende 1 warframe, 1 primary, 1 melee icin parcalar dusuruyor. onlar lazim degilse es gecilebilir. index'i andiran bir zaman/kill muhabbeti var. blueprintler de (yenilenmis) jackal'dan dusuyor. 

yeni quest uzun degil. hikayeyi begendim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukarida eksik yazmisim 1 de secondary var.

event cok kolay. mission time + 2-3 dk suruyor. ember, volt gibi benzeri aoe kuvvetli frameler ile solo rahat. mesa ile yapan da cok.

yeni jackal da kolay. eskisi ilginc ama uyuz bir dovustu. bursa hacking falan. simdi tek gereken aoe'ye yakalanmamak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç sevemedim bu oyunu. Farm oyunlarını sevdiğim halde niyeyse warframe e bir türlü ısınamadım. Sevebilmek için zorladım fakat olmadı. 

 

Bana göre sebebi

Oyun çok kolay, hiç bir tadı yok bence. Tamam horde mantığı söz konusu fakat hiç bir riski yoksa tadı çıkmıyor bence. 

Warframeler, yetenekleri ve ekipmanlara takılan modlar aşırı güçlü. Bir tane tuşa basınca ekran temizleniyor. Neredeyse kimse dokunamıyor bize. Ben oynarken endgame mantığı yoktu.   Bu oyundaki tek iyi düşüncem, iyiki bir yayıncıya takılıp boostlanmışım. Yani ilerleyip, oyunun böyle olduğunu anlasaydım, giden vaktime çok üzülürdüm.  
Burada konuyu görünce twitch de bir bakayım dedim. Adam tabanca yapmış. Bir basıyor, baktığı yöndeki her şey ölüyor.

Kay, Zıpla, Takla at, Kay...   Oyundaki tek aksiyon bu gibi geliyor bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

fortunaya ilk girdiğimde şu sahne  beni karşılayınca,  6lı paket rulo kağıt havluyu erittim sdfsdfdsg. hepsi gerçek zamanda renderlıyor, sonda düşen warframe sizin warframeiniz, süper emek var şunda. ve bir f2p oyyun için şu kalite inanılmaz..!

128 saat helal olsun. ona numara oyun.

oyunun bence, tek sıkıtısı warframeler süper çirkin ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fortuna cok iyi oldu konsept olarak. bu son gelen quest de onun devami. fortuna'daki corpus sorumlusu corpus'un kurucusunun oglu oldugunu iddia edip CEO olmaya calisiyor. solaris iscilerini kacirdiklari icin tenno olarak mudahil oluyoruz. void'de corpus kurucusunun izlerini ariyoruz. gorevleri sendika tatlisi eudico veriyor. seslendirmeler cok iyi.

iyi yanlarina odaklanip oynuyoruz. baska turlu cekilemez ? 
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

25 agustos'da infested temali acik alan ve baska eklentiler iceren buyuk bir guncelleme geliyor.
 

3 tane warframe anons edildi. bir tanesi bu guncelle ile geliyor:

https://warframe.fandom.com/wiki/Xaku

animasyonlari eski frame'lerden epey ustun. 

bir baska feature ise, ki bence bu daha onemli oburlerinden, helminth. asagidaki videoda 9:27'de. (yeni warframe de bu video'da)

helmith bir tane warframe abilitysini baska bir ability ile degistirmeye yariyor. helminth ile acilan abilitylerle veya warframeler arasi ability degistirebiliyoruz. warframe ability transferi icin warframe'i yiyor ve hangi ability oldugu preset. mesela mag icin pull, volt icin shock. helminth repertuarinda ultimate abilityler kapsam disi. replace edecegimiz abilityi biz seciyoruz, orada bir sinirlama yok. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

helminth harika oldu. uzun suredir oyuna gelen en iyi feature. ilk is rhino yedirdim ama henuz roar kullanmak kismet olmadi. bir ara mirage yedirip eclipse alacagim. helminth abilitylerinden ability power boost ve mobility kullandim. cok iyi feature.

cambion drift inanilmaz bir atmosfer. yeni moblar yeterince ilginc. isolation vault henuz oynamadim. questlerde, vault oncesi hikayede ozel bir sey yok. bountyler gayet iyi. fortuna gibi sinir bozan seyler yok. standing inceliklerini ogrenince dert degil ama ogrenene kadar y***k gibi afedersiniz... conservation ozellikle. ne yapacagini bilmiyorsan yandin. 

xaku ve obur geari henuz deneyimleyemedim. fakat acolyte modlarina kolay erisim harika oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

helminth rank3 istedigi icin oradan dogan bir zorunluluk var. sanirim ilk ciktiginda rank1 5 son tokendi da sonradan 1'e dusurduler. grandmother token nedeniyle tum tokenlardan yurumeyince kayip da soz konusu. kus yakalama kismi 2003 mamulu gibi. looter shooter'da boyle seylerle ugrasiyor olmanin bikkinligi tek basina yeterliyken boyle ekstra hinlikler ve duvar ici spawn gibi talihsizliklere maruz kalmak uzucu oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

the duviri paradox'u hic begenmedim. sadece quest/hikaye icin degerlendirsem bile vakit ayirdigima degdigini soyleyemem.

warframe'siz oynanan icerik beni hep oyundan sogutmustur. kendine has kurallari olan istisnai tum gameplay daha da tiksindigim ve oyuna ters buldugum bir icerik turu. fakat bunlari getiren buyuk update'lerde ya icerik ya da odul olarak mutlaka tonla artisi da olur. genel deneyimim pozitiftir. bu update benim icin bir ilk oldu, her acidan kotu buldum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...