Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sağda solda 10$ indirim kuponları dolaşılıyor.

POF almamış olan varsa, kod bulup bir hesap açıp, kodu kullanıp satın alınırsa 10$ indirimli alınıyor.

Zaten HOT expansion ile CORE oyun beleş. Kodu kullanınca oyun 19$ a geliyor.

 

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

ab692Expansion-3.jpg

 

https://www.guildwars2.com/en/news/looking-ahead-to-spring-summer-and-the-future/

Yeni expansion geliyor. Ve sonunda Cantha'da geçecek yeni story. Uzun zamandır ilk defa Gw2 konusunda heyecanlandım diyebilirim. Son getirdikleri 2v2 arena ve duyurdukları 15v15 spvp haritası falan derken bu aralar güzel şeyler yapıyor Anet bakalım. İnşallah hayal kırıklığı olmaz.

yazuach tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

@Quo-Vadis

Ben oynuyorum. Oynayan baya türk var. Geneli pve yapıyor (en azından bulunduğum bir türk guildi)

Oynanış olarak aynı gibi dursa da oyun çok değişti. Haliyle zorlaştı. Fakat gözü korkutacak bir şey yok. Bot gibi oynamak yerine, hedeflerine yönelik ufak araştırmalar yaparak oynarsan çok hızlı adapte olursun. Zaten oyun içi /wiki komutuyla, eşya linkleyip veya kelimeler ile arama yapabilirisin.

Expansion olmaması kötü ama başlamak için çok uygun bir zamanı seçmiş olabilirsin. 1-2 haftaya senelik indirimi olacak, %50 indirm ile "Ultimate Edition" ı 40$ a alırsın. oradan gelecek 4.000 gem i elinde tutup, çanta, banka ve amterial slotları için gelecek indirimlerde kullanırsın +ls4 paketini alırsın indirime girerse. 
Hem %50 indirimle o kadar gem almış olur, hem diğer indirimlerle de eksiklerini giderirsin. Açıkcası, kaşıntın çok zamanlı tutmuş olabilir. 
para da sıkıntı olursa, standard alırsın indirmle 15$ a patlar. Fakat indirim ultimate e vurursa kesinlikle onu tavsiye ederim. Ahım şahım bir şeyi olduğundan değil, indirimle o gemleri almış oluyorsun. Normalde sadeec 4k gem 50$ tutuyor. 

Şimdiden indirip başlayıp, indirim gelene kadar ana oyunda yapılması gerekenleri halledebilirsin. Bu oyunun konsepti garip. Diğer mmo lar gibi yeni bir şey geldiğinde eskiler çöp olmuyor. Mecburen her şeyi yapıyorsun achievement bazlı olduğundan. Expansionu alana kadar binek kısmı biraz canını sıkabilir "silverwaste" de farm yaprken.


Yeniden başlıyorsan yeni bir karakter ile şansını denemek istersen çekinme. Mesmer oynamak zorunda değilsin sevmiyorsan. Thief hariç her şeyi ana karakter yapabilirsin sanırım. Thief bana pve de sıkıcı geliyorda (ha pvp de mainlerimden bir tanesi).

neyse mana bitti, wall of text i burada bitiriyorum ?

 



 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende şu bayram tatilinde eski gw2 accountu aktif hale getirip, yeni char kasmayı deniyim diyorum bir türlü end game göremedim hep yarıda bıraktım karakterleri. pve çok sevmediğimden en son thief açmıştım galba onu da yarıda bıraktım gene.

 

bu arada durmaplayde path of fire deluxe edition 150tl, normal hali 110tl yapmışlar aşırı iyi değil mi fiyat? birşeyi mi kaçırıyorum?

https://www.durmaplay.com/tr/store/guild-wars-2/buy/path-of-fire-deluxe

Mosquito tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftaya kendi sitesinde indirim gelecek, o nedenle olabilir. Fakat Deluxe değer mi bilmiyorum. Ultimate deki 4k o kadar cazipki.. o kadar hesaplı yapıyorki, deluxe paketini yalan ediyor. Hele de %50 indirim görürse.
Deluxe de pek bir şey yok..

Standard ile tek farkı, fazladan 1 karakter slotu, 1 tane karakter görünüşü değiştirme, 1 tane kullanılmayacak outfit ve yine kullanılmayacak bir alana teleport taşı. Artısı bunlar yani.


Standard ın fiytatı iyiymiş. indirimle sitesinde de o fiyata gelecek zaten. Fakat yine de ultimate in göreceği indirm kadar cazip olur mu bilmiyorum. 50$değerinde gem + karakter slot + expansion.. indirim görürse 40$olacak bu ?  4k gem, indirimli şeyler alındığında,  çok rahatlatır insanı. 
neyse.. kafa bulandırmayayım. nereden baksan 2 hafta var indirime.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

@sylvanas Ben ONE diye bir türk guildindeyim. Daha düzgün bir grup bulana kadar imkanlarından otlanmak ister ve chat için bir ortam arıyorsan bakabilirsin. Raid yapmadığımdan lfg işimi fazlasıyla görüyor diye daha iyi bir yer bakma ihtiyacı hissetmedim. Guildle olan tek işim guild hall dan %10 reward track bonusu almak :D.

girmek istersen invite yetkisi olan 2 online oyuncu:
vkuzeyv.2741
janissary.3256

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

50% off code for Guild Wars 2: Path of Fire & Heart of Thorns standard edition
4595d712-170f-4436-8e58-363580369863

You must redeem the your 50% off code for Guild Wars 2: Path of Fire & Heart of Thorns standard edition by May 31, 2022; otherwise, it will expire.

To redeem your code:

1) Go to buy.guildwars2.com.

2) Select Guild Wars 2: Path of Fire & Heart of Thorns for $29.99.

3) Then click the "ADD TO CART" button.

4) Enter your code in the Promo Code box and hit "APPLY" and you will see the 50% off discount.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...