Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sövülecek kadar kötü değil. Söven kitle ne istediğini bilmiyor daha. PvE'si zaten yeterli. Pvp içinde WvW, son gelen patchle az biraz anlam kazandı. Oynaması da zevkli. SPvP ama hala kendini tekrar ediyor daha çok ilgiye ihtiyacı var.

Ki oyunun forumlarından takip ettiğim kadarıyla Amerika serverlarında medium yoğunlukta server yok. Sadece High-Very High-Full(Yeni oyuncular Full serverda karakter yaratamıyor) var. Avrupada da dün akşam vakitleride 2-3 tane server sadece medium yoğunluktaydı geri kalanın yoğunluğu yüksek.

Paticikte fazla ilgi görmese de oyunun patladığı falan yok =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun iyi..
İlk zamanlarda insanlar Wvw'yi tam bilmiyordu, biraz daha fostu. Wvw'deki kapışmaları şu anda kuşbakışı izlediğinde resmen strateji oyunu dönüyormuş gibi oluyor. İçinde yer almak da bana kalırsa baya keyifli.

Gerçi Seafarer's Rest'de oynuyorum ben. Top 3 server içinde, karşıda da fiks Deso ve Vizu 3-4 haftadır. Alttaki eşleşmelerde Wvw nasıl dönüyor onu bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eyi de oyun çıkalı ne kadar vakit geçti. En başta herkes birlikte level atladığı için her alan dolu geliyordu; ama şimdi yeni başlayanlar/alt kasanlar dışında insan görme ihtimalin tabii ki az. Yine de Ara level bölgelerini doldurabilmek için adamlar yapabildikleri yapıyorlar(günlük mega boss eventlarını mümkün mertebe her bölgeye yaydılar, ayrıca kimi daily achievementlar koydular). Level 80 Orr haritaları da gayet dolu dolu event yapılıyor =) Tek boş level 80 bölge sonradan ekledikleri Southsun Cave. Orda da yapacak bir şey yok zaten

Şunu da söylemek lazım bence oyunun PvE kısmını bir tek karakterle bitirmek yeterli. 2. bir alt açıp kasıyım dedim; ama pve 2. seferde aynı tadı vermeyince daldım WvW'ye orda 80 oldum =)

Bölgelerdeki günlük chest düşen eventların timerları için(Desolation için olan bu):
http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp ile level kasmak sadece www de mümkün. spvp gibi eşit lvl ve itemler yok www de.kendi levelinde ve itemlerinle giriyorsun. o yüzden lvl 1 de www girmemelisin. en azından silah ve utility skillerini açtıktan sonra gir. kalabalıkla dolaşsan bile iyi lvl alırsın. lvl çok düşükse www de ki npclerden exp almak için condition skiller kullanman daha faydalı olur.

pve kasarak lvl almak istemiyorsan. paran veya uygun materyaller varsa meslek kasarak da hızlı lvl alabilirsin. bir mesleği 400/400 yapmak yaklaşık 15 lvl getiriyor, tabi %50 exp bonusu ile.

maymun iştahı var bende karakter konusunda. 4 tane 80 oldu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyunu pre order yapmıştım ama bir türlü ciddi manada başlayamamıştım. Geçen hafta sonu sıkıntıdan başladım ben gayet memnunum oyunun yoğunluğundan. Desolation'da oynuyorum. Denildiği gibi 0-10 haritaları haricinde yoğunluk azalıyor ama biraz sıkmak lazım tabi oyun çıkalı kaç ay olmuş.

Ah bi de optimizasyon adına bişey yapsalar çok iyi olacak. World eventlerde, wvw'de işkence çekiyor pc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mu düzenli WvW yapan Türk guildi ? Sıkıldım yabancılarla oynamaktan. SFR Serverinda Red Guard (RG)'da oynuyordum ama baydım artık asker gibi PvP yapmaktan. Düzgün ortamı olan , türklerden oluşan bir guild istiyorum ya. Ama öyle lideri yada officeri bayan olmayan cinsten..

Yeni moda şu : guild kur , lider kadroya bir tane bayan oyuncu koy , topla bütün abazanları , kadro 500 kişi full... :D Bi'de bu ablalar hiç bir şeyden anlamadıkları halde , üstüne birde çok inatçı oluyor. Lafta anlatamıyorsun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Desolation'da arada CoEx taglı insanlar görüyorum da WvW'de çok karşılaştığım söylenemez.

Desolationdaysanız, veya Desolation'a transfer olmak isterseniz, Iron'a katılabilirsiniz. Türk guildi değil, karma. Rahat takılmak isteyenler direk Iron Hall kısmına girebilir. Iron'ın PvX kısmısı burası. Guildi %100 represent etmek dışında hiç bir şey istenmiyor sizden =) Iron Triangle ve Eternal Iron hardcore WvW guildleri. Hatta o kadar hardcorelarki Hall olarak adamların guild missionlarını bitirmelerini kahkalarla izliyoruz/dinliyoruz =d Bu iki guilde katılmak için site üstünden yazılı başvuru yapılması gerekiyor ve Borderlandlerde queue olmadığı müddetçe PvE alanlarında vakit harcanmasına hoş bakmıyorlar. Bir de yakın vakitte SPvP için bir guild açıldı; ama içeriğini kurallarını falan pek bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suan SFR'deyim. Desolation 'da oynarken IRON'daydim. Orda Wrex denen hatun yüzünden ayrilmistim guildten. Yukarida yazdigim gibi , bunyem kadin sacmaligini kaldirmiyor. Duz mantik takiliyorlar. Bir yerde wipe yediysek, ayni yere ayni taktik gidip geliyoruz isik gormus tavsan gibi. Ama Offski vardi orda birde. Cok iyi cocuktu. İngiliz olmasina ragmen cok samimi cocuktu. Genel olarak Desolation ' a tekrar donmem sanirim. PvP de cok zayif deso.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben o sırada Iron genel olarak nerdeyse ve kimin commander olduğuna bakmadan takılıyorum peşlerine =) Wrex'in peşine maksimum 2-3 kez düşmüşümdür hiç de öyle göz göre göre wipe yedirtmişliği yok; ama illa takip edecek commander seçeceksem Seth veya Cosmic Force'u seçerim.

Bir de WvW için Desolation'ın yapabileceği çok bir şey yok. Iron dışında WvW'de yardım eden 2-3 tane guild var. Server'ın geri kalanı PvX'teki x'in yerine p geldi mi alt+f4 çakan tipler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
YAAAA

arkadaşla bir oynayim dedim oynuyorlarmış diye çıktığının 2. haftasından beri oynamıyordum

SERVER DEĞİŞTİRİLMİYOR LAN

paralı diyor

bir de diğer serverdaki karakterleri sildim o zaman değiştirir diye

DEĞİŞTİRMİYOR

BEN Mİ YANLIŞ YAPIYORUM
ki yapmıyorum


desolationda ama underworld e geçmeye çalışıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...