Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

En geç ekim sonu - kasım başı gelecek. Living story episodeları ile aynı timelineı izleyeceğini söyledi Anet. Buda demek oluyorki duyurulduktan en geç 3 ay sonra release olacak. Sızdan bilgilerden öğrendiğimiz şeylerden biride expansionın neredeyse bitmiş olduğuydu. Hot paketi çok erken duyuruldu ve uzun süre tamamlanmasını bekledik. Bu süre zarfında doğru düzgün yeni content gelmedi. Baya sıkıntı oldu bu Anet için o dönemde. İlk hot beta dönemlerinde bile inanılmaz eksikliklerle doluydu expansion. Bu sefer aynı hatayı yapmıyorlar allahtan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
güzel drama döndü 2 günde.

burada başlıyor

tldr: abla storyline pc. nin neden ruhsuz blank bişey olması gerektiğini anlatan uzun bi post atıyor. youtuberlardan biri de çok eleştiri/fikir sunuyor. abla bunun üstüne sex card ı oynuyor.

burada başka bi streamera verdiği cevap:

Jessica Price: "As an amateur fantasy writer, I would like to tell you, a professional fantasy writer..." Maybe listen to yourself and stop right there, my dude.

Inks: While it's odd they would classify themselves and you as such it's possible they still have / had valuable criticism?

Another tweeter: Orrr... maybe it wasn’t valid criticism and was instead the same sexist stuff she has to put up with every single day? Either way, I’d trust her to be able to tell the difference.

Inks: Perhaps, we clearly don't know the whole story. But I didn't see a sexist comment from what was provided. I'd rather not assume someone is sexist, rather that it was criticism valid or not.

Jessica Price: weary stare Please go away.

Inks: Don't know what I said to upset you but fair enough

Jessica Price: The comment I was talking about wasn't necessarily sexist. Your response implying my reaction was overblown or my experience of it didn't happen, however, is the shit women in games deal w every time we say anything about our experiences, & you just used your one pre-block strike

Inks: I certainly wasn't trying to imply that it didn't happen. Your reaction in that first tweet (without further context) came across that their criticism, because they are an amature, (their words) meant less. I would have respond the same regardless of sex or gender.

Jessica Price: Sure, dude. Now get out of my fucking feed with your assumptions and your entitlement to my time.



ablanın Totalbiscuit hakkında zamanında söyledikleri:

The kindest thing I can say is "I'm glad he's no longer around to keep doing harm." -Jessica Price

Who passed? -Twitter reply

T*talB*scuit -Jessica Price



bugün bu ablayı ve whiteknight'lık yapan başka bi dev.i dehlemişler.

Mike O'Brien

bundan önce de paizo'da çalışıyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

themepark mmorpg = dogshit

uo'nun rpg'ye kattigini hicbir oyun katamadi sanirim, haftalarca tek karakterle balik tutup pisirip satanlar, cicek yetistirenler, mavileri pklardan koruyanlar vs.

gw2'nin en tirt seylerinden biri de bu story olayiydi hanim kizimiz dogru soylemis keske duzgunce cevap verwn insanlara sen ne bilin la seksist diyecek kadar davar olmasaymis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tartistiklari adamin oyuna katkilarindan dolayi oyun icinde heykeli var sanirsam sdf.

takip etmek lazim hangi sirkete gidecek simdi jessica. 2 gun sonra biowareda firt diye cikarsa sasirmayin :P

hatta anthem tayfasi en uygunu gibi lel


https://pbs.twimg.com/media/DUa5050VMAABN3D.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
düzenli olarak oynayan var mı? eli yüzü düzgün türk guildi bulmak bayağı zor bu oyunda. 4 tanesine falan girdim hepsi yüksek levellı guild ama hepsi de toplama. raidler bayağı güzel ya, şöyle düzgün bir ekiple sabit olarak yapmak var. o yüzden guild arıyorum. puglarla ve training communityleriyle 22 li kastım ama nereye kadar yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
ben hala oynuyorum. raidleri falan ciddi zevkli oyunun. pvp ve wvw'ye de bu kadar özen gösterseler keşke. wvw'deki potansiyeli senelerdir kullanamıyorlar mesela.

neyse, bu mesajı yazıp ölü GW2 konusunu hortlatmamın sebebi indirim haberi. ek paketleri 5 kasım tarihine kadar indirimde ikisini toplam 25 dolara alabiliyorsunuz. checkout'ta PGW50 kodunu kullanmanız gerek.

https://www.guildwars2.com/en/news/guild-wars-2-path-of-fire-50-off-sale/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

https://www.guildwars2.com/en/news/whats-next-for-guild-wars-2/

Oyunun gelecek planlamasıyla ilgili bir yazı yayınlanmış. Yeni raid ve yeni living world episode'u geliyormuş. Living world dayayıp para kasmak yerine düzgün content getirmeleri için yapımcılara söylenenler için şöyle bir kısım koymuşlar bir de yazıya ?

Alıntı

The Living World of Guild Wars 2 is a great way for us to accomplish all of that. It’s the best way to provide our player community with regular content updates—great features, new horizons to explore, and an engaging story that brings our world and characters to life—without charging a subscription fee.

Ayrıca anladığım kadarıyla expansion packle ilgili bir plan yok sanırım son yaşanan işten çıkarmalardan sonra.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

ERP yayını arenanet desteği olmadan 17k izlenme gördü ve 5bin dolar donation + binlerce oyun içi gem/gold toplandı. Redditte falan büyük bir hate dönüyor şu an arenanete karşı. 30 Ağustosta yapacakları duyuru yine sadece iki günlük living story contenti falan olursa bu oyunu oynayan küçük kitle de çeker gider artık. Zaten communitynin öncülerinden birkaç kişi bırakacağını da söylemişti. Şöyle combatı olan bir oyunun "Barbi giydirmece" anlayışıyla yönetilmesi aşırı saçma ve komik. Oyuncu dostuyuz diyip sonradan bozmayan kim kaldı zaten... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resmen öldü diyebiliriz sanırım artık. reddit linki yapıştırdım ama dana gibi embedledi sistem kendi kendine. şöyle koyayım onun yerine:

/r/Guildwars2/comments/cxj4px/feature_list_from_announcements_updating/

 

dalgınlıkla editlemek yerine iki post atmışım...

Khiran tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni oyuncu istiyorlar herhalde. Onlara yönelmişler.
Açıkcası ikinci expansiondan sonra biraz oynayıp bırakmış beni ufaktan gaza getirdi. Sıfırdan bir karakter açıp, casual olarak oynayayım mı diye düşünmeye başladım. Zaten karakteri bitirmem aylar sürer. Bilemedim ?

 

guild wars 2 battle royale mod ekleselermiş keşke ?

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oturmuş content olarak yeni başlayan birini çok güzel aylarca götürür ama endgame'e ulaştıktan sonra yapacak bir şey bulamıyorsunuz. Senede bir tane anca raid wingi geliyor. Herkesin beklediği ve getirilecek denilen WvW&PvP düzenlemeleri için oyuncular oyalandıkça oyalanıyor.

NCsoft küçültmeye gitti şirket küçülttü anlıyoruz ama 250 tane çalışanları varmış hala. Dramaları duyan da 2-3 kişilik indie stüdyoya çevirdiler sanacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...