Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR son durum... positive.


Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

mevcut hesabı ilişkilendirebiliyorsak çok iyi, yapamıyorsak kötü. bir araştırayım.
 

Alıntı

 

You just download launcer, log in your old account and play

No need to redownload the game. Just install the launcher off of Steam drag all of the contents of your current SWTOR folder into Steam/steamapps/common/Star Wars - The Old Republic

 

oluyormuş.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...

iki expansion da dahilmiş artık. bi oynayalım bakim önce. 2013'ten kalmaymış hesabım da oyunu aldım galiba ben o ara. olmadı sub alırız bi ay. helmet saklamaya bile subscription koymuşlar, can evimden vurdular. onun da taktiği varmış aslında, scout's headgear diye basit bir vendor itemini moglayınca helmet yok gibi oluyormuş.

 

sırf karakter kararı veremediğim için seriyi baştan izliyorum bahane oldu. neyin gazına gelirsem ona yöneleyim dedim. ışın kılıçları biraz sopa gibiydi, jk dışındaki bütün sw oyunlarında böyle. ben de büyük ihtimalle yolunu bulan bağımsız ama empire'ı sevmeyen bi smuggler olucam (junior solo).

 

blasterlar da kötüydü diye aklımda kalmış. ısı güdümlü füze gibi gidiyorlardı lazer atışları. hareketli birine ateş edince ya da npc ölüp yere düşünce son lazerler vişup diye yön değiştirip yere doğru gidiyorlardı eğri çizerek.

 

widescreen filan sıkıntı olmasa kotor oynicam en temizi de yok galiba denemiştim en son.

 

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte o tarz önemli unlockların bazıları geliyor referral kullanınca, ben farketmeden coin'le (10 yılda birikmiş security key sağolsun) açmıştım bazısını. benim hatamı tekrarlama diye söyledim.

hatta oyun içinde newb alanlarında ilan verenler vardı "referrral'ımı kullanmanız için milyonlarca kredi veriyorum" diye, onlara da birşeyler gidiyor çünkü.

yalnız referral'ın cooldown'ı var birkaç ay hatırladığım, fyi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani referral dediğim aylık ödeyen birisi ödemeyen birini refer ediyor, tekrarlanabiliyor bu belli cooldown'la. burada var mı bilmiyorum da ben swtor forumu veya reddit'ten bulmuştum birini, özel referral başlığı vardı. ama oyun içinde credit ödeyen biriyle yapmak daha karlı olur herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, sylvanas dedi ki:

 

 

widescreen filan sıkıntı olmasa kotor oynicam en temizi de yok galiba denemiştim en son.

 

Kotor 2 sorunsuz steam, indir istedigin cozunurlukte oyna, 1 icin uniws veya bir kac mod ile gene sorunsuz.

 

https://www.wsgf.org/

https://www.flawlesswidescreen.org/

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyalog sistemi, hikayeler ve klas hikayesi oynamak çok güzel, başka mmo'da yok şu olay cidden (FFO da var). sırf 8 klası oynamak bile götürür uzun süre. 

 

cartel market eşyalarının pazarda satılması kötü. ikide bir gözüme bir şeyler takılıyor kasıp alayım diye gaza geliyorum çünkü alınabilir fiyatlara bile bir sürü güzel mount kıyafet şu bu var. 60 a kadar gelip sub parası biriktirene kadar ev döşeme mount toplama falan takılırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...