Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR son durum... positive.


Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
The expansion schedule for the game was solid in its first five years. DLC content began with Rise of the Hutt Cartel and was followed all the way through 2016. Now though, the game most recently put out an update in December. This smaller output of content is still adding Warzones and options for players. However, their last community announcement was back in May officially. There is still talk on the forums. So this begins the question, is 2018 the last year of Star Wars: The Old Republic?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ay, 2018 roadmapı bir kaç ay içinde yayınlayacaklarını söylediler. arada stream yapıp oyuncu sorularını yanıtlıyorlar. yarın yeni ops boss u, fp ve bayağı bug fix geliyor. Zaten son iki ek paket daha çok story odaklıydı yeni ops veya fp gelmedi hiç ama bu sene sadece pve/pvp content e odaklanacaklarını söylediler.

ama en çok store a update geliyor. cartel market den parayı götürüyorlar. deli gibi hypercrate alıyo millet. lisans bitene kadar bir şey olmaz o yüzden. adamlar en güzel sistemi buldu store a her ay yeni paket update çek parayı götür. millet aldıkca lisans da yenilenir yeni sw mmo da gelmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

dlc dışında arada gezegen ekleyip kısa şekilde ilerletiyolar hikayeyi. 3 ay önce ossus geldi önümüzdeki ay dantooine gelecek daily ve event gezegeni olarak, eylül de ise dlc çıkar.

tüm raidler her dlc de scale olduğu için yeni raid gelse bile eskiler ile karışık yapıyo oyuncular. benim yarı hardcore guild de bile raid farmlayan 3 ekip var. Her 2-3 ayda store a ekledikleri kozmetik ürünlerle de işi götürüyolar. release e kıyasla store a yaklaşık 100 armor bi o kadar da binek eklenmiştir

guild sistemi ve kozmetik açısından çok zengin oldu oyun. guildler conquest sistemi ile sürekli bi yarış halinde ama büyük guildler genelde sıralamada eziyor. sırf sub parası vermeyip conquest için oynayan insanlar var. oyuna yaklaşık 4 sene önce eklenen space combat (pvp) oynayanda belli bi kitle de var.

bana göre şuan tek kötü yanı raid yapmak için illa sub ödememiz wow da 2 senedir alıştım sub parası vermemeye bfa da son aylar bayınca binek toplamayı hedef haline getirdim oyalasın diye 7 ay da 100 binekden 350 binek achisine cıkınca bi bayma geldi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...