Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR son durum... positive.


Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Selam beyler.

Son bir haftadır oyundayım Tomb of Freedon Natt serverinda adım atacak yer yok ve son gelen patchler ile oyun baya güzel hale geldi,bir çok olumsuzluk ortadan kaldırılmış f2p olayıyla verilmiş yanlış kararları düzeltmişler (parayla extra quick slot vs),yeni gelen wz ve raidler baya bir eğlenceli,yeni pvp ve pve itemları gelmiş yeni mountlar gelmiş (uçan taht bile var heheh).. daha birçok yenilik var seveceğiniz.

HUN guildinin birçok üyesi yavaş yavaş geri gelmeye başladı ve de yabancı arkadaşlarımızda dönmeye başladılar yavaş yavaş, size tavsiyem flame etmeden önce tekrardan bir girip bakmanız ve bardağın dolu tarafını görmeniz,birşey kaybetmezsiniz inanın. Ha bunu neden yazıyorum sonuçta siz girince benim cebime para girmeyecek ama bizim pati komunü kaliteli bir ekip olduğundan bizi kazansınlar istiyorum ondan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam necisin sen de gelip burda gaming expert oldun başımıza.
Her önüne gelen 2 kelime bir araya getirebilen laf sokmaya başlar oldu insanın giresi kalmıyor foruma.

Hep aynı isimler allah aşkına ne zaman gelip de oyunu tekrar denediniz hala aynı haltlardasınız f2p de adamlar gayet güzel iş yapıyorlar ben subscriber olarak memnunum wz lar full, alt lvllerken birton yeni f2p sayesinde hızlıca group questleri instanceımı yapıyorum. Deli gibi cartel coin harcıyor millet auction house da birton cartel item dolu.

Her ay yeni content geliyor ne ile kıyaslıyorsunuz hala çözmüş degilim.

Xunn420 said:

Ya bence sen neden bahsettiğin hakkında bir fikre sahip ol gel.

Madem endüstriyi takip etmiyorsun, oyundan insanların lafını bi dinle bi araştır sonra geri gel beynini yıkamayın bık bık diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten mevcut f2p sistemiyle ileri gitmeleri pek mümkün değil, f2p e geçtikten sonra oyuncu sayısını da hiç açıklamadılar dikkat ederseniz,

aylık 15$ vermeyen adamlardan 160$ harcama yapması bekleniyor, ki en iyi durumda bide bir f2p oyunda birşeylere para ödeyen kitle %2 falandır mevcut oyuncu sayısının.

bide oyunda ciddi bi hack/hile problemi var sanırım bu ara pvpde falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Collector's Edition aldığım nadir oyunlardan biridir, Amazon'dan tuzlu bir sayıya getirtmiştim.

Early Access'ten Haziran 2012'ye kadar oynadım, Red Eclipse server'ı total heal ve hps rekorlarını kırarak bıraktım.

Vakit harcadığım 6 ay içerisinde özellikle ilk aylarında, yani leveling kısmında aşırı eğlendim.

Sonrası kirleniyor...

Yapımcıların verdikleri hiçbir sözü tutmaması, competetive PVP'yi ısrarla oyuna dahil et(e)meyişleri, zayıf kalan end game içeriği, çıldırtan raid boss bugları, hatta oyunun tamamına yayılan diğer bugların çözümlenmesindeki hantallık, yetersiz customization, bir MMO'da olmazsa olmaz özelliklerin başlangıçta olması gerekirken çok sonradan büyük yamalarla gelmeye başlaması, tüm bunların nihayetinde Star Wars hayranlarının bile küsüp oyunu bırakması, aksayan topallayan ve evrenin hakkını veremeyen bir HeroEngine, boş kalan serverlar, istifa eden veya görevinden kovulan yetenekli BioWare yazılımcıları...

Ve daha nice sebepler.

Age of Conan'da da, SWTOR'da da tarih tekerrür etti; çekirdek oyuncu kitlesi oyuna bir kez küserse geri gelmiyor.

O oyunun ömrü de orada fiilen bitiyor, resmen olmasa da.

Elder Scrolls başlığında da yazmıştım; SWTOR MMO'ların Yıldırım Demirören'idir, oyuncuların bilinçaltında travmalar yaratarak gitmiştir. Büyük bütçeler ve devasa projelere bile artık en fanatik oyuncular dahi şüpheyle yaklaşacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...