Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Virus

Öne çıkan mesajlar

  • 7 yıl sonra ...

bununla ilgili bir video vardi, bleach nasil bozuldu gibilerinden anlatiyordu.

Gerci video sahibi description i update etmis "Shonen Jump ranking system benim dusundugum gibi degil" diye. Ama Kubo nun cizerlik yonu yazarlik yonune gore cok iyi, direk karakter creation kasip duzgun bir writerla devam ettirebilirdi seriyi. Birde Kubo seriyi istedigim gibi bitirdim filan demis.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim kubo hikayenin sonlarına doğru bakuman'dan bildiğimiz haftalık anketlerde rating'i çakılınca "yeter lan" dediler fişini çektiler, alelacele tamamlamak zorunda kaldı ki hikayeyi sakız gibi uzatmıştı sonlara doğru, bir anda son dövüş yıldırım hızıyla şipşak oldu bitti. ben şaşırıp kalmıştım. hatta naruto bilmemkaç yüzüncü sayıyla bitirmişken o da öyle bir mihenk taşına sanırım 15 chapter kala filan bitirmek zorunda kaldı. 15ch daha gidip tamamlayabilirdi düzgün bir dövüşle, gene sayısız miktarda karakterin havada kaldı hikayeleri, öldüler mi kaldılar mı ne oldu belli değil. ama adamın bunu gizlemesini anlarım yani, olağan hem kendi itibari hem kariyeri açısından.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

içigo sarışın ya, bleached herhalde.

son arc patatesti yama-ji sahneleri hariç, onları izlerim en azından. cidden dönüp adapte edeceklerine hiç ihtimal vermiyordum şu vakitten sonra, ilginç. sonra bir baktım ki 1,5 yıl önce de aynısını yazmışım lol. bayağı uzun sürmüş şu noktaya gelmeleri.

birkaç ay önce tek chapter devamını yayınladı ki eski defterleri yeniden açıyor devamını yazacak şekilde, durduk yerde canlandırmaları garip yani. hoş gerçi boruto hesabı buna da devam etmem herhalde yeni seri yaparlarsa.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Ilk bolumu cikti, konu olarak karakter recap ve TYBW introsu. Cizimler bayagi iyi, ozellikle Hollow cizimlerini bayagi toparlamislar. Begendim bolumu, seneler sonra ayni karakterleri gormek cok hosuma gitti. Review sitelerinde millet acayip hypelanmis, imdb 9.7 civarinda ahaha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prodüksiyon gelişmiş eskiye nazaran, o bakımdan olumlu.

1-2

Spoiler

sasakibe fukutayçoyu bir kere bile savaştırmadan harcadı titty kubo ya, inanılmaz adam cidden. gene triggerladı 10 yıl sonra. yama-ji başgan hatırına izleyeceğim.

eski soundtrack'i duymak duygulandırdı, hey gidi. bir de tabii o GETSUGAAAA TENŞOOOlar lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

5

Spoiler

F kira, adamı öyle öldürdü bıraktı thor ragnarok’ta ölen thor yoldaşları gibi.

yama-ji yargılamasını seyretmek için 10 yıl bekledim, hey gidi. hiç göremeyeceğimi sanmıştım. chojiro’yu hiç dövüştürmedi seride itsugo’yu tutmaya çalışıp başarısız olması dışında, ah kubo ah. yamamoto başganın buharlaştırma sahnesi ve kenpaçi’nin gelip yargılama sahnesi dışında bayağı unutmuşum. kenpaçi’nin varışı de ayrı efsaneydi lol.

yamaji için girdikleri müzik bombaydı yalnız, gelecek bölüm efsane olacak. bak heyecanlandım şimdi.

92d1b33ee742332abcb92d69626632f45100203c

tüylerim diken diken

bayağı başarılı adaptasyon ya. çevirip çevirip izliyorum son kısmı. ? 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...