Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Virus

Öne çıkan mesajlar

6

Spoiler

yamaji başgan ?

adam her defasında ya sealladı ya stealladı, ah be titty kubo. sondaki copout hariç mükemmeldi.

peak bleach, en efsane bölüm olmuş. bunu hayattayken görmek kısmet oldu. ilk mangada okuyup bunu seyredemeden aramızdan ayrılanlara üzüldüm. 4 kere çevirip izledim ilk yarıyı şimdilik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gallant

Spoiler

bankai gidince shikai de gidiyor hatırladığım. o anime filler arc vardı kılıçları insanlaştırdıkları, bütün o gidiyor olması lazım. yoksa byakuya da kullanamıyor shikai halini zaten gördük. itsugo çalınamıyor çünkü plot armor, öbür herkes çalınabiliyor çünkü itsugo'nun kazanması lazım. ?‍♂️ bu seal/steal olayları bleach'teki en asspull şeylerdi zaten o yüzden bu arcı sevmemiştim genel olarak.

adamın oturup bankai, char vs yazıp yazıp sonra şunu yapması

1284ckCOMIC-god-man-v-human-man.png?1461

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

 

Itsugonun bankai sinin calinmamasi ile ilgili bir kac teori vardi. Hatirladigim kadariyla, Itsugo nun bankai quincy anasi kaynakli oldugu icin quincyler tarafindan calinamiyor, yada gucunun siniri tam belli olmadigi icin calinamiyor. Plot armor sonucta:)

Bankai gidince Shikai dahil hepsi gidiyor. Anime filler zanpaktu arc ta oldugu gibi direk baglantini kaybediyorsun. Ama calan kisi aktif skillerini hemen kullanamiyorlar diye biliyorum. Or. Itsugo nun bankai yi calsan, super speed i hemen kullaniyorsun ama getsuga tenshou atamiyorsun. Aktif skilleri kullanabilmen icin uzerinde shinigamilerin calistigi gibi calisman gerekiyor.

Birde calan arkadas cok guclu degilse, caldigi bankai yi yine dusuk gucte kullaniyor.

Kubo bazi charlari asiri guclu yazinca, boyle seal/steal olaylarina soktu kendini. Halbuki birak Yamamoto Genryusai tokatlasin.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

seyir zevki olarak çok iyi bölümlerdi 5-6 ama çok saçmaydı ya, zaten bleach ın en büyük saçmalığı bu, çok çabuk güçlerini açıklıyor kaptanlar, hadi hxh geçtim o ayrı seviye ama naruto da bile rakibin gücünü öğrenmek için kaç bölüm harcıyorlardı. lan ne hemen gaza gelip bankai açıyorsun ve tüm detaylarını açıklıyorsun, kaptıracaksın işte apaçık belli. üstelik tam güç olmadan bir kere yenmişsin bir kez daha tüm gücünü kullanmadan yen gitsin işte neyin şovu bu asdkgajsdşlg.  koca kaptanlar itsygo gelse de bizi kurtarsa diye dua ediyorlar alsdkgldg

yine de manga da baya gereksiz konuşmalarla uzatmışlardı bu bölümü, aksiyona ağırlık vermeleri hoşuma gitti sonra ki dövüşlerde böyle olur umarım. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

esnaf

Spoiler

açıkladığı veya hepsini kullandığı için çalınmıyor ki, öyle bir gereksinim yok yani. direkt tite kubo asspull. shikai ile yenemiyorsan ve adın itsugo değilse yapacak birşey yok. dört parçaymış gibi anlattı ama sonuçta tek bankai. o eski bankai personification arc bunun başlarına denk gelmişti zaten, buradaki ilk ana fikirlere dayanarak yapmışlardı onu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Part 2 da bayagi iyi gidiyor.
 

Spoiler

Soul Society arc a bayagi referans var. Ornegin Ichigo yeni zanpakuto yu summonladiginda sularin buharlasma efekti, byakuya ya karsi ilk kez bankai kullandigi andaki efektle ayni.

Son bolumde 4 quincy nin ilk ataklarini silahsiz gecirmesi, yine soul society arc ta rukia yi kurtarirken pesine dusen 3 lieutenant la kapismasina referans. Zaten giydigi dis kiyafette yine rukia yi ilk kurtarirken giydigine yakin.

Beklentileri cok iyi karsiliyor final arc. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Part 2 de pek basabas fight yok, genelde bir taraf otekini cok hizli overpower ediyor. Kenpachi vs. Ichigo, Ichigo vs. Grimmjow, Ichigo vs. Byakuya tarzi fightlar yok. Ama fan service, referanslar, mangadaki bazi sahnelerin goruntu olarak cok iyi aktarilmasi var.

Mangadan hatirladigim kadariyla part 3 ve 4 te bayagi iyi fightlar olmasi lazim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...