Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)


Virus

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

637

soul king'in ayakları da çıkacak bu gidişle, ilginç. yalnız mayuri tayço'ya desu flag açtı nemu sanki bu bölümde. :( magnificent bastard'ın ölümden kurtulacak bir yedek planı vardır herhalde ama. kenpaçi kurtuldu ama görünüşe göre.




Kenpachiyi o kadar kolay harcamaz ya ölsede ona yakışan bir ölüm olur diye düşünüyorum çünkü en popüler karakterlerden birisi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben okurken kafamda seslendiriyorum artık zihne işlemiş mayuri başgan. adamın dövüşü başladığından beri keyiflendi gene seri.

638

adam HERŞEYİ düşünüp önlem almış resmen lol. just according to keikaku spamliyor. (tu) hakikaten son satırda dediği gibi ingenious spam.
http://i997.mangareader.net/bleach/638/bleach-5887189.jpg
yeni joker'i mayuri başgan'a oynatsalardı keşke.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Mayuri çok iyi ya cidden. Kubo bence Aizen, Mayuri gibi just according to keikaku karakterlere karşı boş değil, onları bir ayrı çiziyor, fight'larını bir ayrı güzel yapıyor. Bleach'ın geri kalan her tarafı bok gibi 500 chapter Aizen ile Mayuri'nin maceralarını çizsin marathon ederim.

Aslında Kubo Bleach'i bitirip mystery manga yapsa çok başarılı olur gibi geliyor bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ikkaku'ları filan çok aştı ya bu iş, serinin en düz bankaisi onda zaten. büyük ihtimalle "bakın hiçbir işe yaramadı ikkaku'nun bankaisi o denli güçlü" demek için sonraki dövüşe saklar sonra da tek atar. bütün fukutayçolar gg olacak bu gidişle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...