Liebe § 13 Oca 2021, 11:47 Sözde yağacakmış, 2 atar geçer tutmadan kesin 4 sene oldu adam gibi yağmayalı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 13 Oca 2021, 11:49 evet 4 sene önce miydi her taraf kar altındaydı mis gibi be, geçen sene hele tam rezaletti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Oce4n § 13 Oca 2021, 11:56 istanbula hiç yağmasın bence. çamurlu kar oluyor istanbuldakiler hep. pantalonlar ayakkabılar leşe dönüyor. nereye bassak CULP diye çamur fışkırıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Masticore § 13 Oca 2021, 12:04 16 dakika önce, Liebe dedi ki: Sözde yağacakmış, 2 atar geçer tutmadan kesin 4 sene oldu adam gibi yağmayalı Totem yapma Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Liebe § 13 Oca 2021, 16:27 Sonra Liebe demiş ki:"ya tutarsa?". Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Absolut § 14 Oca 2021, 08:12 Tek tük başladı OrAn şehrinde yağmaya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Archangel_ § 17 Oca 2021, 23:31 yatmaya hazırlanacaktım ki Ankara Yaşamkent'te ayak basılmamış, araç geçmemiş kar tuttuğunu gördüm. bi çıkıp, gezip döndük. ince ama tutacak tarzda yağıyor. sabah işe rahat giderim umarım Ocak 17 Archangel_ tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 18 Oca 2021, 06:32 İstanbul Göktürk mis gibi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 18 Oca 2021, 16:38 Yollar açıktı sabah Ankara’da, belediye sokağa kadar temizlemiş, -5 olmasına rağmen kar yoktu yollarda, tuz eritmiş herhalde. Sabah kısa süre bölgesel yağdı bitti, en az bir hafta kar yok görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Archangel_ § 18 Oca 2021, 17:26 güncellemeyi unutmuşum ama ben de sıkıntısız gittim geldim, belediyeler bu sefer iyi çalışmış gibi gerçekten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord § 12 Şub 2021, 08:49 Avrupa yakasına geçerken yolda yağıyordu. Çamlıca tarafında bi ara yoğunlaştı. Hava sıfıra düşse tutardı kesin. Asıl hafta sonu yağacakmış, bu sefer sağlam bir şekilde geliyor gelmekte olan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sardalya § 12 Şub 2021, 09:55 carsamba -20 ihtimali var diyorlar 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 12 Şub 2021, 10:02 neyyyyy. Bizim şirket yine pandemi hava demez çağırır kesin 😛. Ortalık pazar bayağı kötü olacak deniliyorda pek inandırıcı gelmedi bu kadar şeyden sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord § 13 Şub 2021, 23:53 Sancaktepe tarafında 23:00'den beri yağıyor. Lapa lapa değil ama rüzgarın etkisiyl hızlı iniyor. Arabaların üstü ve kaldırımlar beyaza büründü. Böyle devam ederse muhtemelen sabah her yer beyaza bürünecek. Asıl beklenen yağış sanırım yarın gündüz vaktiydi bu arada 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mayhem § 14 Şub 2021, 13:52 Bursa'dan bildiriyorum. Uludağ şehir merkezine inmiş gibi an itibariyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Liebe § 14 Şub 2021, 15:13 Akşamdan beri yağıyor aralıksız yerler pırıl pırıl kar mar yok sdffs konum idealtepe Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 14 Şub 2021, 15:48 https://www.ventusky.com/?p=40.0;30.2;5&l=rain-3h burasi iyi canli takip etmek icin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord § 14 Şub 2021, 18:03 Ventusky epeyi güzel ya, onun gibi bide Windy.com var. Aşırı benziyorlar zaten 👍 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
goldbären § 14 Şub 2021, 19:51 4 saat önce, Liebe dedi ki: Akşamdan beri yağıyor aralıksız yerler pırıl pırıl kar mar yok sdffs konum idealtepe nasıl yav ümraniyede 20cm kar var bende. akpartili ilçelere karasal iklim hakim demek ki sdf Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord § 15 Şub 2021, 23:09 Yeni dönemdeki Ankara Belediyesi şeffaflık adına gene aşmış 👍 Ankara Kar Takip İstanbul’da yatmadan dışarıya bakarken acaba Ankara’da Oran ne alemdedir diye iç geçiriyordum üstelik 🤭 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 16 Şub 2021, 07:15 kamera kismi cok iyi, yalniz kureme ve tuzlama bilgileri guncel degil sanirim. bizim sokak gayet kurenmis ve tuzlanmis gece ama calisma yapilmamis gibi gorunuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 16 Şub 2021, 07:20 bir de bunun benzeri toronto'da var, orada hangi sokagin saat kacta acildigi, en son ne zaman temizlik araci gectigi goruluyor. bizdekinde o eksik. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş