Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini


Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

Ben mesela hic bir bose kulakligi sevmiyorum, sevemiyorum. EQ'nun agzina sictiklari icin parcanin ne mixi ne masteringi kaliyo dinlerken.


bugün anasayfamda şu çıktı :D

https://www.youtube.com/watch?v=EQ6RM3XMfKg

Time'ın listesine göre de Bose kısmen düşük kalite kulaklık olarak sıralanmış

http://time.com/74886/best-headphones/

said:
Medium/high end studyo monitörlerim/kulakligim var netekim attigin sayfadaki parcalari dinlerken ayirt edemedim nerdeyse sdfgh 5/6. Yinede emin olamadim cogunda.


bende sorun var diyordum da neyseki değilmiş, sağol, tatmin oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://eu.nuraphone.com/?ref=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F

Ben sundan alcam galiba, cok fantastik duruyo. Audiophilelarin hepsi "hayatimda böle bisi duymadim" diye tepki vermis denediklerinde de tabi marketing zirvasi da olabilir sdf Yinede cok ilginc dizayn ve teknik olarak. "Herkes farkli duyar" kafasiyla yola cikip ilginc bi teknoloji gelistirmisler.

said:

The nuraphone plays a range of tones into the ear, and then measures a very faint sound that your ear generates in response to these tones called the Otoacoustic Emission (OAE). This tiny signal originates in the cochlea and vibrates the ear drum, turning it into a speaker and playing sound back out of your ear. Yes our ears make sound! This sound is about 10,000 times smaller than the sound that went in.

Encoded in the returning sound wave is information about how well you heard the sound that went in. The nuraphone uses an extremely sensitive microphone to detect this returning sound wave, and a self learning engine built into the nuraphone to create your profile. No buttons or knobs. It all happens automatically and in about 60 seconds. It is a little bit magic.

Once the nuraphone has created your hearing profile it sonically moulds your music so that it matches your hearing system and delivers all the detail of the music you love. Once personalised you can listen to your favorite music in stunning detail from your favorite player.


[video]https://www.youtube.com/watch?v=B1AuKh-FBq4?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katiliyorum. Yalniz bi review'da herif nura kulakligi mikrofona tut (hangisi bulamadim simdi) fikir olarak basslar inanilmaz geliyo gibiydi. Fikir olarak gercekten cok orjinal yalniz, kulagin duyumunu ölcup ona göre soundu justify etmesi falan. Tek cekincem gercekten rahatmi? In-ear + on-ear biraz garip geliyo. Reviewlardan birinde okudugum adamin biri "1 hafta alisamadim, kulagimin sadece bi tarafina sanki matkap sokuluyomus gibime geldi, 1 saatten fazla kullanamadim ilk hafta, 2 hafta saatlerce kullanmaya basladim alistim rahatlikla" yazmisti. Neyse alip denicem galiba ya, 30 gun iade garantisi var zaten sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben şöyle bir soru sorup kaçacağım, benim evde şunun nerdeyse aynısı pioneer bir amfim var. kendi kolonlarıyla birlikte gayet iyi ses veriyor ama ne kadar kaliteli bir şey pek bir fikrim yok taaa 93 senesinden beri kullanıyorum aralıksız, şimdi televizyonuma bağlı mesela. buna hd 650 gibi bir kulaklık bağlasam 10 üzerinden kaç verim alabilirim? çok cahilim öyle çok detaya girmenize gerek yok teşekkür =)


https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-pioneer-a-66x-stereo-butunlesik-amplifikator-501116808/detay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha önce se535 için ucuz bi marka memory foam almıştım. 2 gün önce esrarengiz bir biçimde yarısı parcalanmış-yenmiş şekilde buldum sdfg. kendinden de dağılmış olabilir ama pek ihtimal vermedim etrafta kalıntı görmeyince.

her neyse, gittim comply sipariş ettim 1 kutu. no name memory foam ile comply arasında tempurla istikbal yatak kadar fark var. parası neyse alınacak, lamı cimi yok. 3 cift TX100 70 lira kargo dahil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Simdi bende Scarlett Solo var kulaklik yerine donusturucuyle taktigim dandik haporloru degistiriyim diyorum sunlarla ama bunlar pasifmis ve ses kartiyla kullanmak icin amfi lazimmis ama amfi bulamiyorum TR sitelerinde ben mi aratamiyorum?

Ya da bununla ugrasmak yerine aktif bisey mi alsam Mackie Cr3 gibi (monitor oldugunun farkindayim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Virus tarafından Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini olarak değiştirildi
×
×
  • Yeni Oluştur...