Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da FRP oynamak isteyenler


geekfart

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Cok kalabalik olmazsa gelirim ama 5'i gecerse rakam yokum. Zevk alamiyorum kalabalik oyunlardan, oynarkende, oynatirken de. Hatta oynatirken 3 ya da 4 diyorum her zaman, ustunu almiyorum senaryo ozel olarak gerektirmezse.

Bildigim bir setting olursa bard takilirim, aksi halde cok dusuk wisdomlu gnome magician oynamak isterim ayni karakteri (level ile oynayarak senin isteklerine gore) farkli oyunlar arasinda tasiyarak. Sunu iste: https://www.dropbox.com/s/6cq3tfwra034l15/Magician.txt Guzel bir custom AD&D classi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE: Ravenloft'ta oynayacağız. Class konusunda her şeye açığım ama senin bileceğin iş. Daha sonra Dragonlance'e de aynı karakterlerle devam edebilirsin tekrar gelmek istersen.

@copry: Herhangi bir nick'in süper yaratıcı olmasını hiçbir zaman istemedim. Genelde ilk aklıma gelen şey oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Benim de bir sorum var. High int, low wis, matrak buyulere sahip bir fighter/mage elf kizi yaptim tam tatli roleplay yapmalik, lawful good. Ama cidden matrak yani, spellbook bu: https://www.dropbox.com/s/x6rcocnjjb0dfaq/aoi-book.txt Karakteri de belli kitabina yazdigi seylerden (hepsi icin kendince hakli bir nedeni var 5 wis ile). Yuksek int analitik caliyor sadece, baska faydasi olmuyor kiza. Yani RP yapmak istiyorum guzelce ama nasil bir oyun oynatacaksin bilmiyorum, uyar mi yani? Pek combat oriented bir karakter degil ama zaten kalabalik da olacagiz.

Standart bir CN cuce fighter hazirladim bir de, tek ortak noktasi dusuk wis elf kiziyla.

Bir de weapon profiency'ler nasil oluyordu hatirlayamiyorum 2nd'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE: eline sağlık öncelikle. şöyle yapıcaz. karakterini yapan yapmayan gelicek oturucaz. ben alıp tek tek gözden geçiricem kağıtları. birincisi ability score'larla oynayabilirim. ikincisi karakterin kabaca arkaplanını oluştururuz. sonra büyü ve silahlara bakıcam. bikaç değişiklik yapabilirim oyuna göre. sonra hep beraber grupça nasıl tanıştığınıza da karar vericez.

edit: pardon unutmuşum. weapon proficiency olayı şöyle: seçtiğin weapon'ları normal olarak kullanıyorsun, diğer weapon'larda penalty alıyorsun. player's handbook'ta her class'ın kaç tane proficiency aldığı yazıyor küçük bi tabloda.

bunlar bitince grubumuzda hiç oynamamış olan iki arkadaş var. şöyle bi anlatırım ya da deneme oyunu oynarız. bilemiyorum. sonra başlarız. bu söylediğim en fazla yarım saat. fix zaten her oyundan önce.

@Wolas: bizim oyun için diyosan istersen orda da hazırlayabilirsin ya da ben hazırlayabilirim senin yerine. ama istiyorsan da kendin yap senin seçimin. şurda güzel bir excel dosyası var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE: abi dwarf fighter'a gerek yok. ben yeni gelen diğer arkadaşa da combat-oriented bi karakter yapıp vericem. yaptığın kızınsa şöyle bi sorunu var, ilk oyundan delirir o kız. lawful good karakteri ravenloft'a sokmak istemem. bence onu neutral good ya da chaotic good olarak değiştir.

bir de illusionist bi karakter var. mage olmak istemeyebilirsin. ayrıca level 3 karaktere çok fazla büyü seçmişsin. 21 tane saydım. 2nd-level illusionist'in 10 adet 1st-level büyüsü var sadece kitabında. yarıya düşür en azından sayıyı. o kadar deneyimli değilsiniz. Şimdi spell'lere de bakıyorum, onlar hakkında ne düşündüğümü de yazarım sonra.

şurda karakterleriniz de var:
http://bilgerakun.blogspot.com/p/haftalk-frp-grubu.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...