Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşinizden memnun musunuz?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

ben de cok memnunum isimden. arada lanet olsun dedigim zamanlar oluyo ama, onun isle bir ilgisi yok, birlikte calistigim insanlar ve sana para verdikeri icin kendini tanri zannedenler yuzunden tamamen.



Hah tam bu tarz bir şey yazacaktım sen zaten dile getirmişsin.


İnsan faktörü bitiriyor olayı, ego savaşları, her şeyi ben bilirim tripleri falan fıstık gidiyor öyle. Hepsinin köküne kibrit suyu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben de işinizden memnun musunuz derken tam da bunu sormuştum ama sanırım doğru ifade edemedim. mesleğimizi sevebiliriz ve hatta yaptığımız işi de sevebiliriz ama çalıştığımız ortam bizi uyuz edebilir...bu durumda işinizden memnun musunuz dendiğinde evet demek çok kolay olmasa gerek. belki sadece tamamen <> nedenler motive edebilir o durumda insanı sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son model bmw ile kapımdan alınıyorum saat 11 işbaşı, 4.30-5.00 arası iş çıkışı.genelde de 2-3 saat oyun oynuyorum dizi falan. maaşta ona göre tabi 800 lira yılbaşında 900 lira olacaymış. muhasebe-stok-kargo falan olaylarına bakıyorum reklam şirketinde ufak tefek bişiler satıyoruz reklam işinin yanısıra. vize-final dönemi gitmiyorum işe fln. okul bitene kadar memnun olmak zorundayım çünkü öğrenci halimle daha iyi bir iş bulmama pek imkan yok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...