Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zehir heyeti böldü-Özal zehirlendi mi, zehirlenmedi mi?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

zazazu said:

KuddusiMavra said:

başlığı neden değiştirdin değerli moderatör? Turgut Özal'a Targıt denilince bir rahatsızlık yarattığımı düşünmüyorum. Kendisi bizzat "prezidan buşla görüştüm" demeyi ilke olarak benimsemiş bir eski cumhurbaşkanıydı.


Kuddusimavra tanımıyorum seni ama ,yazdıklarından anladığım kadarıyla bir dine inanmıyorsun ,ama ateistlerin bile ölmüş insana saygıda kusur etmediğini bilirim.şahsen de severdim rahmetliyi ,eminim yaşın 40+ ' sa bilirsin cebinde malbuşla yakalandığında ,totona cop girmesi içten bile değildi.millete tezek karışımlı samsunları dayıyorlardı ,üretimin yetmediği yerde..

Ha eminim samsun içiyorsundur hala,idealistsin ya...

İçmiyorsanda tekel ürünü kullanıyorsundur şarabı ve viskiyi :)


ya hep rahatsız adamlar beni bulur, çekiyorum işte:)
hayır marlboro,samsun,cop,şarap,viski...nasıl bir çocukluk geçirdin gözüm sen? bence bu ülkenin ırzına, namusuna geçilmesinin yolunu açan bir adam kaliteli sigara içilmesine (güya) neden oldu diye öpüp başıma mı koyayım? neticede benim hitabım değil Targıt. Meftanın da haberi vardı ve ne yalan söyleyeyim sultanımız gibi mizah özürlü bir adam olmadığından en ufak bir tepki göstermezdi kendisi ile ilgili bu hitaplara. şimdi aradan bunca sene geçtikten sonra ben targıt deyince hakaret ettiğime inanan insan harbiden mantığının sınırlarını zorluyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Özal açıklama yapmış. Yurtdışından dönünce çok önemli açıklamalarda bulunacam demiş. Adam babası öldüğünden beri çok önemli açıklamalarda bulunuyor ama anası dahil kimsenin umrunda değil. Fatih Ürek kadar değeri yok lan sülalede. Amcası desen gıkı çıkmıyor Korkut beyin.

Zehirlendiği falan yok Özal'ın işte millete konuşacak komplo olsun bi 20 sene idare etsin, sürüncemede kalsın diye ortaya attıkları bir başka palavra. Yok Semra Özal saçını saklıyormuş, savcılık almamış daha vs vs. Ulan bu saatten sonra şapkadan tavşan çıkarır gibi saç ortaya çıkarsa ve delil niteliği görürse yuh olsun bu memlekete.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ahmet Özal babam hastaneye yürüyerek gitti cesedi çıktı diye basın toplantısı düzenledi, ortaya yüzü gözü görünmeyen bir adamın fotoğrafını koydu babası olduğunu iddia etti. Adam Özal'ın sedyesini iten koruması çıktı. Ne şopar bir ailedir bu Özal ailesi ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...