Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay Sistem


wyhione

Öne çıkan mesajlar

Linkteki pdf dosyasını indir. Siteye üye olman gerekiyor ama kitabı indirmesi bedava. Creatures & Caverns diye 26 sayfalık rulebook'u olan çok basit bir sistem. Daha basit olanları da vardır tabii araştırmadım elimde bu vardı ondan.

http://rpg.drivethrustuff.com/product/103470/Creatures-%26-Caverns-2nd-Edition?term=creatures+ca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı grupların yaptığı etkinlikler var ama orada ileri düzey oyuncular var ve biz de pek fazla bir şey bilmiyoruz açıkçası rezil olmaktan korkuyoruz yani bilmiyorsanız neden geldiniz gibi bir tepkiden çekiniyoruz gm bulmamız da zor eğer bize dayanabilecek birisi var ise arkadaşlarımla bu konuyu konuşabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir hikaye oynamak istediginizle degisebilir bu sorunun cevabı..medieval tarzı high-low fantasy bir oyunmu yoksa space opera tarzı bi serüvenmi,cyberpunk icerikli yada post apocalyptic bir ortammı bunların hepsinin farklı ve kolay oynanabilecek sistemleri var.Grubun ortak dusuncesini söylerseniz daha kolay yardımcı olunabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
wod sistemi basit ama oynaması zor. Savaşarak yolunu açamazsın çoğu zaman hatta. ilişkilerin önemlidir daha çok vs.

yeni başlayanlar bunları anlamayıp "ağa dalıyom ben buna" diyip, sonra abiler tarafından öldürülünce küsüp gidebiliyor sdfs. bana yapmıştı bir arkadaş. küsüp oyunu bıraktı maloz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizce olmadan bu işler biraz zor. Başlangıç setleri var içinde zarı, kitapları (ince kitaplar, temel kuralları açıklayıp adventure ı anlatan) hatta minyatürleri olan. Kareli haritasından character sheetlere başlangıç seviyesi için gayet yeterli materyele sahip. Avrupa yakasında nerden bulabilirsin bilmiyorum, bütün dükkanlar kapandı orda galiba. Ama kadıköyde gerekli şeyler var, D&D 3rd ya da 4th ed. için bu setleri, belki türkçelerini bile bulabilirsin. Bulamasan bile adamlara sor türkiye distribütörüyle iletişime geç, ellerinde kalanları alırsın.

Ha bu arada WoD baya zor ve karmaşık, D&D 3 ya da 4 e bakın. 3-3.5 daha güzel, 4 daha kolay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...