Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Walrus

Öne çıkan mesajlar

60

Spoiler

işte timeskip var, ada dışındaki dünyayı gösteriyor. ingilizler yahudileri osmanlı’ya saldırtıyorlar ww1’de lol. bütün o yıllarca duvarın dışında ne oluyor dediğimiz dünyayı anlatıyor.

hikayenin sonrasıyla ilgili spoiler vermeden bir fikir vermesi açısından merak eden varsa bakabilir ilk bölüme alışamayanlar için:

Spoiler

yalnız bundan sonra asla eskisi gibi olmayacak hikaye, aksiyon ve olaylar, benim için bir bakıma hayalkırıklığı oldu. burası kırılma noktası. ilk 2-3 sezon tarzı olmayacak.

yalnız manga hala devam ederken nasıl olacak bakalım, orada da ayda bir çıkıyor çünkü, öyle 3-4 bölümde bitecek gibi durmuyordu en son.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buraları daha güzel editlemişler mangaya kıyasla, bakalım ne kadar uzatabilecekler mangayı yakalamadan.  Bugün son bölümü okudum da iki ayda bitmez yani.
 

aynı anda bitireceklerini tahmin edebilsem başlamazdım aslında ama fma ve 1-2 manga uyarlaması hariç yapabilen olmadı onu böyle bir seride.

Spoiler

İlk sezonun görmediğimiz kısımlarını görmek ilginçti.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

zaten kaybediyorlar birini daha ilk gün neredeyse, geri alabildiler onu. sonra iki tane daha kaybettiler düşmana. bayağı bozgun operasyonun sonucu.

bana da mantıklı gelmedi o kısım, mangaka tahminimce sonradan eski yaptıklarının üstüne inşa etmek zorunda kaldı bazı yerleri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

ymir ,büyük olan armin'in yediği ve annie.3 tane dev kaybettiler, birini şans eseri buldular da geri götürdüler.aslında orda bir tutarsızlık var.baba jeager e gücünü veren adamın yaşı baya ileriydi.yine o yaşta bir adama verip gönderebilirlerdi.3 bebeyi göndermeleri saçma olmuş.daha yolda biri ölmüş zaten sadhgsaldg.yada belki yaşı yüksek olanlara erkenden verilemiyordur o adam bir şekilde çalmıştır o gücü bilemedim.açıklanır belki ileride 

hatta reiner de zor kurtuldu oda kaptırıyordu totoyu az kalsın.

bir de aklıma takıldı şimdi bu eren in baba 8. devin gücünü alıp duvarlara gidiyor.sonra bu gücü cocuğuna veriyor.yönetici gücü olan devin gücünü nasıl erene aktarıyor ki asljhgasl biraz geç bir soru ama orayı kaçırmışım galiba ben.şuan eren de 2 devin gücümü var

 

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...