Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Walrus

Öne çıkan mesajlar

4chande gördüm, isayama blogunda şöyle bir şeyler yazmış 3. sezonla ilgili


From Isayama's blog:

“However! SnK Season 3!!! It was indeed wonderful!!

The moments around Volume 13-16 in the manga might be a result of my personal fallout after I finished drawing Volume 12. It felt like I was in a state when my energy/fuel was totally exhausted due to nothing but my own incompetence. Back then, I managed to somehow keep turning in the manuscripts, which I reluctantly extended and made duller each month.

At least, in my self-reflection I was weak-minded. Thus, when Season 3’s anime production first started, I discussed with the staff members and expressed that I hope they could appropriately rearrange the sections and functions of storylines in Volume 13-16 from the get-go.

As a result, they delivered an idealized script for me, and this time the story has a structure that I had no way of accomplishing with my own skills!

It was already in a good shape even during the first round of proofreading. Thanks to the talents of screenwriter Kobayashi Keiko-san, she constructed a clear and succinct backbone for my messed up manga. Then, with his specialized expression of roughness and astringency, Seko Hiroshi-san turned some poorly-written plots in the original manga into more compelling forms.

In addition, thanks to Director Araki who brought together guidelines for the overall production, seiyuus who give life to the characters, as well as all members who participated in the production. This time, I can ascend to heaven right after I die!”


bu arc mangada tırttı, animede adam ettik demeye getirmiş kısaca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benziyor diyen gördüm forumunda da onun nasıl oynandığını bilmediğim için benden yorum yok.

steamdb'de baktım DÜNYADA en ucuz bizde lol, ruslara bile kazık atmışlar diye ruslar ağlıyor forumunda ahah. alacağım sanırım çünkü 13$ ediyor, o dandini 3ds aot oyununu almamıştım yıllar önce 3 katı fiyata, ona sayarım ehu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bayağı keyifli ve gaz, gaz bitince de gaz basılıyor lol. scout görevinde large abnormallar bayağı kastırdı ama, iki kere yediler ahah. anime & mangadaki sistemleri çok güzel oturtmuşlar oyunda, 3d maneuver zorlayabilir diyordum ama alışınca bayağı keyifli ve mouse keyboard ile gayet rahat kullanması.

böyle şak şuk bacaklara çalışırken birden önünden geçince şak diye yakalaması filan çok iyi yapmışlar ya ahah. bir kere de uzağından geçerken birden dörtnala koşuya geçip ağzıyla yakaladı filan. TASKETE KÜREEEE!!!

kendi karakterimizi yaratıp ana ekibin arasına karışmak da çok isabetli olmuş ha, tam aradığım gibi. sao fatal bullet'tan sonra gene sevdiğim seri için tatmin edebilen bir oyun buldum neyse ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fatal Bullet'ı almadım çünkü DLClerde indirim yoktu, oyun 150TLye filan geliyordu. SAO topiğinde de dediğim gibi yarım oyun almayı sevmiyorum.
Bunda %30 indirim olsa da 65 TL olmuş. Gerçi bunda da DLClerde kostümler arasına minik minik episodelar yerleştirmişler, onlar eksik kalıyor ama content olarak daha atlanabilir şeyler sanırım. Alabilirim yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kostümleri şahsen beğenmedim, uymamış hiç setting'e de hikayesi varsa neyse artık ileride %75 filan alırsa düşünürüm. oyunun kendi kadar tutuyordu çünkü.

isterseniz steam broadcast'ten filan izleyenlere bir bakarsınız. sol tuş + wasd ile 3d gear movement, mouse scroll ile vücut parçası seçme, sağ tuşla anchor sonra tam zamanında sağ tuşla

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
oyun çok keyifli ya, karakterlerle ilişkiyi ilerlettikçe onlarla side story yapmak çok iyi olmuş. daha iyi işlenebilmiş fazla screentime almayanlar da.

anime'de setting yavaş yavaş açıklanmaya başlıyor, ben de hard diskteki klasöre bakarken oad'ları seyretmeyi unuttuğumu farkettim. onlar da bayağı güzelmiş, özellikle levi ve annie bölümleri. seyretmeyen varsa kesin baksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bayağı sevdim, çok keyifli ama unityde yazılmış bi SnK oyunu vardı onu daha çok sevmiştim mekanikleri, zorluğu filan. Bu fazla kolay geldi, o adrenalini yaşatamıyor.
Zor kısımları da titanlar yüzünden değil, gearcheck yüzünden zor.
Skill sistemini sevdim ama gear upgrade sisteminden nefret ettim (Bir de herkes normal gearla gezerken benim dualwield nodachiyle dolaşmam cutscenelerde filan komik kalıyor bayağı :p)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...