Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Walrus

Öne çıkan mesajlar

ben baya dangalak filanım galiba, bütün sezonu pek anlamadan seyrettim :P
(önceki sezondan tekrar yapmadan seneler sonra löppedenek girince ööle oldu)
Sonra ulan anliym bari nemiş diye youtube fan videolarına filan bakiym dedim, baktım anlamaya çalışınca 1500 yıllık historiyi anlamak gerekiyo, yok o aile bu bilmem ne, vs. vazgeçtim, ehe.
salak ve mutlu olarak yaşamaya devam edeceğim :P
yigünner.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

anlamadığın kısmı sor burada, cevaplamaya çalışalım. :)

soracak kadar bir şey yok, seyrettikçe açılacağım kadar açıldım işte.

aslen konu önceki sezonu HİÇ hatırlamamaktan kaynaklandı sanıyorum. öyle bi unutmuşum ki ilk titan kadını (annie?) bile hatırlayamadım, bu kimdi oldum görünce. eh bir de yeni sezon bi 3 gün ileri, bi 5 gün geri, bi o ekip, bi bu ekip filan yapınca iyice dangalağa bağladım :P

velhasıl denyo seri 78 yıl ara verip sonra konuya sağından solundan yanaşarak seyir zevkimin içine etmiş oldu. neyse ki enişteniz bayılıyo buna da devam edicez el mecbur. öbür türlü ben yürüyüp gitmiştim sanki... ağzımda kalan tat meh oldu. severdim keratayı halbuki, yazık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

oh şahane haber, yıllardır hasret kaldık annie'ye. yarın da granblue fantasy'de 12 gün sürecek snk collaboration event geliyor, playable mikasa & levi, eren titan mode summon, kılıç, scout skin, event story'de annie (ayrıca boss olarak) filan bomba oldu benim için. (:P)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mangada bu arcta aşırı sıkıcı, gereksiz yere sakız gibi uzatılmış kısımlar filan var bayağı, ama çok iyi kısımları da vardı.

Ama ilk bölümden yüksek tempoda gidecekleri izlenimine kapıldım, Normalde 1.5-2 chapter = 1 bölüm formülüyle gidiyorlardı, bu bölümde o formülün dışına çıktılar. Hızlıca bir baktım da Ch.51-57 arasını atlaya atlaya geçmişler bu bölümde.
Aynen bu şekilde mangaya pek sadık kalmadan, gereksiz kısımları atlayarak giderlerse bu arcı bayağı güzel bi hale getirebilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...