Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Walrus

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Bence bu baya code geass gibi bitecek. Erenin de kendi geleceğimi gördüm dediği şey mikasa ve armin tarafından öldürülmesi. Onun ölümüyle beraber tüm dünyaya barış gelecek falan

 

Gizli tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Ya bırak allan düz piyonu Magath'ı da kahramanca ayıralım demişler. Keith de bizimle birlikte her bölümü izlemişcesine yanında bitip kanka oldu birden. Lan madem o gemiyi patlatmak istiyodunuz onu da plana dahil ederdiniz, titanlar bi tekme atsa biterdi.

Bu yeagercileri abartmışlar, 2 titan da anında pert oldu. Roketleri anladık da, hiç Mikasa'lara karşı savaşırlarken 2dk'da perk olduklarını göremedik. Yeagerler yeterince motive edemiyor mu hayırdır.

Hepsini geçtim, en uyuz olduğum, herkesin Eren'i yenme konusunda kendinden süper emin olması. Hayırdır ya siz nerden biliyonuz Eren'in şu anda nasıl birşey olduğunu. Sanki hergün karşılaştıkları şeymiş gibi Eren'i yakalasak öldürecen mi öldürecen mi. Lan adam hepinize @everyone çekip mesaj atmış, ırkınıza ötenazi yapabilme gücü varmış, daha kim bilir neleri değiştirebilir. Kimsenin de oturup acaba Eren neler yapabilir diye konuştuğunu göremedik. Bazı fikirler oluşturacan ki ona göre plan yapabilesin. Kimsenin ağzından bununla ilgili bişey çıkmaması uyuz ediyor beni. Yolda da son ana kadar bunu konuşmazlarsa çok pis söverim.

Ölümden dönmüş Levi da kesin yolda 2 günde iyileşir şimdi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beklentiyi ben baya düşürdüm artık. son tek bir bölüm kaldı geriye. haftaya ertelenmiş, bölüm çıkmayacak, bu da demektir ki son bölüm 2 hafta sonra 1 saatlik bir şey olacak. sığar mı? göreceğiz...

he bu arada

Spoiler

best sniper MLG PRO 360 no scope %100 hit

Fpgscu.jpeg 

 

Oce4n tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

lmao 1 nisan filan mı bu, birşey kalmadı zaten topu topu taş çatlasa üç bölüm çıkar ne kadar uzatsan da. tv filmi gibi birşey mi yapacaklar 1,5 saatlik acaba, hani onu hakeden birşey de yok. /r place sol üstteki spoiler özetliyor zaten kalan kısmı.

hani normalde bekleyin derdim ama 1 yıl beklemeye değecek birşey yok, bunu mu beklemişiz dersiniz. aklınızda kalacak merak ediyorsanız mangaya bakın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...