Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)


Walrus

Öne çıkan mesajlar

watchmojo çıkarmış bile yeni video. onlar dikkat ediyorlar spoiler konusuna. ben de spoilerli sorayım, animeyi komple  bitirdiğinden emin olmayan yine bakmasın.

 

Spoiler

zeplin'de geçen bir bölümde bitirmiştim ben, gerizekalı küçük bi kız sevilen bi karakterin ölümüne sebep oluyordu patates kız'dı galiba mefta olan. orası final part 1'in sonuysa sorun yok. sonrasında uzak kaldığım için bi şey yayınlandı mı bilmiyorum. watchmojo güvenilir oluyor spoiler konusunda, sorunun cevabına göre bunu izleyeceğim ?

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

op fena değil ya, geçen seferkinden iyi gibi. ve evet gene out of context anlaşılmayan spoiler basmışlar op'da karelere lol. ed'de de tahmin ediyorum artık koyacakları iki şeyi, koymazlarsa daha çok şaşacağım.

of hele bir bitsin de seri, tam unutmuştum bazı şeyleri şimdi gene hatırladım, paylaşırız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu 12 bölümde bitirecekler mi acaba

 

şöyle bi hesap yapmışlar da bilemedim bu bölüm çok az ilerledi gibi

Alıntı

The anime has basically covered like 2 chapters an episode since Season 2. Even including chapter 139.5, we're beginning from Chapter 117. 139 (or 140 if you wanna count 139.5 as a whole chapter) - 117 = 23 chapters to go. 23 chapters left ÷ 2 chapters an episode = 11.5 episodes.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biter herhalde çünkü fazla hikaye kalmamıştı zaten.

1:

Spoiler

türk topuyla eren’e hekşat çok iyiydi. ?

ceger terör örgütünün ayaklanması vs marley, whoever wins we lose ama en büyük tehdit eren, armin zevzeği ve simpkasa gidip bir çuval inciri berbat etmese bari çocukluk anısı uğruna.

ed’de koyacaklarını düşündüğüm iki şeyden birini koydular, öbürünü de koyabilirlermiş aslında anlamazdı kimse. özellikle anlatana kadar bağdaştırmak imkansız, iyi yapıyorlar foreshadowing’i.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Spoiler

Part 1 de Yelena hapisteki bizimkilere Eren in planını anlatınca Armin ağlayıp of harika bir plan seklinde Yelenayi planı çok sevdiğine dair ikna ediyor. Şimdi bu bölümde abi yapacak bişey yok onlara yardım etmemiz lazım şeklinde konuşunca, Yelena da ulan herif ağlayıp beni kandırmış diye sinirli bakıyor.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3

Spoiler

nile ve pyxis başganlar.. ?

gabi ilk defa bir işe yaradı ama keşke kafasını tümden patlatabilseydi. armin aptalı son şansı da baltaladı. uzun yıllar takip edilen bir seride sevebilecek bütün charların bitmesi çok kötü bir his.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eren'in geçen sezondan bugüne yaptıkları, düşmanlık ettikleri, beraber iş pişirdiği kişiler benim açımdan yeterli kötülemek için, yeterli gelmiyorsa size konuşuruz neden yetmiyor. ben bu aşamadayken zaten kıyasıya kötülüyordum eren'i. armin ve mikasa'nın “eren yapıyorsa kesin desteklemeliyiz” simplikleri de gene kötülemem için kafi. bütün paradis'in anasını ağlattılar kolektif, marley'e gidip kitle kıyım yapmak da gene karşısında olduğum birşey, bir yıldır yazıyorum onu da. esas "aslan eren, bastır eren" dersem o zaman spoiler olur "bu eren bu kadar kötülük yapıyor ama bir bildiği var" şeklinde diye. "yazma sam" yerine "neden hatalı, bence haklı eren" derseniz o zaman gene detaylı yazayım neden sıfır manga spoiler ile.

tldr: eren ve onun bütün yardakçıları timeskip sonrası bitik benim gözümde baştan sona, tek bir “iyi yapıyorlar” dedirtiren şey olmadı. Seven varsa açığım tartışmasına.

mesajımı yazarken de animede o ana kadar yaşanmış olaylar üstünden yazıyorum hep. Sen onu yazdığından beri özen gösteriyorum dreag. sonra olacaklardan haberim yokmuş gibi davranıyorum.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sam haksız. banlayalım bence.

biz daha "ne oluyor?"un cevabını bulamamışken erene yardırıyorsun, belki farkında değilsin ama mangadaki olaylara göre yazdığın çok belli oluyor biz takip etmeyenler için. erene saydırdığın için kaç bölümdür erenin yediği haltlarmış bunlar beklentisiyle izlettirdin bize. 

iki türlü verdiğin örnek de spoiler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne oluyorun cevabı gayet ortada ama konuşalım o halde?

eren'in marley'e saldırıp ÇOLUK ÇOCUK demeden ki buna armin de dahil, bütün şehri paradis komutasının onayı olmadan yerle bir etmesini biliyor musunuz? biliyorsunuz.

eren'in erwin başgan dediğimiz de dahil olmak üzere serideki sevdiğimiz tonla charın ölümüne sebep olan beast titan zik ile iş pişirip darbe yapmasını biliyor musunuz? biliyorsunuz.

eren'in paradis ile dünya arasında savaş çıkardığını biliyor musunuz? biliyorsunuz.

eren'in bu savaşı ve yaptığı darbe esnasında gene sasha, pyxis ve daha nice charların ölümüne sebep olduğunu biliyor musunuz? biliyorsunuz.

eren'in uzun lafın kısası bütün edgelordluklarının, katliamlarının farkında mısınız, farkındasınız.

şimdi siz yazın eren niye haklı o halde. çünkü merak etmeyin, manga bittikten sonra da eren'i destekleyenler ÇOK gördüm mangacılar arasında. yüksek ihtimal o ki eren'i şu ana dek desteklediyseniz devam edeceksiniz zaten.

ha o kadar keyfinizi kaçırıyorsam anime bitince yazayım madem. eren'i kötüleyeceğim çünkü bence şu ana kadar timeskip sonrası komple kötü. zik de kötü. levi'ı ve silah arkadaşlarını öldüren zik'i seviyorsanız keyfiniz kaçmasın.

yani bütün anime'in premise üç çocuğun şehrine titanların saldırıp ailelerini katletmeleri üzerine geri savaşmaları. bunlar gidip aynısını yapınca "oh iyi yaptılar" diyen olduysa orada ayrışıyoruz zaten kökten. onu yaptıkları anda bittiler benim gözümde. "çoluk çocuğu öldürdüler ama dur bir açıklaması vardır" diye bekleyecek bir yapıda değilim şahsen.

iyi madem keyfiniz kaçıyorsa yazmıyorum birşey, 2 ay sonra konuşuruz.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...