Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2


knox

Öne çıkan mesajlar

inv rank vermiyormus zaten benim sıfır görünüyor.
bide inv yapmamada gerek kalmadı artık patır patır blue geliyo ehe

150den sonra qualitye dark bonus gitmeye basladım cok agro kan alıyor. projectile birşey kullanmıyorum su yeni dark greatsword harici biraz daha zevkli hale geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bugün öğlene doğru kestim. Ama kalkanla. Sakin ve temkinli oynadım. Canım düşünce heyecan yapıyor saçmalıyordum özellikle o dediğim fazda. Dodge mevzusu bu boss'ta farklı, bir de bildiğimizinkine göre kılıcının etki alanı daha büyük.

Katana, greatsword denedim olmadı. Yeter la diyip npc bile çağırdım. Sonra DS1 mantığıyla :D kılıç kalkan ile aldım. Benim bol bol dodge çalışmam lazım.

Twitch'te kızlar bile kesiyor, geçen arkadaş gönderdi, utandım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Boneslark said:


ilerde oraya miracle satan npc taşınıyor, onla konuşunca döndürebiliyorsun




İşte ne zaman gelicek o ilk boss u kestim, hani köprüyü indiriyosun bir boss var onu kestim ne zaman çıkacak gidecek yer bulamadım ordan başka.




acaba Kaede nin dediği gibi birileriylemi konuşmadım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bazen playerlarla karsılasıyorum kalkanımın arkasına saklanmıs güvenli bir sekilde adama dogru kosarken, bana bir sekil yapıyo, sag elinin tersiyle vuruyo ben sersemliyorum ve hakkın rahmetine kavusuyorum ve ben bana yapılan bu hareketin ps3 te tuş kombinasyonu öğrenmek istiyorum. bir bileniniz paylaşırsa çok memnun olurum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bulunduğun bölgenin zorluk seviyesine +1 eklenecek. normalde oynuyorsan ng+1 kadar zor olacak, ng+1 de oynuyorsan ng+2 kadar zor olacak filan.

ama oyunun tamamı değil, sadece kullandığın bonfire'ın bölgesi için geçerli. ayrıca öldürdüğün bosslar, kuruttuğun mob spawnlar filan da resetlenecek yeniden öldürebileceksin. aynısı topladığın itemlar için de geçerli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...