Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mike Batiste Yunanistan'da tutuklandı...


vaperon

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr said:

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı'nın yıldız basketbolcusu Batiste, 200 bin Euro vergi borcu nedeniyle Yunanistan'da gözaltına alındı.

Fenerbahçe Ülker'de, Mike Batiste şoku yaşanıyor... Sarı-lacivertli ekip, Panathinaikos ile oynanacak olan Euroleague karşılaşması için bugün Yunanistan'a gitti.

Kafile, havaalanında tatsız bir olayla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz yıllarda Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen Mike Batiste, 200 bin Euro'luk vergi borcu nedeniyle gözaltına alındı..

Konu ile ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye açıklama yapan Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer şunları söyledi:

"Batiste, Panathinaikos'ta 9 yıl oynadı. Panathinaikos Kulübü, Batiste'nin ekonomik kriz nedeniyle 200 bin Euro civarındaki vergi borcunu maliyeye yatırmamış. Aslında biz bu olayı geçen hafta öğrendik. Menajerini çağırdık, 'Git görüş, haftaya oraya maça gideceğiz başımıza bir şey gelmesin' dedik. Gitti görüştü. Hatta maliye, bu borcu taksitlere bile bölmüş. Bugün takım gitti, havaalanında Batiste'yi bir odada müşade altına almışlar, yanında bizim Serdar Apaydın'la birlikte orada bekliyor. Yunanlılar 'Ortada 200 bin Euro'luk vergi borcu var, biz Panathinaikos'u tanımayız, Batiste'yi tanırız' diyorlar. Euroleague Yönetimi'ne başvurduk, çok pasifler hiçbir şey yapmıyorlar. Madem adamların bu kadar vergi borcu var neden transfer izni veriyorsunuz. Adamlar sürekli transfer yapıyorlar. Oyuncu Türk olmadığından bizim büyükelçilik zaten bir şey yapamıyor. Menajeri ve avukatı Atina'ya gitti, orada bir yetkili ile bu işi çözecekler. Gerekirse 200 bin Euro'yu artık biz ödeyeceğiz ama bu gece bu işlerin bitmesi çok zor gözüküyor. Batiste'nin keyfi yerinde sonuçta bir oda da bekliyor. Yunanlı görevliler de kendisini yıllardır tanıdığı için çok iyi davranıyorlar. Tutuklanma yok, bir odada tutuluyor. Biz hatta 10 bin Euro kefaletle serbest bırakılması talep ettik ama kabul görmedi. Görüşmeler sürüyor ama muhtemelen olay sabah çözülecek.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA GELEN 2. OLAY

Fenerbahçe, Ekim ayında Union Olimpija ile karşılaşmak için Slovenya’ya giderken de Romain Sato'nun pasaportunda sorun yaşanmıştı. Sato 1 gece gözaltında kaldıktan sonra maça çıkamadan İstanbul'a dönmüştü.



http://www.hurriyet.com.tr/spor/euroleague/22096110.asp

Abi yunanlılar harbiden batmış ya. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...