Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metroda adamın birine verdiğim ayarrr


Myshkin

Öne çıkan mesajlar

benim çaça kartal hala bakımda olduğu için geçenlerde ulaşımımı metrodan yapayım dedim. toplu taşıma araçları bildiğiniz gibi benim için hep atraksiyonlu geçer. yine öyle oldu.
oturdum kotuğuma ve etrafıma hiç bakmıyorum. çünkü bir kaç yaşlı vardı ve inanın yer veresim de yoktu. çok yorgundum. sonra adamın biri bana seslenip; "birader gencecik adamsın, yaşlı başlı insanlara yer versene" dedi. ben de duymazlıktan geldim ve hiç istifimi bozmadım. sonra yeniden seslendi; "sana diyorum sağır mısın lan" dedi. yine bakmadım. adam sinirlendi ve omuzumdan dürttü beni. ben de dönüp saf saf adamın yüzüne baktım.
"ulan sağır mısın yaşlılara yer versene ayıptır ya" dedi.
ben de elimle, kulağımı gösterip "hebe hebelebe hebe ebe hebe heleebe" dedim.
beni sağır ve dilsiz zanneden adam birden kıpkırmızı oldu. bütün metro sustu. herkes acıyan gözlerle bana bakıyordu. karşımda oturan teyze çoktan zılgıt atmaya başlamıştı bile. insanların aralarında yazık ya gencecik adam dediklerini de duyuyor ama duymamış gibi yapıyordum ve saf saf millete bakıp masum gülücükler savuruyordum. benim bu masumane halimi gören kalabalık adama iyice öfkelendiler ve bir sonraki durakta tekme tokat adamı dışarı yolladılar.
ben ineceğim yere gelince "hey millet hadi kendinize iyi bakın" dedim ve çığlıklar atarak oradan kaçtım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün otobüsüm olursa yorgunluk ölçer icat edip, koltukların yettiği kadar yolcuyu yorgunluk sıralarına göre oturtacağım. ne zaman dinç bir teyze ibibilik etse durakları gösteren lcd ekranlarında deal with it gifleri oynayacak. ben de tam o anda kornaya basarak epic sax guy kornası öttüreceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yüz yıllık C/P gerçi de, komik de değil ki abi, bomboş hikaye. "Rahatsız eden" adam bile bari özürlüye saygı duyuyor ve utanıyor falan, "rahatsız olan süper mağdur genç" taklit ediyor. Dilsizlik neden yer vermeme sebebi, adama kızdılar iyi de neden metrodan atıyorlar daha neler, her şey anlamsız. Muhtemelen sıkma şehir efsanesi eheh.

Yer verme konusunda ben de çok kırgınım. Yer isteyene özellikle vermem zaten, yüzsüz yaşlıdan daha itici bir şey yoktur sanırım hayatta. Karşıdan karşıya geçerken eliyle/bastonuyla kaputa doğru "dursana lan ben yaşlıyım bütün yollar benim" küstahlığı yapanından, otobüste dürtüp "kalk" diyenine kadar hepsinin köküne kibrit suyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Ya bir de bayana yer verme gibi saçma sapan bir şey var. 18 yaşında cıvır oturuyor, yaşlılara yer verecekmişim. Ya da bayana... Zaten ayakta zor duruyorsa kendini belli ediyor zaten ve yer veriyorum da bayan nedir? Afedersin de bi sektirip gitsin. Mutfakta sandalye mı kalmadı?


onun amacı başka ki. hepimiz yapıyoruz onu. belki bayan BİZE verir umuduyla kalkıyoruz ayağa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...